ویندوز

قفل گذاری فایل های شخصی به وسیله Folder Lock

خرید کابل شبکه

تقریباً همه‌ی ما فایل‌ها و اطلاعاتی روی کامپیوتر یا لپ‌تاپ خودمون داریم که به دلایل مختلف دوست نداریم فرد دیگه‌ای به اون‌ها دسترسی داشته باشه. بهترین کار برای پنهان کردن چنین اطلاعاتی گذاشتن رمز روی اون‌هاست. در این صورت تنها خودتون می‌تونید به اون‌ها دسترسی داشته باشید. نرم‌افزارهای متعددی برای این هدف وجود داره که یکی از بهترین اون‌ها فولدر لاک هست. در ادامه قصد داریم به آموزش  قفل گذاری فایل های شخصی به وسیله Folder Lock بپردازیم.

قفل پوشه (Folder Lock)  چیست؟

what-is-folder-lock

برنامه‌های متنوعی روی تلفن همراه، رایانه‌ی شخصی یا محل کار افراد وجود داره که به‌صورت روزمره از اون‌ها استفاده می‌کنن ولی برخی از اون‌ها به دلیل اهمیتی که دارن، باید محرمانه بمونن. برای چنین پوشه‌هایی باید از برنامه‌های رمزگذاری استفاده کنید.

قفل گذاری فایل های شخصی به‌وسیله‌ی Folder Lock با روش‌های متفاوتی که برای امنیت پوشه‌های این برنامه در نظر گرفته شده، دسترسی به فایل‌ها رو برای دیگر اشخاص بدون داشتن اجازه و اطلاع شما غیرممکن می‌کنه.

Folder Lock یک نرم افزار قفل‌گذاریه که امکان حفاظت، فشرده سازی و پنهان کردن اطلاعات رو به شما میده. با استفاده از این برنامه می‌تونید فایل‌ها و پوشه‌ها رو همگام‌سازی کرده و با امنیتی بالا اون‌ها رو قفل‌گذاری کنید.

محبوبیت این نرم‌افزار به این دلیله که با استفاده از Folder Lock امکان گذاشتن قفل روی هر پوشه، فایل و حتی درایو کامپیوتر رو دارید.

نکته‌ی مهم در استفاده از این نرم افزار اینه که باید بعد از گذاشتن رمز روی فایل‌ها، نسخه‌ای به عنوان پشتیبان از اون‌ها تهیه کنید و اون رو روی فضای ابری ذخیره‌سازی کنید. به این طریق در صورت از بین رفتن فایل‌ها، به صورت آنلاین به اون‌ها دسترسی دارید.

قفل گذاری فایل ها در Folder Lock (قفل پوشه)

قفل کردن فولدر در کامپیوتر

قفل گذاری فایل های شخصی به‌وسیله‌ی Folder Lock شامل تصاویر، اسناد و مدارک، فایل‌ها و… تنها با کشیدن اون‌ها در قفل پوشه در چند ثانیه قابل انجامه. بدون نیاز به باز کردن یا حذف حفاظت اون‌ها، می‌تونید با دو بار کلیک کردن به‌راحتی اون‌ها رو از Folder Lock اجرا کرده و برای تمامی اطلاعات خودتون رمز ورود بذارید.

برای گذاشتن رمز روی فایل‌ها ابتدا فایل نصبی Folder Lock رو بر اساس مشخصات سیستم خودتون تهیه و نصب کنید. نصب اون هم به جز چند مرتبه کلیک روی گزینه‌ی Next کار دیگه‌ای نداره.

پس از نصب برنامه، اون رو اجرا کنید. رمز عبور رو در بخش Set A Master Password وارد کنید. این رمز رو در جایی برای خودتون ذخیره کنید تا در صورت فراموشی بتونید ازش استفاده کنید.

از این پس با هربار باز کردن این برنامه، از شما رمز خواسته میشه. برای دسترسی به فایل‌های قفل‌شده، با کلیک روی فایل گزینه‌ی Ok رو بزنید تا به لیست فایل‌های قفل شده‌ برید.

برای قفل کردن فایل‌های خود باید فایل‌ها، پوشه‌ها و درایوهای موردنظر رو به لیست Locking اضافه کنید. این کار رو با کشیدن و رها کردن اون‌ها در Lock Files یا با کلیک روی دکمه‌ی افزودن (Add) می‌تونید انجام بدید.

به محض اضافه کردن فایل‌های انتخاب شده به لیست Locking، تنظیمات امنیتی Locked And Hidden (قفل و مخفی شده) به‌‎صورت پیش‌فرض اعمال میشه.

زمانی که در بخش فایل‌های قفل شده هستید، برای دسترسی به لیست قفل باید رمز عبور اصلی رو وارد کنید. می‌تونید مواردی رو از لیست حذف کنید و برای اضافه کردن پوشه‌های دیگه به لیست، روی گزینه‌ی افزودن پوشه‌ها کلیک کنید.

اگر قصد باز کردن فایل‌ها و پوشه‌ها رو دارید، می‌تونید آیتم موردنظر خودتون رو انتخاب کنید و روی گزینه‌ی «باز کردن» از منوی Lock Files کلیک کنید.

قفل گذاری فایل های شخصی

اگر خواستید همه‌ی موارد رو از فهرست Lock Files حذف کنید، می‌تونید بعد از کلیک روی Select All روی دکمه‌ی Remove کلیک کنید. در این لحظه یک هشدار امنیتی برای تأیید حذف دریافت می‌کنید. برای تأیید روی «بله» کلیک کنید. پس از تأیید، موارد انتخاب‌شده از لیست حذف میشن. در نتیجه از این پس این فایل‌ها بدون قفل باز میشن.

پیشنهاد می‌کنیم هنگام شروع کار با این برنامه تا زمان آشنا شدن با فضا و چگونگی کارکرد بخش‌های مختلف ابتدا رمزگذاری رو روی فایل‌هایی که اهمیت بالایی ندارن یا از اون‌ها یک نسخه کپی تهیه کردید، امتحان کنید.

مزایای استفاده از Folder Lock

استفاده از این برنامه تنها برای گذاشتن رمز روی فایل‌ها نیست؛ Folder Lock با پیکربندی جامعی که داره، برای ذخیره‌سازی داده‌ها (مثلاً برای ذخیره کردن اطلاعات بانکی) هم به کار میره. داشتن هر دو امکان قفل گذاری و رمزگذاری روی فایل‌ها، یکی از مزایاییه که Folder Lock داره.

گذاشتن قفل روی فایل‌ها در سطح پایه‌ی امنیت قرار داره و امکان هک شدن اون وجود داره ولی رمزگذاری در مرحله‌ای پیشرفته‌تر و سطحی بالاتر از قفل گذاری قرار داره؛ به این ترتیب امنیت اون بالاتره و امکان هک شدن وجود نداره. بهتره از میان این دو مورد، رمزگذاری رو انتخاب کنید.

یکی از ویژگی‌های خوب Folder Lock اینه که میشه برای هر پوشه و فولدر رمزی جداگانه، در کنار بر رمز اصلی تعریف کرد.

مزیت دیگه‌ی این برنامه، نداشتن محدودیت در تعداد پوشه‌ها و فولدرها برای رمزگذاریه. در استفاده از این برنامه حتی می‌تونید بعد از اینکه رمز موردنظر رو روی فایل‌های مربوطه گذاشتید، با زیپ کردن فایل ها اون رو برای خودتون ایمیل کنید.

Folder Lock از روش شبیه‌سازی و پشتیبان‌گیری دو طرفه استفاده می‌کنه و به شما اجازه میده از قفسه‌های رمزگذاری شده‌ی خودتون به صورت آنلاین پشتیبان‌گیری کنید. به این ترتیب اگر کامپیوتر شما دزدیده بشه یا داده‌ها از روی اون حذف بشه، به سادگی می‌تونید اطلاعات خودتون رو از حساب آنلاین‌تون بازیابی کنید.

اگر شما برنامه‌ی دیگه‌ای می‌شناسید که برای گذاشتن رمز روی فایل‌ها بهتر عمل می‌‌کنه، به ما معرفیش کنید.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

‫۸ دیدگاه ها

  1. با سلام و خسته نباشید
    بنده یه سری فایل ها رو روی یه سیستم دیگه با فولدر لاک رمزگذاری کردم و فایل ها رو از اون سیستم به یک فلش کات کردم و حالا که میخوام روی یه سیستم دیگه باز کنم اجازه دسترسی نمیده
    خواهش میکنم کمکم کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم

        1. مصطفی عزیز بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که به قسمت پشتیبانی نرم افزار فولدر لاک ایمیل بدی و مشکلتو باهاشون در میون بزاری تا ببینی راه حلی براش دارن یا نه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا