پاورلاین چیست و چه کاربردی در شبکه خانگی دارد؟
امروزه تمایل کاربران به سمت ارتباط بی سیم با تجهیزات شبکه از طریق Wi-Fi سوق پیدا کرده و بسیاری از ابزار آلاتی که روزانه با آنها سر و کار داریم به زیر ساخت شبکه بی سیم مجهزند. با وجود پیشرفت های صورت گرفته در تجهیزات شبکه بی سیم، اما به دلیل تفاوت های بسیار در ساختار منازل و محل کار و همچنین تفاوت نیاز کاربران، در برخی موارد باید توسعه شبکه بی سیم را در دستور کار قرار داد.
قرار گرفتن در Dead Zone یا محدوده مرده شبکه وایرلس، تلخ ترین اتفاقیست که برای شما رخ می دهد و به ناچار باید از ارتباط سیمی محدود به کامپیوتر شخصی استفاده کنید. در نتیجه مجبور به توسعه شبکه بی سیم خواهیم بود و در این راه پر چالش نیز روش های متعددی وجود دارد.
خریداری مودم روتر قوی تر با پوشش دهی محدوده وسیع تر، به کارگیری اکسس پوینت در کنار مودم روتر، افزودن رنج اکستندر به شبکه بی سیم و در نهایت نصب پاورلاین از جمله راهکار های موثر در توسعه شبکه وایرلس به شمار می روند. به طور حتم این سوال در ذهنتان ایجاد می شود که پاورلاین چیست و چه کاربردی دارد؟
پاورلاین چیست؟
پاورلاین یک کیت توسعه دهنده شبکه از طریق کابل کشی برق منزل یا محل کار به شمار می رود که به سادگی قابل نصب و استفاده است. به شرطی که از روند فعالیت و محدودیت های آن مطلع باشید و بدانید که در چه مواقعی می توان با خیال آسوده از Power Line بهره برد. پاورلاین به طور کلی از نظر ظاهری شباهت بسیاری با رنج اکستندر های مرسوم دارد، اما در حقیقت ساختار به کارگیری آنها بسیار متفاوت است.
به طور کلی در نصب PowerLine محدودیت های بیشتری وجود دارد، اما عملکرد نهایی آن در صورت فراهم بودن زیر ساخت ها به مراتب مفیدتر از سایر راهکار های مشابه است. مهم ترین مزایای به کارگیری پاورلاین در توسعه شبکه سیمی و وایرلس شامل Data Loss کمتر (از دست رفتن داده) و سرعت بیشتر نسبت به سایر راهکار ها می شود.
کیت PowerLine شامل دو قطعه فرستنده و گیرنده (مبدا و مقصد) می شود که یکی از آنها داده ها را از مودم روتر دریافت و به سمت پاورلاین مقصد ارسال می کند. پاور لاین گیرنده نیز پس از دریافت بسته های داده، آنها را در اختیار تجهیزات در دسترس قرار می دهد.
روش کار پاورلاین چگونه است؟
پاورلاین بسته های داده را از طریق کابل LAN و از یک مودم روتر دریافت کرده و سپس بسته های داده را از مسیر کابل کشی برق به سمت پاورلاین مقصد ارسال می کند. پاورلاین مقصد نیز داده دریافتی را از طریق کابل LAN یا ارتباط وایرلس در اختیار دستگاه های موجود در محدوده قرار می دهد. روش کار PowerLine بسیار ساده است، به شرطی که زیر ساخت های لازم در کابل کشی برق منزل یا محل کار شما فراهم باشد.
البته فراهم ساختن زیر ساخت مورد نیاز برای به کارگیری PowerLine چندان سخت نیست و با اندکی اصلاحات در سیستم کابل کشی برق می توان به هدف خود رسید. در نهایت بدون در نظر گرفتن محدودیت های پوشش دهی شبکه بی سیم در Dead Zone، امکان ارائه اینترنت و شبکه سیمی و وایرلس به وجود می آید.
سلام
چطوری میتونم سه نقطه را به هم اضافه کنم
سلام و خسته نباشد من از پاورلاین استفاده میکنم الان یکی از فرستنده های پاورلاین سوخته و دیگه اون مارک رو پیدا نمیکنم
امان داره مارکی دیگه جایگزین کنم ینی فرستنده و گیرنده از یه برند نباشن میتونن با هم ست بشن
سلام محسن عزیز
احتمالش خیلی پایینه