آموزشموبایلنرم افزار

مراحل حذف اکانت واتساپ + ویدیو

با فیلتر شدن تلگرام، بیش‌تر ما به‌سراغ یک شبکه‌ی اجتماعی دیگه رفتیم. یکی از این شبکه‌های اجتماعی، واتس‌اپ هست. خیلی از ماها، به دلایلی شاید بخواییم اکانت‌مون رو حذف کنیم. در این مقاله، مراحل حذف اکانت واتساپ رو قدم به قدم براتون توضیح دادم. بریم سراغ اصل مطلب.

زمانی که اکانت واتس‌ اپ خود رو حذف کنید، چه اتفاقی میفته:

  1. از لیست مخاطبین دوستان‌تون حذف میشید.
  2. از تمام گروه‌ها حذف میشید.
  3. بک‌آپ شما که در گوگل درایو ذخیره شده، حذف میشه.
  4. کل پیام‌های شما حذف میشه.
  5. اگر مجدد اکانتی رو روی این شماره فعال کنید، پیام‌های فعلی‌تون بازیابی نمیشه.

مراحل حذف اکانت واتساپ

  1. اول باید وارد اپلیکیشن واتس‌اپ‌تون بشید. زمانی که وارد شدید، از اون سه نقطه‌ی بالای صفحه، وارد تنظیمات بشید.
تصویر 1- اپلیکیشن واتساپ
تصویر 1- اپلیکیشن واتساپ

2. صفحه‌ی تنظیمات رو در تصویر 2 می‌بینید. در این صفحه، قسمت Account رو لمس کنید.

صفحه تنظیمات واتساپ
تصویر 2- صفحه‌ی تنظیمات واتس‌اپ

3. در صفحه‌ی تصویر 3، گزینه‌ی  Delete my account رو لمس کنید.

تصویر 3- بخش ورود به دلیلیت اکانت
تصویر 3- delete account

 

4. صفحه‌ی زیر، بخش نهایی کاره. توی این بخش، باید شماره‌ی تلفن‌ خودتونو وارد کنید. در آخر، روی DELETE MY ACCOUNT کلیک کنید.

از بخش Change Number می‌تونید به‌جای حذف اکانت واتساپ‌تون، شماره‌ی فعلی‌تون رو تغییر بدین.
وارد کردن شماره برای حذف اکانت واتساپ
تصویر 5- صفحه‌ی حذف اکانت واتساپ

 

حذف اکانت واتس‌اپ‌تون انجام شد. به همین راحتی.

اگر قصد حذف کردن اکانت اینستاگرام یا تلگرام رو دارید، به مقاله‌های زیر مراجعه کنید:

حرف آخر

مراحل حذف واتس‌اپ رو قدم به قدم براتون گفتم. یادتون باشه که می‌تونید با اون شماره‌، مجددا یک اکانت ایجاد کنید.

دانلود فایل PDF این آموزش:

دانلود PDF

سوالات متداول

آیا میشه بعد از حذف اکانت واتساپ، دوباره اکانت رو بازگردانی کرد؟

شما می تونید مجدد روی اون شماره‌ی اکانتی برای خود فعال کنید، اما دیگه پیام‌های قبلی‌تون رو نخواهید دید.

چگونه اکانت واتساپ خودمونو حذف کنیم؟

روی سه نقطه‌ی بالا (در بالا سمت راست) ضربه بزنید. روی بخش account ضربه بزنید. روی Delete Account ضربه بزنید. شماره‌ی تلفن کامل خودرو وارد کنید و روی دکمه‌ی قرمز حذف اکانت من ضربه بزنید.

اگر بعد از حذف اکانت واتساپ، کسی برای پیام ارسال کنه، چه اتفاقی میفته؟

بعد از حذف اکانت، اگر کسی برای شما پیام ارسال کنه، شما حتی اگر مجدد روی آن شماره هم اکانت ایجاد کنید، پیام رو دریافت نمی‌کنید.

احسان نعنایی

عضوی کوچک از مجموعه بزرگ نت ران !
خبرنامه
Notify of
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا