معرفی 5 مودم برتر در بازار جهانی (برترین برندهای مودم)
در این مقاله به معرفی 5 مودم برتر در بازار جهانی میپردازیم. با توجه به پیشرفت تکنولوژی، اینترنت نقش بسیار مهم و پررنگی در زندگی ما داره. کامپیوتر، گوشیهای موبایل و خیلی از دستگاههای دیگه از اینترنت استفاده میکنن. مردم برای ارسال پیام، مطالعهی اخبار و مقالات، انجام بازیهای گروهی و آنلاین حضور و خیلی موارد دیگه به اینترنتی پر سرعت نیاز دارن. به همین دلیل، انتخاب مودم خوب که پاسخگوی تمام نیازهای ما باشه به یک ضرورت تبدیل شده.
با ظهور مودمهای کابلی ADSL، اینترنت پر سرعت و پایدار در اختیار شماست. شما میتونید تعداد زیادی از دستگاههای خودتون رو از طریق کابل یا بدون کابل به مودم وایرلس وصل کنید و از اینترنت استفاده کنید. علاوه بر این با ساختن شبکه در خانه میتونید اطلاعات خودتون رو در دستگاههای مختلف به اشتراک بذارید و به راحتی از همهی دیتاهای خودتون استفاده کنید. اگر میخواید بهترین مودمها رو بشناسید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
معرفی 5 مودم برتر در بازار جهانی
مودم D-LINK
رتبهی اول از 5 مودم برتر در بازار جهانی متعلق به مودم شرکت دی لینک D-LINK است. D-Link کار خودش رو از سال 1986 با نام داتکس در تایوان شروع کرد وبعد از 8 سال فعالیت به D-Link تغییر نام داد. این شرکت، یک شرکت چند ملیتی تولید تجهیزات شبکه است. دی لینک از شرکتهای پیشرو و برندهی جوایز مختلف در زمینهی طراحی، ساخت و توسعهی شبکه، سیستمهای بیسیم و با سیم و همچنین ارتباط سازی برای مقاصد تجاری و خانگیه.
شرکت دی لینک نزدیک به 127 نماینده در 64 کشور جهان داره و اکنون یکی از برترین تولید کنندههای تجهیزات شبکه است. این شرکت در حوزهی IT و شبکه بیشترین تولید و فروش تجهیزات در بازار جهانی رو به اسم خودش رقم زده.
مزایا و معایب مودم D-LINK
مزایا
- نصب آسان و راحت برای عموم مردم
- عدم پرداخت هزینهی تلفن
- عدم اشغالی تلفن در زمان استفاده از اینترنت
- استفادهی همزمان تلفن و اینترنت
- پشتیبانی اینترنت پرسرعت
معایب
- عدم امکان استفاده اشتراک در یک محیط غیر از اشتراک
- گرانتر بودن تجهیزات اولیه نسبت به برندهای دیگر
- سرعت معمولی در انتقال فایل
- سرعت متغیر با افت و خیز
- عدم امکان تغبیر خط تلفن به علت وجود تجهیزات شبکه در مخابرات
مودم Netgear
Netgear نتگیر یکی از برندهای معروف و معتبر در دنیای شبکه است و رتبهی دوم از 5 مودم برتر در بازار جهانی رو به خودش اختصاص داده. محصولات این شرکت همیشه با کیفیت و قابل اطمینان هستن. محصولات این شرکت جزو بهترین و ردهبالاترین محصولات شبکهی دنیا قرار میگیرن و بالطبع قیمت بالایی هم دارن.
در ایران، تا حدودی خرید محصولات شبکهی نتگیر به خاطر عدم وجود نمایندگی سخته. با اینحال تعدادی سایت اینترنتی و فروشندهی محصولات شبکه، تونستن بعضی از مدلهای مودم Netgear رو وارد بازار ایران بکنن.
این شرکت با 20 سال سابقه در زمینهی طراحی و تولید تجهیزات شبکه یکی از معتبرترین شرکتهای آمریکا و دنیا محسوب میشه.
مزایا و معایب مودم Netgear
مزایا
- دسترسی و انتقال سریع دادهها
- پشتیبانی از 15 کاربر بهصورت همزمان
- امنیت بالا
- داشتن VPN در تنظیمات مودم
معایب
- قیمت بالا
- نداشتن نمایندگی فروش در ایران
- عدم گارانتی شرکت Netgear در ایران
مودم Cisco-Linksys
رتبهی سوم از 5 مودم برتر در بازار جهانی متعلق به برند Linksys زیر مجموعهی شرکت Cisco هست. شرکت سیسکو یکی از قدرتمندترین تولید کنندگان سختافزارهای شبکه است. این شرکت در کنار تولید سختافزارهای شبکهی مخابراتی یا صنعتی، محصولات مختلفی هم برای کاربران خانگی تولید کرده. این محصولات تحت برند Linksys به بازار عرضه شدن. در سال ۲۰۱۳، سیسکو تصمیم گرفت لینکسیس رو به بِلکین (Belkin) بفروشه و در حال حاضر این برند جزو داراییهای شرکت بلکین محسوب میشه.
برند لینکسیس از بهترین محصولات با بهترین کیفیته، البته کمی قیمت محصولات لینکسیس نسبت به بقیهی برندها بیشتره.
مزایا و معایب مودم Linksys
مزایا
- دارای درگاه USB
- دو بانده بودن
- پشتیبانی از VDSL
- استاندارد AC750
به یاری پشتیبانی از استاندارد AC750 میشه اطلاعات رو با سرعت زیاد بهصورت بیسیم انتقال داد یا با سرعت زیاد به اینترنت متصل شد
معایب
- قیمت بسیار بالا
- عدم گارانتی شرکت لینکسیس در ایران
مودم TP-Link
جایگاه چهارم از لیست 5 مودم برتر در بازار جهانی متعلق به برند آشنا و پر کاربرد TP-Link است. شرکت تی پی لینک یکی دیگه از شرکتهای تولیدکنندهی تجهیزات شبکه، کامپیوتر و موبایله. شروع کار این شرکت در سال 1996 در کشور چین بود. امروزه تی پی لینک دارندهی بیشترین سهم در بازار چینه و بهعنوان چهارمین برند تجهیزات شبکه و رایانه در جهان شناخته میشه.
کالاهای این شرکت در بیش از 120 کشور جهان عرضه میشه و مهمترین محصولات اون در زمینهی وایرلس، انواع مودم ADSL ، مبدلهای رسانهای و آداپتور شبکه است که با بزرگترین شرکتهای آمریکایی در حال رقابته. نیمی از درآمد سالانهی شرکت تی پی لینک در سال 2012 از بازارهای بین المللی و کشورهایی بوده که این کشور در اونها نمایندگی داره، مثل ایران.
بر اساس آماری که کاربران مودم تی پی لینک دادهاند، مودم تی پی لینک نه تنها قابل اعتماد بوده بلکه بسیار پایدار و در دستهی مودمهای درجه بالاست.
مزایا و معایب مودم TP-Link
مزایا
- قیمت ارزان و مناسب
- وجود نمایندگی در ایران
- پشتیبانی شرکتی محصولات این برند
- آنتن دهی عالی
- کانفیگ راحت
معایب
- در مدلهای پایینتر پورت USB و LAN نداره
- عدم پشتیبانی در سرعتهای بالا
- عمر کم مودم نسبت به مودم رده بالاتر
- تنظیمات ساده
مودم Huawei
رتبهی پنجم لیست 5 مودم برتر در بازار جهانی، به شرکت هواوی Huawei اختصاص یافته. هواوی در سال 1987 در کشور چین راهاندازی شد. اولین فعالیت این شرکت واردات تجهیزات شبکه از سایر کشورهای جهان بود و پس از شناخته شدن در زمینهی تجهیزات شبکه، موفق به تولید و توسعهی اولین محصولات ارتباطی در کشور چین شد. پس از کسب موفقیتهای بیشمار، سازمانهای دولتی در چین به تجهیزات ارتباطی هواوی روی آوردند و ارتباط نزدیک مدیر عامل این برند با مدیران ردهبالای چین به موفقیت قابل توجه هواوی منجر شد. تولید مودمهای این برند یکی از چالشهای سخت برای این برند چینی بود که پس از طی مسیر طولانی به جایگاه پنجم در میان پر فروشترین برند مودمهای جهان دست یافت.
مزایا و معایب مودم Huawei
مزایا
- قیمت ارزان و مناسب
- وجود نمایندگی در ایران
- پشتیبانی شرکتی محصولات این برند
- کانفیگ راحت
معایب
- سرعت معمولی در انتقال فایل
- عمر کم مودم نسبت به مودم رده بالاتر
- سرعت متغیر با افت و خیز
- عدم امکان تغبیر خط تلفن به علت وجود تجهیزات شبکه در مخابرات
در این مقاله سعی کردیم 5 مودم برتر بازار جهانی رو معرفی کنیم. شما تجربهی استفاده از کدوم برند رو تا کنون داشتید؟ نظرات و پیشنهادات خودتون رو با ما به اشتراک بذارید.
من که سر در نمیارم یعنی وارد نیستم از مودم وشیکه کدوم خوبه وبه کارم میاد. دوستان یه مودم میخام سرعت عالی باشه به خطتلفن نیازی نداشته باشه وبسته هاشم ارزون باشه جنس خود مودم هم خوب باشه ولی قیمتش منصفانه باشه لطفا راهنمایی کنید این شماره اس بدین
۰۹۳۵۳۹۰۶۶۵۸ محمودی