تجهیزات شبکه

معرفی برند و تجهیزات شبکه دی لینک (D-Link) تایوان

خرید کابل شبکه

اولین مودم خیلی از کاربرهای ایرانی D-Link بوده و بنابراین این برند در کشور ما بسیار معروفه. شرکت دی لینک با بیش از سه دهه سابقه، یکی از تاثیرگذارترین کمپانی‌های حوزه‌ی شبکه (به‌خصوص در بحث تولید مودم های بی سیم) به حساب میاد. اما محصولات این برند از اونچه که تصور می‌کنید تنوع بیشتری دارن و هر روز به تعداد اون‌ها افزوده میشه. در این مقاله قصد داریم شرکت خوش‌نام DLink رو به شما معرفی کنیم.

معرفی کوتاه شرکت دی لینک

تاریخچه شرکت دی لینک

شرکت دی لینک در سال 1986 با عنوان داتکس سیستمز (Datex Systems) تاسیس شد و در سال 1994 به برندی که حالا می‌شناسیم تغییر نام داد و به‌عنوان اولین کمپانی حوزه شبکه وارد بورس تایوان شد. Dlink از همون ابتدای کار، تمرکز خودش رو روی مشتری‌های خانگی و اداری قرار داد و در سال 2007 موفق شد 21.9 درصد از سهم بازار کسب‌وکارهای کوچیک تا متوسط رو به‌دست بیاره. در همین سال نام دی-لینک در فهرست 100 کمپانی برتر تکنولوژی دنیا قرار گرفت. شرکت محبوب تایوانی در سال 2008 با کسب سهم 33 درصدی از محصولات وای فای ، رتبه‌ی اول جهان رو در این زمینه هم از آن خودش کرد. با همه‌ی فرازونشیب‌ها، دی لینک در سال‌های اخیر موفق شده جایگاه خودش رو در بین بزرگ‌ترین برندهای شبکه حفظ کنه تا برای طراحی و تولید محصولات خلاقانه، جسارت بیشتری داشته باشه.

شرکت چینی تی پی لینک که محصولات خوش‌قیمتی رو طراحی و تولید می‌کنه، مهم‌ترین رقیب دی لینک در بازار مشتری های خانگی محسوب میشه.
معرفی شرکت DLink

1986: بنیان‌گذاری شرکت داتکس سیستمز برای تولید کار شبکه.

1989: داتکس زیرمجموعه‌ای رو ایجاد کرد تا بتونه جای پای خودش رو در بازار اروپا و آمریکای شمالی محکم کنه.

1992: Datex Systems Inc. به D-Link Corporation تغییر نام داد.

1994: دی لینک به اولین شرکت فعال در حوزه ی شبکه تبدیل شد که به بورس تایوان راه پیدا کرد.

1995: با احداث شعبه‌ای در هند، DLink فعالیت‌های تولیدی رو در این کشور آغاز کرد.

1998: نشریه Forbes شرکت دی-لینک رو به‌عنوان یکی از 300 شرکت کوچیک و برتر جهان انتخاب کرد.

2001: عرضه‌ی اولیه‌ی سهام دی لینک هند به‌عنوان اولین کمپانی تایوانی در بورس بمبئی آغاز شد.

2002: نام D-Link به‌عنوان یکی از 100 کمپانی برتر تکنولوژی در فهرست سالانه‌ی Businessweek قرار گرفت.

2003: شاخه‌ی تحقیق و توسعه و تولید دی لینک از این شرکت جدا شد و اسم Alpha Networks رو برای خودش انتخاب کرد.

2006: مهم‌ترین روزنامه‌ی تایوان یعنی China Times جایزه‌ی دستاورد بین‌المللی رو به شرکت دی لینک اهدا کرد.

2007: درآمد کلی DLink به 1 میلیارد دلار رسید. این شرکت در این سال گواهی 5 ستاره رو از TÜV Rheinland STAR دریافت کرد.

2008: دی لینک با ارزش 347 میلیون دلار در رتبه‌ی ششم برندهای بین‌المللی تایوان قرار گرفت.

2012: دی لینک استراتژی خودش رو با تمرکز بر دوربین های مداربسته، مودم های همراه و تجهیزات مناسب کسب‌وکارها دوباره تعریف کرد.

2014: شرکت DLink وارد بازار خانه های هوشمند شد.

2016: دی لینک برای آماده کردن Super Wi-Fi با مایکروسافت همکاری کرد. در همین سال برند تایوانی در تولید Alexa توسط آمازون نقش‌آفرینی کرد.

2017: عرضه‌ی اولین Apple HomeKit مجهز به دوربین؛ اعلام مشارکت در ساخت دستیار صوتی گوگل.

2018: همکاری با شرکت McAfee برای توسعه‌ی روتر امن برای خانه های هوشمند.

محصولات شرکت دی لینک

محصولات دی-لینک

همون‌طور که پیش از این گفتیم، D-Linkبیش از همه به مشتری های خانگی و کسب‌وکارهای کوچیک توجه داره. بنابراین میشه محصولات این شرکت رو به این دو گروه کلی تقسیم کرد. البته خیلی از تجهیزات شبکه دی لینک برای هردو گروه از این مشتری‌ها تولید میشن.

مشتری های خانگی

محصولات D-Link

مهم‌ترین محصولی که شرکت دی لینک برای کاربرهای خانگی تولید می‌کنه مودم روترهای ADSL و VDSL هستن که شهرت زیادی برای این کمپانی به همراه آوردن. برند مطرح تایوانی چه در ساخت مودم های ارزون‌قیمت و چه در تولید محصولات مخصوص گیمینگ، به بالا بودن کیفیت توجه خاصی نشون میده. در بازار ایران D-Link با مودم های خوش‌قیمت سری N 150 و N300 شناخته میشه. کاربرهایی که به اینترنت کابلی دسترسی ندارن هم می‌تونن از انواع مودم های USB و جیبی این برند استفاده کنن. نمیشه با قاطعیت گفت مودم دی لینک ساخت کجاست ؛ چراکه این شرکت در نقاط مختلفی از جهان واحد تولیدی داره.

تولید انواع سوئیچ ، اکسس پوینت و اکستندر مناسب مشتری های خانگی یکی دیگه از تخصص‌های شرکت دی لینک به حساب میاد. این کمپانی در بازار دوربین های مداربسته هم حضوری فعال داره و به بالا بردن امنیت خانه کمک می‌کنه. در کنار این‌ها شرکت تایوانی یکی از بازیگران اصلی بازار تجهیزات شبکه هم محسوب میشه.

ورود به حوزه‌ی خانه های هوشمند یکی از اهداف شرکت DLink در سال‌های اخیر بوده که با همکاری برندهای مطرح در حال محقق شدنه. بزرگ‌ترین تولیدکننده مودم های خانگی با طراحی و ساخت انواع سنسور، دستیار صوتی، دوربین و تجهیزات کنترل کننده، قصد داره سهم مهمی از این بازار جدید رو به‌دست بیاره.

مشتری های تجاری

تجهیزات شبکه دی لینک

برای شرکت دی لینک ، کسب‌وکارهای کوچیک به‌اندازه‌ی کاربرهای خانگی اهمیت دارن. بنابراین تولید محصولات مناسب برای این مشتری‌ها، در دستور کار تایوانی‌ها قرار داره. انواع سوئیچ برای کاربردهای گوناگون، کابل های شبکه مسی و فیبر نوری، آی پی فون ها و سرویس های متنوع نرم افزاری از جمله تجهیزات و خدماتی هستن که DLink برای این دسته از کاربرها در نظر گرفته. البته در بازار مشتریان بزرگ سازمانی، این شرکت هنوز زیر سایه‌ی نام‌های بزرگی مثل Cisco قرار داره.

اگه دوست دارید بدونید چرا سیسکو بزرگترین برند امنیتی جهان محسوب میشه، مقاله‌ی معرفی شرکت Cisco رو بخونید.
خانه هوشمند ارزان قیمت

شرکت دی لینک یکی از معدود برندهای معتبر بین‌المللیه که در بازار ایران هم حضوری پررنگ داره. اکثر ایرانی‌ها به‌واسطه‌ی ارائه‌ی مودم‌های باکیفیت و در عین حال ارزون‌قیمت، با این برند آشنا هستن. در واقع این کمپانی با ساخت تجهیزات مطمئن با قیمت‌های منطقی، نقشی مهم در عمومی شدن استفاده از اینترنت ایفا کرده. محصولات D-Link به مناطق مختلف جهان ارسال میشن؛ اما درآمد اصلی این شرکت از شمال آمریکا، اروپا و خاورمیانه به‌دست میاد.

سایت ICTbuz در آخرین رده‌بندی خودش، دی لینک رو در رتبه‌ی سوم بهترین برندهای مودم های وای فای قرار داده. Cisco و Netgear تنها کمپانی‌هایی هستن که اسمشون بالاتر از شرکت تایوانی دیده میشه.

سیسکو: آمریکا، 1984، ارزش خالص: 70 میلیارد دلار

نت گیر: آمریکا، 1996، 580 میلیون دلار

دی لینک: تایوان، 1986، 500 میلیون دلار

تی پی لینک: چین، 1996، 400 میلیون دلار

ایسوس: تایوان، 1989، 5.56 میلیارد دلار

لینکسیس: آمریکا، 2003، 350 میلیون دلار

گوگل نست: آمریکا، 2010، 74.5 میلیارد دلار

هواوی: چین، 1987، 80.64 میلیارد دلار

شیائومی: چین، 2010، 46 میلیارد دلار

زایکسل: تایوان، 1989، 100 میلیون دلار

حرف آخر

شرکت دی لینک یکی از محبوب ترین و پرفروش‌ترین برندهای مودم وای فای در جهان محسوب میشه که همیشه در قیمت‌گذاری محصولات خودش منصفانه عمل می‌کنه. این کمپانی که به‌تازگی همکاری با غول‌های تکنولوژی آمریکا رو آغاز کرده، به موفقیت در بازار خانه های هوشمند بسیار امیدواره. خیلی از کاربرهایی که توان پرداخت هزینه‌های سنگین استفاده از چنین فناوری‌هایی رو ندارن، به سخاوت همیشگی D-Linkچشم دوختن. نظر شما در مورد برند دی لینک چیه؟ آیا این شرکت میتونه به موفقیت‌هاش در بازارهای جدید هم ادامه بده؟

دانلود فایل PDF این مقاله:

سوالات متداول:

دی لینک متعلق به کدوم کشوره؟

تایوان.

اصلی‌ترین محصول شرکت DLink کدومه؟

دی لینک برای نیازهای مختلف، محصولات متنوعی تولید می‌کنه؛ اما شاید بشه از مودم روترهای وایرلس این شرکت به‌عنوان محبوب‌ترین ساخته‌های اون یاد کرد.

آیا دی لینک بیرون از تایوان هم کارخانه داره؟

بله؛ شرکت دی لینک در کشورهای چین، آمریکا و هند هم مراکز تولیدی بزرگی داره.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا