
گوگل پلی که در ابتدا تحت عنوان اندروید مارکت از آن یاد میشد، فروشگاه رسمی گوگل برای خرید و فروش بازی، نرمافزار و دیگر محتوای مربوط به دستگاههای اندروید است. مانند اپل استور، این فروشگاه نیز خیلی بزرگ است و محتوای متفاوتی را برای کاربران خودش تامین میکند.
در این مقاله سعی شده است به تمامی سوالات شما در مورد Google Play پاسخ داده شود و شما را به منظور پیدا کردن محتوای خوب در گوگل پلی راهنمایی کنیم.
محتویات فهرست
چه چیزهایی را میتوان در گوگل پلی استور پیدا کرد؟
گوگل پلی مجموعهای از نرمافزارهای گوگل است که شامل اپ استور اندروید، Google Play Music، Google Play Books، Google Play Movies & TV و Google Play Newsstand میباشد. تمام این نرمافزارها به صورت جداگانه روی تلفن همراه، تبلت یا تلویزیون هوشمند شما نصب شدهاند (به جز Books و NewsStand). همچنین با استفاده از نرم افزار Google Play هم میتوانید برنامهها و رسانههای مختلف را خریداری و دانلود کنید. البته ممکن است برخی از این سرویسها در کشور ما فعال نباشند و نتوانید از تمام آنها استفاده کنید.
گوگل پلی چیست؟
گوگل پلی که در ابتدا کار خودش را با اسم اندروید مارکت آغاز کرد فروشگاه و پرتال رسمی اندروید برای بازی، برنامه، کتاب، موسیقی و دیگر محتوای مخصوص گوشیها و تبلتهای اندرویدی است. گوگل پلی چیزی شبیه به اپ استور آیفون است و محتوای بیشماری برای کاربران گوشیهای اندرویدی در بر دارد.
Google Play به صورت پیشفرض روی تمام گوشیهایی که از سرویسهای موبایلی گوگل استفاده میکنند نصب شده است و میتوانید آن را روی دستگاههایی که از سیستم عامل کروم استفاده میکنند مانند کرومبوک و کرومباکس نیز نصب کنید. اگر با رابط وب گوگل پلی نسبت به خرید نرمافزار یا بازی اقدام کنید، میتوانید تعیین کنید که این نرمافزار روی چه دستگاههایی نصب شود. اطلاعات تمام خریدها در فضای ابری نگهداری میشود و به همین خاطر محتوای خریداری شده در تمام دستگاهها در دسترس خواهد بود.
تمام محتوای به اشتراک گذاشته شده روی گوگل پلی توسط Google Play Protect بررسی میشوند تا از دستگاه اندرویدی شما در برابر بدافزارها محافظت شود. این سرویس تشخیص خطر روزانه بیش از 50 میلیارد نرمافزار مختلف را مورد بررسی قرار میدهد و میتواند نرمافزارهایی که از قوانین گوگل سرپیچی میکنند را هم محدود نماید.
Google Play Store در تاریخ 6 مارچ 2012 با تلفیق مارکت اندروید و سرویسهای دیجیتالی دیگری مانند Google Music و Google eBookstore عرضه شد و اکنون در 190 کشور و منطقه مختلف در دسترس است.
آموزش استفاده از گیفت کارت گوگل پلی
همانطور که اشاره شد Google Play فقط یک اپ استور نیست و یک سرویس خرید موسیقی، خرید فیلم و کتابفروشی هم دارد. به همین خاطر گیفت کارت گوگل پلی میتواند یک هدیه مناسب برای دوستان و نزدیکان شما باشد. البته این تنها مزیت گیفت کارتهای گوگل پلی نیست و از آنجایی که کشور ما تحریم است، گیفت کارت تنها روش خرید محتوا از گوگل پلی است.
برای استفاده از گیفت کارت مراحل زیر را دنبال کنید:
1- نرمافزار Google Play را باز کنید.
2- کلید منو را در گوشهی بالا سمت چپ فشار دهید
3- گزینه Redeem را انتخاب نمائید.
4- کد 16 رقمی که روی گیفت کارت فیزیکی و یا داخل ایمیل گیفت کارت دیجیتالی شما قرار دارد را وارد نمائید.
5- کلید Redeem را فشار دهید.
6- کلید Redeem را فشار دهید تا اکانتی که میخواهید شارژ کنید را تائید نمایید.
پس از اینکه گیفت کارت شما تایید شد، میتوانید از آن برای خرید بازی، برنامه، فیلم، سریال تلویزیونی، موسیقی و کتاب استفاده کنید.
در این مقاله سعی شده است گوگل پلی و بخشهای مختلف آن به صورت کامل برای شما شرح داده شود. در صورتی که سوال خاصی در این زمینه دارید، آن را با ما در میان بگذارید؛ کارشناسان نت ران در اسرع وقت به شما پاسخ خواهند داد.