آموزشموبایل

مدیریت حساب‌های چند کاربره در جیمیل

شما می‌توانید با استفاده از اکانت جیمیل چند کاربره و تعریف کاربرهای جدید برای آن اجازه خواندن، ویرایش و ارسال ایمیل از اکانت جیمیل خودتان را به افراد دیگر بدهید. همچنین این نماینده می‌تواند به مخاطبین شما نیز دسترسی داشته باشد. این راه‌حل نسبت به ارائه پسورد جیمیل خودتان به کاربران دیگر، ایمن‌تر و راحت‌تر است.

دادن پسورد به افراد دیگر ممکن است باعث بروز مشکلاتی برای شما شود. همچنین با این کار آن‌ها می‌توانند به تمام سرویس‌های گوگل شما دسترسی داشته باشند.

نکته: فردی که قصد دارید به او دسترسی بدهید باید یک اکانت جیمیل با آدرس Gmail.com داشته باشد. شما نمی‌توانید فردی که اکانت جیمیل ندارد را به عنوان نماینده خودتان تعیین کنید.

نحوه افزودن کاربر جدید به جیمیل چند کاربره

  • در صفحه اصلی جیمیل روی آیکون تنظیمات که در گوشه بالا سمت راست قرار گرفته است کلیک کنید.

جیمیل چند کاربره

  • از منوی که ظاهر می‌شود Settings را انتخاب کنید

اکانت جیمیل چند کاربره

  • روی تب Account And Import کلیک کنید.

افزودن اکانت به جیمیل

  • در قسمت Grant access to your account روی Add Another account کلیک کنید.

استفاده همزمان چند کاربر از یک جیمیل

  • در این مرحله باید ایمیل فردی که قصد دارید به او دسترسی بدهید را وارد کنید و سپس روی Next Step کلیک نمائید.

حساب جیمیل چند کاربره

  • روی Send email to grant access کلیک کنید.

استفاده همزمان چند کاربر از یک جیمیل

  • منتظر بمانید تا دریافت کننده درخواست شما را قبول کند. قبل از اینکه بتوانید فردی را به حساب جیمیل چند کاربره خودتان اضافه کنید، آن فرد باید درخواست شما را قبول کند.

 

ورود به اکانت جیمیل چند کاربره

برای ورود به یک اکانت جیمیل چند کاربره باید مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. اکانت جیمیل خودتان را باز کنید و روی آیکون پروفایل خودتان که در گوشه بالا سمت راست قرار گرفته است کلیک کنید.
  2. در قسمت Delegated Accounts، حساب کاربری مدنظر خودتان را انتخاب کنید.
  3. صاحب اکانت و تمام افرادی که به آن دسترسی دارند، می‌توانند به صورت همزمان از یک حساب جیمیل چندکاربره استفاده کنند.

کاربران اکانت جیمیل چند کاربره چه دسترسی‌هایی دارند؟

کاربرانی که شما اجازه دسترسی به جیمیل خودتان را به آن‌ها می‌دهید، می‌توانند کارهای زیر را انجام دهند:

  • خواندن و ارسال ایمیل. البته در صورتی که کاربران معرفی شده توسط شما به کسی ایمیل بفرستند، ایمیل اصلی خودشان به عنوان فرستنده دیده خواهد شد.
  • حذف ایمیل‌ها
  • دسترسی و مدیریت مخاطبین جیمیل

البته کاربران تعریف شده دسترسی کامل ندارند و نمی‌توانند از پیامرسان هنگ‌اوت استفاده کنند یا پسورد جیمیل را تغییر دهند.

لغو دسترسی کاربر

برای حذف یک کاربر از لیست افرادی که به یک اکانت جیمیل چند کاربره دسترسی دارند، مراحل زیر را دنبال کنید:

1- با کلیک روی آیکون تنظیمات وارد Settings شوید و از آن‌جا روی تب Accounts And Import کلیک کنید.

2- در پائین بخش Grant access to your account درکنار آدرس ایمیلی که می‌خواهید آن را حذف کنید، روی کلید Delete کلیک کنید.

3- در پنجره بازشده با کلیک روی OK فرمان خودتان را تائید کنید.

4- هر کاربری که از لیست کاربران حذف می‌کنید، تا زمانی که صفحه Gmail وی باز باشد، می‌تواند تمام کارهایی که قبلا انجام می‌داد را انجام دهد.

امید اتحادمحکم

کارشناس واحد تولید محتوا و کارشناس ارشد فنی نت‌رانه. دانش‌آموخته‌ی مقطع کارشناسی ارشد برق از دانشگاه گیلانه. پیش از این‌که به خانواده‌ی نت‌ران بپیونده، به‌مدت 4 سال در زمینه‌ی اتوماسیون صنعتی و طراحی مدارهای الکترونیکی فعالیت حرفه‌ای داشته. امید در زمینه‌ی تولید و بازاریابی محتوا تخصص داره.
خبرنامه
Notify of
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا