گوگل پلی چیست و چرا به آن نیاز دارید ؟
گوگل پلی که اول با اسم اندروید مارکت از اون یاد میشد، فروشگاه رسمی گوگل برای خرید و فروش بازی، اپلیکیشن و دیگر محتوای مربوط به دستگاههای اندرویده. مثل اپل استور، این فروشگاه هم خیلی بزرگه و محتوای متفاوتی رو برای کاربران خودش تامین میکنه. در این مقاله سعی کردیم به تمامی سوالات شما در مورد Google Play یا همون پلی استور پاسخ بدیم و شما رو بهمنظور پیدا کردن محتوای خوب در گوگل پلی راهنمایی کنیم.
پلی استور چیست ؟
گوگل پلی فروشگاه و پورتال رسمی اندرویده و محتوای بیشماری رو برای کاربران گوشیهای اندرویدی فراهم میکنه. Google Play Store در تاریخ 6 مارچ 2012 با تلفیق مارکت اندروید و سرویسهای دیجیتالی دیگهای مثل Google Music و Google eBookstore عرضه شد و حالا در 190 کشور مختلف در دسترسه.
Google Play بهصورت پیشفرض روی تمام گوشیهایی که از سرویسهای موبایلی گوگل استفاده میکنن نصب شده. شما میتونید اون رو روی دستگاههایی که از سیستم عامل کروم استفاده میکنن، مثل کرومبوک و کرومباکس هم نصب کنید. اگر با رابط وب گوگل پلی، نرمافزار یا بازیای رو بخرید، میتونید تعیین کنید که این نرمافزار روی چه دستگاههایی نصب بشه.
اطلاعات تمام دانلودها در فضای ابری نگهداری میشه و به همین خاطر محتوای دانلودشده در تمام دستگاهها در دسترس خواهد بود.
سرویس های گوگل پلی ؟
گوگل پلی شامل مجموعهای از برنامهها یا خدمات میشه. نظیر: فروشگاه (Play Store)، موزیک (Play Music)، فیلم و تلوزیون (Play Movies & TV)، کتاب (Play Books)، بازی (Play Games) و روزنامه و مجله (Play News Stand).
مزایای گوگل پلی چیه؟
مزیتهای این فروشگاه اینترنتی شامل موارد زیره:
1- مناسب برای کاربران موبایل
گوگل پلی استور اپلیکیشنهایی رو به کاربران پیشنهاد میده که بهشون نیاز دارن و ممکنه مورد علاقشون باشه. اپها توسط کاربران رتبهبندی و نظرسنجی شدن. اینجوری هم کاربر برای نصب از اون استفاده میکنه، هم گوگل میتونه اپهای پرطرفدار رو بشناسه و به نمایش بذاره.
2- اتصال امن
تمام محتوای اشتراک گذاشته شده روی گوگل پلی توسط Google Play Protect بررسی میشه تا از دستگاه اندرویدی شما در برابر بدافزارها محافظت بشه. این سرویس تشخیص خطر روزانه بیش از 50 میلیارد نرمافزار مختلف رو بررسی میکنه و میتونه نرمافزارهایی رو که از قوانین گوگل سرپیچی میکنن، محدود کنه. گوگل، اپها رو از تستهای ویروس و آنالیزهای سنجیده شده میگذرونه. به همین دلیل، اپهایی که وجود دارن، تهدیدهای امینی برای دیتا و اطلاعات شخصی روی تلفن همراه ندارن.
3- رایگان بودن اکثر اپلیکیشنها
اکثر برنامههای موجود رایگان هستن و هزینهای برای دانلود ندارن.
4- ایجاد محلی برای اپلیکیشنهای توسعه دهندگان
این سرویس، برای مشاغل و توسعهدهندگان بستری ایجاد میکنه تا اپلیکیشن خودشون رو در پلتفرمی به اشتراک بذارن که دسترسی گستردهای به کاربران داره. در همین جهت هم خدمات ثبتنام و ورود به سیستم جداگانهای برای اشخاصی داره که میخوان اپلیکیشنهاشون رو به اشتراک بذارن.
استفاده از گوگل پلی استور نیازی به اکانت داره؟
برای استفاده از خدمات و دانلود اپلیکیشنها، بعد باز کردن برنامه، اول باید اکانت گوگل خودتون رو login کنید. اگر ندارید، مقالهی چگونه یک اکانت گوگل بسازیم؟ (آموزش ساخت گوگل اکانت) رو بخونید و یک اکانت گوگل برای خودتون درست کنید تا بتونید از دستگاه اندرویدی خودتون بیشترین بهره رو ببرید.
تحریم گوشیهای شرکت هواوی
شرکت چینی هواوی که در زمینهی تولید تلفن همراه برند معروفی به حساب میاد، بهخاطر تحریمها فقط میتونه از نسخه متن باز اندروید استفاده کنه ولی نمیتونه سرویسهای گوگل مثل گوگل پلی رو، روی محصولاتش ارائه بده.
آموزش استفاده از گیفت کارت گوگل پلی
همونطور که اشاره شد، Google Play فقط یک اپ استور نیست و یک سرویس خرید موسیقی، خرید فیلم و کتابفروشی هم داره. به همین خاطر گیفت کارت گوگل پلی میتونه یک هدیهی مناسب برای دوستان و نزدیکان شما باشه. البته این تنها مزیت گیفت کارتهای مارکت پلی استور نیست. از اونجایی که کشور ما تحریمه، گیفت کارت تنها روش خرید محتوا از گوگل پلی به حساب میاد.
برای استفاده از گیفت کارت مراحل زیر رو دنبال کنید.
نرمافزار Google Play رو باز کنید و مطابق تصاویر پایین:
1- آیکون اکانت گوگلتون رو که در بالا سمت راست قرار داره رو فشار بدید.
2- گزینهی Payments and subscriptions رو انتخاب کنید.
3- در صفحهی بعد، گزینهی Redeem gift card رو انتخاب کنید.
4- کد 16 رقمی روی گیفت کارت فیزیکی یا دیجیتالی رو وارد کنید.
5- کلید Redeem رو فشار بدید.
حرف آخر
فراهم بودن بستری که نیازهای زیادی از ما، مثل دانلود اپلیکیشن، موزیک، فیلم و کتاب رو یکجا بر طرف کنه خیلی خوشاینده. اگر یک دستگاه اندروید داشته باشیم، باید حتما این بستر رو بشناسیم و ازش استفاده کنیم. در این مقاله سعی شد گوگل پلی و بخشهای مختلف اون بهصورت کامل به شما معرفی بشه. اگر سوالی براتون پیش اومد اون رو با ما در میون بذارید.
دانلود فایل PDF این مقاله
سوالات متداول
یک فروشگاه آنلاین برای اپلیکیشنها و بازیها و سرویس خرید موسیقی، فیلم و کتابه که مخصوص دستگاههای اندرویدیه.
از طریق وب در دستگاهی هم میشه برنامهها رو به دستگاه اندرویدیتون وارد کنید.
کلید منو در محیط گوگل پلی – گزینهی Redeem – وارد کردن کد 16 رقمی – کلید Redeem – کلید Confirm
نصب واینستا گران
سلام عرض می کنم
من گوگل پلی موبایل اندرویدیم مشکل داشت و نسخه جدیدش رو از یه وب سایت ایرانی به اسم farsroid نصب کردم و طبق آموزشی که توی صفحه شون بود تونستم راش بندازم
سوالی که دارم اینه آیا نگرانی داشته باشم یا نه؟ چون هرچه برای نسخه جدید گشتم توی گوگل پلی چیزی پیدا نکردم و کلا فایل نصب گوگل پلی استور توی گوگل پلی نیست.
سلام چطور میشه از ایران گوگل پلی رو شارژ کرد
سلام امیر عزیز
شما میتوانید گیفت کارت خریداری کنید
سلام خسته نباشید ، اینکه توی گوگل پلی میزنه خرید درون برنامه ای یعنی ما باید در برابر چیزی که دانلود کردیم پول بدیم؟؟؟
سلام عارفه
نه به این معنی نیست. پرداخت درون برنامه ای یعنی داخل اون برنامه چیز هایی هست که باید اونا رو بخری مثل خرید جم توی بازی ها یا باز کردن یه خدماتی که توسط اون برنامه ارائه میشه ولی پولیه.
چرادرگوشی من هاواوی ال۲۱در گوگل پلی فایلی دانلود نمیشود
رضا عزیز گوگل برند هوآوی رو تحریم کرده .