در این مطلب میخوام راجع به دنیای پاور بانکها اطلاعاتی کامل و جامع در اختیارتون قرار بدم. در ادامهی مقالهی راهنمای خرید پاوربانک با نت ران همراه باشین تا با کمک هم به یک درک کامل از عبارت پاور بانک برسیم.
پاور بانکها اصولا انواع مختلفی دارن که هرکدومشون برای کاری ساختهشدن و این مسئله انتخاب رو برای خریدار خیلی سخت میکنه. همونطوری که از اسم انگلیسی پاور بانک مشخصه (پاور: انرژی و قدرت و بانک: منبع ذخیره)، ما با یک منبع شارژدهی همراه سروکار داریم که در زندگی روزمره کاربردهای بسیاری برای ما داره. در این مقاله،ابتدا دیدی کلی نسبت به پاور بانک و نحوهی کار اون بهتون میدم، سپس برای شما مزایا و معایب پاور بانک رو توضیح میدم و در انتها انواع برندها رو با همدیگه مقایسه میکنم.
راهنمای خرید هارد اینترنال و انتخاب از بین سریهای مختلف + نحوه تشخیص هارد معیوب
پاور بانک چیه؟
برای درک آسونتر پاور بانک، من اون رو با باتریهای قلمی مقایسه میکنم. همونطوری که همهی ما میدونیم باتریهای قلمی وسیلههایی هستن که انرژی الکتریکی رو در خودشون ذخیره کرده و اون رو به وسایل برقی تزریق میکنن.
پاور بانک دقیقا عملی مشابه باتری قلمی داره و از طریق برق مستقیم یا اتصال به کامپیوتر میتونه انرژی متناسب با ظرفیتش رو ذخیره کنه و در زمان نیاز به انواع وسایل برقی انتقال بده. درنتیجه پاور بانکها نوعی باتری پیشرفته هستن که جریان الکتریکی رو در مداری خاص در خودشون ذخیره میکنن و با اتصال به لوازم برقی اونها رو شارژ میکنن.
پاور بانک چگونه عمل میکنه؟
پاور بانکها برخلاف باتریهای قلمی داخل وسیلهی برقی قرار نمیگیرن. اونها میتونن انرژی خودشون رو از طریق سیم به وسیله انتقال بدن. در همهی پاور بانکها یک پورت usb و یک پورت micro-usb تعبیهشده تا از طریق این پورتها میزان جریان الکتریکی لازم دریافت و در زمان نیاز به وسایل برقی انتقال داده بشه.
میزان پورتهای پاور بانکها به usb و micro-usb محدود نشده و در اغلب پاور بانکها پورتهای بیشتری وجود داره. پاور بانکها اصولا برای شارژ شدن از پورت میکرو یو اس بی استفاده کرده و برای شارژدهی از پورت یو اس بی استفاده میکنن. این فرایند ممکنه که برعکس هم اتفاق بیفته.
چرا باید پاور بانک بخریم؟
پیدایش و ساخت پاور بانکها از اون جایی شروع شد که اغلب کاربران تلفنهای هوشمند بهعلت استفادهی زیاد و همچنین کافی نبودن میزان قدرت باتری گوشی هوشمند، گوشی خودشون رو چندینبار در طی شبانهروز به شارژر وصل میکردن. خب اگه ما در منزل باشیم و این اتفاق بیفته زیاد مشکلی پیش نمیاد.
اما اگه بیرون از منزل باشیم باید چیکار کنیم؟ این سوال رفتهرفته باعث شد تا شرکتهای ساخت گجتهای الکترونیکی به فکر ساخت منبع برق همراه بیفتن.
پاور بانک در سفر
هیچچیزی توی دنیا وجود نداره که بهاندازهی خاموش شدن تلفن همراه در مسافرت ما رو عصبی کنه، چراکه ما دیگه نمیتونیم لحظات زیبای خودمون رو در کنار عزیزامون ثبت کنیم و از همه بدتر تماسهایی هستن که اگه به اونها پاسخ داده نشه خدا میدونه چه نگرانیهایی رو بهوجود میاره.
این مورد تا اینجا در مورد تلفن همراه بود؛ اما ممکنه شارژ دوربینمون رو هم تموم کرده باشیم و دیگه نتونیم در ادامهی سفر از اون استفاده کنیم. خوشبختانه پاور بانکها برای رفع همین مشکلات بهوجود اومدن تا ما بتونیم یک سفر راحت و پر از انرژی الکتریکی داشته باشیم و دیگه لازم نباشه مدام در بین راه داخل رستورانها و مراکز استراحتی برای شارژ شدن وسایل برقیمون معطل بشیم.
این موارد شاید برای خیلی از افراد مهم نباشه و بهراحتی از کنارش عبور کنن اما هستن افرادی (دقیقا خود من) که حاضر نیستن به خاطر یک هزینهی ناچیز (خرید پاور بانک) چند ساعت از وقتشون رو برای شارژ شدن تلفن همراهشون هدر بدن.
ایمنی پاور بانکها
شاید دیدن این تیتر برای شما خندهدار باشه؛ اما بهجرئت میتونم بگم که سالمترین جریان ممکن رو همین پاور بانکها بهوسیلهی برقیتون انتقال میدن. همونطور که میدونید، برق شهری قطعا نوسانات زیادی داره که بدون شک در تمام لحظات، در حال آسیب زدن به دستگاه برقی شماست.
پاور بانکها در مراحل ساخت و تولید بهگونهای طراحی میشن که بتونن یک جریان ثابت رو در کل زمان شارژدهی داشته باشن. پس اگه یکم واقعبین باشیم پاور بانکها جریان مناسبتری نسبت به برق شهری رو در اختیار ما میذارن، به همین علت افرادی هم هستن که وسایل برقیشون رو تنها از طریق پاور بانکها شارژ میکنن تا از هرگونه مشکلی جلوگیری کنن.
انواع پاور بانک بر اساس ظرفیت
یکی از نیازهای متعدد خریداران پاور بانک اینه که ما باید چطور پاور بانکی بخریم؟ پاور بانکها بر اساس ظرفیت تولید در دستهبندیهای مختلفی قرار میگیرن تا خریدار بتونه متناسب با نیازش، پاور بانک معقولی رو انتخاب کنه.
اما مناسب بودن با چه معیاری مشخص میشه؟ یکی از معیارهای مهم خرید پاور بانکها، ظرفیت دریافتی و ذخیرهی اونهاس که با واحد میلیآمپر ساعت (mAh) شناخته میشه.
این واحد به ما ظرفیت کل پاور بانک رو در حالت 100درصد نشون میده. بهطور مثال اگه ظرفیت یک پاور بانک 10000 میلیآمپر و ظرفیت باتری گوشی شما 3000 میلیآمپر باشه، خب خیلی ساده میتونیم بفهمیم که پاور پانک موردنظر در حالت 100درصد شارژ، میتونه بیش از 3 بار گوشی شما رو شارژ کنه.
پاور بانکها معمولا دارای ظرفیتهای مختلفی هستن که متناسب با انواع نیازها ساخته میشن. در بازار امروز جهان، پاور بانکها در ظرفیتهای 4000، 5000، 8000، 10000، 12000، 15000، 20000 و حتی بیشتر تولید میشن که هرکدوم از اونها کیفیتهای مختلفی دارن. در ادامه با نت ران همراه باشین تا سایر معیارهای یک خرید مناسب رو باهم بررسی کنیم.
انواع پاور بانک بر اساس نوع لیتیوم
باتریهای ریشارژ یا همون قابل شارژ مجدد (بعد از خالی شدن جریان ذخیرهشده، با اتصال به جریان برق دوباره شارژ میشن) کلا به دو دستهی لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری تقسیم میشن. امروزه در ساخت باتریهای تلفن همراه و پاور بانکها اغلب از لیتیوم یون استفاده میشه و دلیل اون طول عمر بیشتر و چگالی بالاتر نسبت به لیتیوم پلیمر هست.
کاربرد باتریهای لیتیوم پلیمری بیشتر در دهههای گذشته بوده و امروزه کمتر شرکتی در ساخت باتریهای خودش از اون استفاده میکنه. تنها مزیت چشمگیر باتریهای لیتیوم پلیمری نسبت به باتریهای لیتیوم یونی، وزن کمتر هست که غالبا شکل ساختاریش بهصورت مستطیل نبوده و اشکال متفاوتی داره.
تاریخچهی ساخت باتریهای لیتیوم پلیمری به سالهای 1970 برمیگرده که در اون زمان این نوع باتری از طریق الکترولیت پلیمری جامد ساخته شد و بهعلت ساختار خاصش تونسته بود برای اولین بار ولتاژ رو با 3/7 ولت تخلیه و برق مورد نیازش رو با 4/2 ولت دریافت کنه؛ اما برای درک ساختاری باتریهای لیتیوم یونی باید به سالهای قبلتر یعنی سال 1912 برگردیم. در اون سالها باتریهای لیتیوم یون برای جامعه چندان ارزشی نداشتن. این روال باتریهای لیتیوم یونی تا سال 1991 بود که بالاخره شرکت سونی با استفاده از باتریهای لیتیوم یون، دوربینهایی رو وارد بازار کرد و موجب یک جهش بزرگ بهسوی باتریهای لیتیوم یون شد.
در حال حاضر ورق کاملا برگشته و تقریبا باتریهای لیتیوم یون جای باتریهای لیتیوم پلیمر رو پر کردن.
پاور بانکها بر اساس نحوهی شارژ شدن به دو دسته تقسیم میشن
- دستهی اول پاور بانکهای یونیورسال هستن که در همهی فروشگاههای معتبر و نمایندگیهای مجاز قابلدسترسی بوده و شما میتونین متناسب با نیازتون اونها رو بخرید. این پاور بانکها رایجترین نوع پاور بانک هستن که از طریق کابل بهصورت مستقیم از طریق جریان برق شارژ میشن. علاوه بر نحوهی شارژ شدن، این مدل از پاور بانکها قیمت مناسبتری دارن و تنوع بیشتری در رنگ و اندازهی اونها وجود داره.
- دستهی دوم، پاور بانکهای خورشیدی هستن که در ساخت اونها یک پنل خورشیدی کار گذاشتهشده و شما بعد از اتمام انرژی ذخیرهشدهی پاور بانک، کافیه اون رو در مقابل نور خورشید قرار بدین تا بهصورت کاملا رایگان شارژ بشه. همونطور که مطلع هستین شارژ شدن از طریق پنل خورشید بسیار کار زمانبری هست و اگر شما میخواین بهسرعت پاور بانک خودتون رو شارژ کنین این مورد به شما عزیزان پیشنهاد نمیشه. تفاوت دیگهی این مدل پاور بانکها در قیمت و تنوع اونهاست که برخلاف دستهی اول، از تنوع کمتری برخوردار هستن. دلیل این موضوع میزان عرضه و تقاضا بوده و افراد خیلی کمتری به خرید این مدل از پاور بانکها علاقهمند هستن.
بازدهی ظرفیت در پاور بانک
بازدهی در پاور بانکها به دو تعریف مجزا تقسیم میشه:
- بازدهی طول عمر: طول عمر وسیلهی برقی از بزرگترین دغدغههای هرکدوم از ماست. این موضوع در مورد پاور بانکها هم صدق میکنه. طول عمر پاور بانک قاعدتا قابل پیشبینی نیست و به تولیدکننده و مصرفکننده بستگی داره. برای خرید یک پاور بانک باکیفیت سعی کنین از فروشگاههای معتبر خرید کنید. علاوه بر خرید جنس باکیفیت، شما باید این مورد رو هم در نظر داشته باشین که نحوهی صحیح استفاده از پاور بانک چطوریه؟
نحوهی صحیح استفاده و نگهداری از پاور بانک
از اونجایی که باتریهای لیتیوم یون میانگین بین صفر تا صد در صد بودن شارژ باتری رو اعمال میکنن، شما باید همیشه شارژ پاور بانکتون رو بین عدد 20 تا 80 درصد نگه دارین. علاوه بر این نکات باید از لحاظ فیزیکی هم از پاور بانکتون محافظت کنین چراکه با ضربه و همچنین گرمای زیاد رفتهرفته میزان راندمان باتری کاهش پیداکرده و در نهایت باتری اون از بین میره.
بازدهی انتقال شارژ به وسایل: علاوه بر بازدهی طول عمر پاور بانک، بازدهی میزان انتقال اون هم خیلی مهمه. افراد خیلی زیادی هستن که از پاور بانکشون راضی نیستن و دلیل اغلب اونها خالی شدن بدون دلیل باتری یا اشتباه در محاسبهی درصد شارژ هست. برای مثال تصور کنید که شارژ پاور بانکتون روی عدد 90 درصد هست (پاور بانکتون رو 10000 میلیآمپر در نظر بگیرین) و گوشی تلفن همراه شما از یک باتری 3000 میلیآمپر استفاده میکنه. خب همهی ما با یک محاسبهی ساده متوجه میشیم که پاور بانک میتونه گوشی رو برای 3 بار متوالی شارژ کنه، اما در بهترین حالت ممکن گوشی شما نهایتا 2/5 بار شارژ میشه. چرا؟ دلیل اون بازدهی انتقال شارژ پاور بانک بین 80 تا 90 درصد کل ظرفیت موجود هست. یعنی اگه پاور بانکتون در حالت صد در صد باشه، نهایتا میتونه 80 تا 90 درصد اون انرژی رو انتقال بده. این آمار یک آمار کلی و استاندارد برای پاور بانکهای اصلی و باکیفیت هست؛ یعنی اگه شما از یک پاور بانک بدون اصالت یا همون فیک استفاده کنین این راندمان بهمراتب کمتر از 80/90 درصد خواهد بود.
چرا پاور بانکها به گوشیهای تلفن همراه آسیب میرسونن؟
این نظریه تا به امروز ثابت نشده اما شایعات همچنان وجود دارن. این شایعات، تنها نظر افرادیه که مدتی از پاور بانک برای شارژ کردن تلفن همراهشون استفاده کردن و بعد از مدتی احساس کردن تلفن همراهشون توانایی قبل رو نداره که واقعا نظریهی خنده داریه؛ چراکه بعضی از این افراد پاور بانک نامطلوبی میخرن و انتظار دارن که بازدهی و فواید یک پاور بانک اورجینال رو براشون داشته باشه.
همونطور که کمی بالاتر گفته شد: برای اطمینان از کارایی مثبت یک پاور بانک، لازمه که ما پاور بانکمون رو از یک فروشگاه معتبر بخریم. استفاده از پاور بانکهای بهاصطلاح فیک، علاوه بر نارضایتی، ضررهای جبرانناپذیری به گوشی شما وارد میکنه. در طی سال، گزارشهای زیادی به شرکتهای معتبر عرضهکنندهی پاور بانک ارسال میشه که اکثر اونها به دلیل آتشسوزی بهعلت کابل نامناسب و سوختگی وسایل برقی و نوسانات هستن. اما چرا تابهحال این شرکتها محکوم نشدن؟ دلیلش ساده است، شرکتهای ساخت پاور بانک بعد از دریافت گزارشها، پاور بانک رو از کاربران دریافت کرده و بعد از یک بازرسی ساده متوجه این میشن که جنس فروختهشده به کاربر فیک بوده.
برای خرید پاور بانک باید 2 نکته رو رعایت کنیم
برای خریدی مطمئن، شما باید نکاتی رو بهخاطر بسپارین؛ چراکه انتخاب و خرید اشتباه یک پاور بانک چیزی جز افسوس برای شما نداره. پس در ادامه با نت ران همراه باشین تا به شما نکات لازم رو برای یک خرید مناسب توضیح بدم.
راهنمای خرید پاور بانک
- بهمیزان ظرفیت، توجه ویژه داشتهباشیم
در جهان امروزی شرکتهای ساخت تلفن همراه، قابلیتهای بسیار زیادی رو به موبایلهای خودشون اضافه کردن. این افزایش کارایی در کنار بزرگتر شدن صفحهی نمایش، قاعدتا به توان بیشتری از سوی باتری نیازمنده.
این نیاز با افزایش توان آمپری گوشیهای هوشمند، تا یک حد مشخصشدهای امکانپذیره. برای مثال در گوشی redmi note 8 یک باتری 4000 میلیآمپری بهکاررفته که بهطور میانگین در حالت اتصال به اینترنت 18 ساعت گوشی رو روشن نگه میداره و همین میزان باتری در گوشی redmi 4x که یک گوشی تولیده شده در سال 2017 هست (4 سال قبل از redmi note 8 معرفی شده)، میتونه گوشی رو در حالت متصل به اینترنت تا 30 ساعت روشن نگهداره.
درسته یک باتری 4000 میلیآمپر در گوشیهای قدیمیتر زمان بیشتری گوشی رو روشن نگه میداره؛ چون علاوه بر بزرگتر شدن سایز و کیفیت صفحهی نمایش، سختافزار گوشیهای امروزی هم قدرتمندتر شدهاند و همین امر باعث شده که به باتری بیشتری نیاز داشته باشن.
اون دسته از دوستانی که خیلی زیاد از گوشی استفاده میکنن و جدا کردن اونها از گوشی تقریبا غیر ممکنه، بهترین مشتریان پاور بانکها هستن.
شاید یکی از مهمترین نکات برای انتخاب یک پاور بانک، میزان استفاده از اون باشه؛ یعنی شما باید بدونید که یک پاور بانک چند هزار میلیآمپری میتونه کار شما رو راه بندازه. بهعنوان پیشنهاد به شما توصیه میکنم که پاور بانک کمتر از 10000 میلیآمپری رو جزو انتخابهاتون قرار ندین، چونکه از لحاظ قیمتی مقرون بهصرفهتر هستن و بهعلت بیشترین فروش این نوع پاور بانک در سالهای اخیر، تنوع تولیدی اونها بیشتره.
- پاور بانک ارزون نخرید
در اکثر موارد ما ایرانیها به دنبال خریدن جنس ارزون هستیم و این ریشه در خون ما داره (صرفا جهت خنده!) به همین علت اکثر ما بهدنبال خرید یک پاور بانک با قیمت پایین هستیم. خرید ارزونقیمت هیچ مشکلی نداره اما خرید کالای بیکیفیت موجب آسیبهای چند برابری به دستگاه برقی میشه.
برای خرید پاور بانک ابتدا باید ظرفیت مورد نظر رو بسنجید، بعد از اون باید به دنبال مناسبترین پاور بانک برای تلفن همراهتون باشید. خب حالا چطوری جنس باکیفیت و قیمت مناسب بخرید؟ این سوال خیلی مهمه و جواب دادن بهش خیلی سادس، برای خرید یک پاور بانک مناسب (مناسب بودن به معنی خریدن گرانقیمتترین پاور بانک نیست) شما باید ابتدا توان ورودی وسیلهی خودتون رو محاسبه کنین که اغلب اونها 1 یا 2 آمپر هستن. پس بهتره که پاور بانکی رو بخرید که از هر دو پورت یک و دو آمپر پشتیبانی کنه.
ممکنه شما بهتنهایی از پاور بانک استفاده نکنین و اعضای خانواده و دوستان از پاور بانک شما استفاده کنن، پس بهترین گزینهی خرید پاور بانکی هست که از همهی پورتهای خروجی و ورودی بهرهمند باشه.
به بستهبندی پاور بانک توجه کنید
علاوهبر پلمپ بستهبندی، شما با لمس کردن پاور بانک تا حدودی میتونین از اورجینال بودنش اطمینان حاصل کنین اما چجوری؟
اول اینکه پاور بانکهای اورجینال اصلا وزن کمی ندارن (نه اینکه خیلی سنگین باشنها) یعنی وزنی حدود سه برابر تلفن همراهتون دارن. این وزن در پاور بانکهای تقلبی خیلی کمتره و یکی از راههای تشخیص همینه. راه بعدی برجسته بودن اسم شرکت سازنده و همچنین کیفیت کلی ساخت هست که هرکدوم از ما ایرانیها در این مورد یه پا متخصصیم برای خودمون. این نکات تنها روشهای عمومی و کم کاربرد بودن که بیشتر در بین فروشندگان رواج داره، اما در زیر میخوام راههای اصلی و تضمینی رو آموزش بدم که محاله ممکنه کسی بتونه به شما پاور بانک تقلبی بفروشه.
روشهای تشخیص پاور بانک اورجینال از تقلبی
- ظرفیت واقعی و ظرفیتی که روی پاور بانک نوشتهشده: برای تشخیص این مسئله کافیه که طبق مثالی که براتون میزنم عمل کنین تا متوجه بشین. برای مثال ما یک پاور بانک با ظرفیت 12000 میلیآمپر داریم، همونطوری که بالاتر براتون توضیح دادم، توان ورودی و خروجی پاور بانکها 1 یا 2 آمپر (هر 1 آمپر برابر با 1000 میلی آمپره) هست؛ یعنی اگر پاور بانک ما برای شارژ شدن از توان 1 آمپر استفاده کنه، برای کامل شارژ شدنش (هر ساعت مساوی 60 دقیقه + هر 1 آمپر هم 1000 میلیآمپر ساعت= هر یک ساعت 1000 میلیآمپر شارژ میشه) 12 ساعت زمان نیاز هست. خب اگه یک پاور بانک 12000 میلیآمپری زودتر از این زمان شارژ بشه، به این معنیه که توان ظرفیت داخلی اون با چیزی که روی پاور بانک نوشتهشده یکی نبوده، پس پاور بانک فیک و تقلبی هست.
- سریال نامبر: امروزه روی همهی محصولات برقی از برچسبهایی برای نشون دادن اصل بودن محصول استفاده میشه، پاور بانکها هم از این قضیه مستثنی نیستن و کافیه که هنگام خرید پاور بانک مورد نظرتون، سریال نامبر پشتش رو خراش بدین و با واردکردن سریالش در وب سایت شرکت مربوطه، از اصل بودن اون مطمئن بشین. این روش قاعدتا برای همهی محصولات جوابگو نیست و دلیل اون پیشرفت شرکتهایی هست که کالای تقلبی تولید میکنن. این شرکتها اخیرا سریال کالاهای اصلی رو روی محصول خودشون کپی کرده و روانهی بازار میکنن. برای حل این مشکل برخی از شرکتها از جمله شیائومی، دست به یک کار جالب زدن و اون هم اینه که اگه شما سریال کالای مورد نظرتون رو در سایت شیائومی جستوجو کنین، به شما اعلام میکنه که قبلا این دستگاه جستوجو شده یا نه. خب اگه جستوجو شده باشه بهتره که اون خرید رو ادامه ندین و به یک فروشگاه دیگه مراجعه کنین.
- کابل شارژ پاور بانکها: یکی از سادهترین راههای تشخیص پاور بانک تقلبی، مشاهده کردن کابل شارژ اون هست. در این روش ما کابل پاور بانک شیائومی رو براتون مثال میزنیم.
همونطوری که در تصویر بالا میبینین، در کابل شارژ اصلی پاور بانک شیائومی، هیچگونه حکاکی و اسم شرکتی وجود نداره اما در کابل فیک نماد شرکت شیائومی روی اون حکشده. این روش برای همهی پاور بانکها صدق نمیکنه و ما برای افرادی این گزینه رو اضافه کردیم که قصد خرید پاور بانک شیائومی رو دارن.
- قابلیت شارژ دومنظوره: پاور بانکهای اورجینال همزمان میتونن هم خودشون رو شارژ کنن و هم شارژ موردنیاز وسیلهی شما رو تامین کنن. خب ما برای تشخیص اینکه پاور بانکمون اصلیه یا نه میتونیم اون رو همزمان به شارژ و تلفن همراه وصل کنیم. اگر نتیجهی اون شارژ شدن تلفن همراه و شارژ شدن خود پاور بانک بود، بهاحتمال 80 درصد پاور بانک شما اصلی هست.
- نمایشگر میزان شارژ: خب یکی از ابتداییترین اجزای هر وسیلهی برقی، نمایشگر تعیین وضعیت باتری هست که برخلاف دهههای گذشته که از اعداد استفاده میشد، امروزه بهصورت چراغهای ال ای دی (LED) نشون داده میشه. خب اگه در زمان فعلی پاور بانکی رو مشاهده کردین که از نمایشگر عددی برای نشون دادن وضعیت باتریش استفاده میکنه، بهاحتمال خیلی زیاد تقلبیه. علاوه بر نمایشگر عددی، کیفیت نور و همچنین نوشتههای روی پاور بانک، دلایلی هستن که ما میتونیم متوجه بشیم پاور بانکمون اورجیناله یا خیر.
همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنین، پاور بانک فیک دارای چراغهای آزاردهنده و بسیار نامتعارف هست، درصورتیکه پاور بانک اصلی نوری مات و ملایم داره. حالا در تصویر پایین شاهد نوشتههای دو پاور بانک فیک و اورجینال هستیم، ما با دقت در تصویر متوجه میشیم که در پاور بانک اصلی نوشتهها بهصورت کمرنگتر بوده و با لمس کردن اون متوجه یک فرورفتگی بر اثر حکاکی میشیم؛ اما این قضیه در پاور بانک تقلبی کاملا برعکسه و نوشتهها بهصورت بسیار پررنگ هستن و با لمس کردن نوشتهها متوجه بیرونزدگی اونها خواهیم شد.
- رنگ پاور بانک: رنگ پاور بانکها علاوهبر زیبایی و تنوع، راهی برای فهمیدن اورجینال بودن یک پاور بانک هست. بهاین ترتیب که شما میتونین قبل از خرید پاور بانک مورد نظرتون، اون رو در سایت شرکت تولیدکننده جستوجو کنین. اینطوری بهراحتی متوجه میشین که پاور بانک مربوطه در چه رنگهایی تولیده شده. حالا اگه شما در فروشگاه، رنگی رو مشاهده کردین که در لیست رنگهای شرکت نبود، بهراحتی متوجه مشین که اون محصول تقلبیه.
- نوع باتری به کاررفته در پاور بانک: اگه شما توانایی کارهای فنی رو دارین این گزینه میتونه خیلی به شما کمک کنه چراکه در این مورد تشخیص اصلی بودن کالا، صددرصدی هست. خب ابتدا شما باید راهی برای باز کردن محافظ (جلد رویی پاور بانک) پیدا کنین. بعد از باز کردن، شما با یک باتری نسبتا بزرگ روبهرو میشین که باید اون رو با باتری اصلی مقایسه کنین. برای داشتن تصویر اصلی باتری پاور بانک، کافیه که اسم و مشخصات مدل پاور بانکتون رو در اینترنت جستوجو کنین تا در قسمت تصاویر، عکس باتری بهکار گرفتهشده در اون رو با باتری خودتون مقایسه کنین. علاوه بر این مطالب، اگر نتونستین تصویر باتری مورد نظرتون رو پیدا کنین، فقط کافیه که با دقت به اون نگاه کنین، اگر در اجزای اون از باتری قلمی استفادهشده بود و همچنین روکش باتریها صورتیرنگ بود، بدون شک اون پاور بانک تقلبیه؛ اما برای اطمینان بیشتر از اصالت پاور بانک، باید توجه داشته باشین که در جنس اصلی هیچگونه اتصال سیمکشی بهکار نرفته و بر روی روکش باتریها (هم باتریهای قلمی و هم باتریهای لیتیومی که شبیه به باتری گوشی تلفن همراه هستن) اسم یا نماد شرکت سازنده وجود داره.
جمعبندی پاور بانکهای فیک و تقلبی
بهطورکلی شرکتهایی که پاور بانک تقلبی تولید میکنن صرفا به دنبال سود بیشتر هستن و بههیچوجه به فکر ضرر و زیان شما نخواهند بود پس چرا ما بهخاطر هزینهی بسیار ناچیز، از پاور بانک اورجینال استفاده نکنیم؟ نکاتی که چندی قبل براتون توضیح دادم شما رو تحت هر شرایطی از تقلبی بودن یک پاور بانک، مطلع میکنه پس بهتره که با رعایت این نکات مناسبترین پاور بانک رو برای خودمون خریداری کنیم.
انواع پاور بانک برای وسایل برقی
در این قسمت از مقاله قصد داریم این مورد رو بررسی کنیم که برای وسایل برقی مختلف از چه نوع پاور بانکی استفاده کنیم.
پاور بانکها بر اساس نوع استفاده به دو دسته تقسیم میشن:
- پاور بانکهای مناسب موبایل
خب، اغلب پاور بانکها بهمنظور استفاده روی تلفن همراه تولید مشن و در این مورد کاربران بیشترین تنوع رو دارن و برای انتخاب پاور بانک موردنظر، دستشون خیلی بازه.
- پاور بانکهای مناسب لپ تاپ
این مدل از پاور بانکها عموما وزن بیشتری دارن (بهعلت بالا بودن آمپر) و همچنین رفت و آمد باهاشون سختتره اما هدف از ساخت این پاور بانکها همونطور که از اسمشون مشخصه، شارژدهی به لپ تاپ هست و از اونجایی که باتریهای لپ تاپها بهمراتب بزرگتر هستن، از این رو، حجم پاور بانکها افزایش پیدا کرده. علاوهبر میزان حجم، ولتاژهای ورودی لپ تاپ با گوشیهای تلفن همراه متفاوته و برای شارژ شدن به میزان ولتاژ بیشتری نیازه. پس باید به نوع این پاور بانکها دقت داشته باشین تا مبادا به گوشی یا لپ تاپ خودتون ناخواسته آسیب وارد کنین.
پاور بانکهای دوکاره
پاور بانکهای دوکاره نسل جدیدی از پاور بانکها هستن که دو یا چند کار رو برای کاربران بهصورت همزمان انجام میدن. این پاور بانکها به تازگی روانه بازار شدن و هزینهی خرید اونا بیشتر از سایر پاور بانکهاست. این پاور بانکها در حال حاضر به دو دسته تقسیم میشن:
- پاور بانکهای مودمی: این مدل از پاور بانکها همونطور که از اسمشون پیداست، علاوه بر شارژدهی به تلفن همراه شما، یک مودم همراه نیز هستن. در این پاور بانکها، باکس محافظ به دو قسمت تقسیمشده و بهصورت مجزا یک مودم و یک پاور بانک، در کنار هم قرار گرفتن. مزایای استفاده از این مدل، در سفر بیشتر بهچشم میاد به این دلیل که در طول مسیر و حین حرکت ممکنه گوشی شما نتونه بهخوبی سرعت موردنیاز شما رو دریافت کنه، به همین علت با استفاده از این مدل پاور بانک، شما علاوه بر شارژ تلفن همراه خیالتون از بابت اینترنت هم راحت میشه. در حال حاضر شرکتهای زیادی این پاور بانک رو به مرحلهی تولید نرسوندن و پیدا کردن پاور بانک مودمی یک مقدار سخت هست.
پاور بانک مودمی شیائومی مدل ZMi MF855 4G WiFi Router
این پاور بانک یکی از بهترین محصولات مودمی شرکت شیائومی هست که بعد از تولید و پخش با استقبال بسیار چشمگیری روبهرو شد. این پاور بانک در ابعاد 22 * 75 * 105 ساختهشده و از نکات قابلتوجه اون وزن 217 گرمی اونه. این پاور بانک با یک ظاهر زیبا و وزن مناسب یک انتخاب خیلی خوب در این گروه از پاور بانکهاست.
مشخصات پاور بانک مودمی مدل ZMi MF855 4G WiFi Router
- ظرفیت بسیار مناسب 7800 میلیآمپر
- پشتیبانی از شارژ سریع
- آنتن دهی بسیار بالا در محیطهایی که تلفن همراه قادر به آنتندهی نیست
- اتصال به 10 دستگاه مختلف بهصورت همزمان (مودم)
- پشتیبانی از سیمکارت 4G
- سرعت دانلود تا مرز 120 Mbps
- سرعت آپلود تا مرز 50 Mbps
- خروجی 1V و 2.1A
- راندمان بالا (بعد از هر بار شارژ کامل تا پنجاه ساعت قابلیت استفاده دارد)
- پشتیبانی از انواع سیمکارتها (انواع اپراتورها)
- پاور بانک حفاظتی (گارد پاور بانک): این مدل از پاور بانکها ایدهی بسیار جالبی هستن که بهتازگی تولید و در اختیار کاربران قرار گرفتن. در این مدل شما یک پاور بانک تهیه میکنین که برای شما کار حفاظت (گارد گوشی) رو هم انجام میده. لازمه که اضافه کنم به دلیل محدودیت در اندازه، این پاور بانک نمیتونه ظرفیت خیلی زیادی رو در خودش ذخیره کنه. این مدل برای تعداد کمی از گوشیهای تلفن همراه عرضهشده و فعلا خبر قطعی از انتشارش برای سایر تلفنهای همراه به گوش نرسیده. کم بودن ظرفیت این مدل پاور بانک یکی از معایب اونه که با حفاظت از گوشی شما بهراحتی میتونه نظرتون رو عوض کنه و شما با خرید یک گارد میتونین یک باتری اضافه به گوشیتون اضافه کنین.
چه شرکتهایی پاور بانک رو در سبد گجتهای خود ارائه میدن؟
در این قسمت قصد داریم ابتدا شرکتهای معتبر ارائهدهندهی پاور بانک رو بهتون معرفی کنیم و سپس بهترین محصولاتشون رو که مورد نیاز شما هستن بررسی خواهیم کرد.
- سامسونگ
نام اول این فهرست، اسمی کاملا آشنا برای همهی ما ایرانیهاست؛ محال ممکنه ایرانی باشی و یکی از محصولات سامسونگ رو در اختیار نداشته باشی. از جاروبرقی، تلفن ثابت و تلویزیون گرفته تا گوشی تلفن همراه، تجهیزات پزشکی، تجهیزات رادیویی و حتی ماشینسازی هم در فهرست محصولات سامسونگ قرار داره. دفتر این شرکت کرهای در سئول، پایتخت کشور کره جنوبی قرار داره و جزو اولین شرکتهای چندملیتی جهان هم محسوب میشه. جالبه که بدونین این شرکت بسیار قدرتمند توسط آقای لی بیونگ در سال 1938 تأسیسشده و کار خودش رو با فعالیت بیمه آغاز کرده اما امروزه با یک تغییر اساسی به یکی از غولهای صنعتی در بخش لوازم الکتریکی تبدیلشده. با ذکر کردن این سوابق فکر کنم کمتر کسی باشه که در خرید محصولات کمپانی سامسونگ دچار تردید بشه. خب باید چه پاور بانکی رو از سامسونگ خریداری کنیم؟
بررسی پاور بانک سامسونگ مدل Battery Pack
یکی از محبوبترین و پرفروشترین پاور بانکهای برند سامسونگ، مدل Battery Pack هست. این مدل پاور بانک بهعلت خوشدست بودن و همچنین کیفیت ساخت بسیار بالا در بین کاربران معروف هست. در ساخت پاور بانک باتری پک، از یک باتری با ظرفیت 10000 میلیآمپر استفادهشده که جریان ورودی 2 آمپر سرعت شارژ شدن اون رو افزایش داده. این پاور بانک با وزنی حدود 250 گرم جزو پاور بانکهای سبک قرار داره و برای افرادی مناسبه که جابهجایی پاور بانک براشون بسیار مهمه.
مشخصات و ویژگیهای Battery Pack
- شدت خروجی جریان: 5 آمپر
- شدت ورودی جریان: 0 آمپر
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- قابلیت استفاده برای: گوشیهای هوشمند، انواع ساعتهای هوشمند، موزیک پلیر و دوربینهای عکاسی
- ولتاژ ورودی و خروجی: 0 ولت
- ابعاد: 15*71*147
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر ساعت
- وزن: 240 گرم
- قیمت تقریبی: بین 400 تا 500 هزار تومان
بررسی پاور بانک سامسونگ مدل EB-P3000
پاور بانک بعدی برند سامسونگ، یک پاور بانک بسیار خوشقیمت و مقرونبهصرفه با کارایی بسیار بالاست، پاور بانک مدل EB-P3000 ساختار بسیار باکیفیت و ظریفی داره و از ویژگی اصلی اون میتونیم به جریان ورودی 2.0 آمپری اشاره کنیم. این میزان جریان ورودی موجب سرعت در شارژ شدن پاور بانک شده و در نتیجه با یک قیمت بسیار مناسب، به یک پاور بانک نسبتا فست شارژ دسترسی پیدا میکنین. این مدل از پاور بانک برای افرادی مناسب هست که به قیمت کم بسیار اهمیت میدن و در مقابل اون کیفیت خوب هم مد نظرشون هست.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک EB-P3000
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر ساعت
- پشتیبانی از حالت فست شارژ کوالکوم: ندارد
- تعداد پورت خروجی: 1 عدد
- شدتجریان ورودی: 2 آمپر
- شدتجریان خروجی: 5 آمپر
- مناسب برای استفاده روی: تلفنهای هوشمند، دوربین دیجیتال، موزیک پلیرها و…
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- قیمت: حدود 250 هزار تومان
- شیائومی
اسمی کمتر شناختهشده اما بسیار بزرگ که جزو نوظهورترین شرکتهای تولیدکنندهی گجتهای هوشمند بهحساب میاد. شیائومی شرکتی نوساخت هست که توسط آقای لی جون در سال 2010 ساختهشده و در همین مدت بسیار کم تونسته حجم قابلتوجهی از بازار گجتهای هوشمند رو به انحصار خودش در بیاره. شیائومی در کشور ما این روزها بهعلت قیمت مناسبتر نسبت به برند سامسونگ و همچنین کیفیت بهتر، سروصداهای زیادی به پا کرده و تونسته سهم خوبی از بازار نهتنها کشور ما بلکه بازار جهانی رو در اختیار بگیره. این در حالیه که اکثر مردم ایران تا سال گذشته حتی اسم برند شیائومی به گوششون نخورده بود و با شنیدن نام این شرکت اغلب اون رو به سخره میگرفتن.
اما حالا یکی از پرطرفدارترین برندهای داخل کشور ما همین شیائومی هست. شیائومی علاوه بر تلفنهای همراه و ساعتهای هوشمند و همچنین لوازم جانبی، در عرصهی تولید پاور بانک هم محبوبترین برند هست. این محبوبیت شیائومی بهعلت تنوع و مقرونبهصرفه بودن کالاهای این شرکت به دست اومده و اونها هیچگونه کیفیت رو فدای قیمت نمیکنن.
بررسی پاور بانک شیائومی مدل 3 PLM07ZM
خب این محصول ظرفیت بسیار بالای 20000 میلیآمپر رو در خودش جا میده و از بهروزترین پاور بانکهای دنیاس. در این پاور بانک دو پورت USB-A و یک پورت USB-C برای خروجی تعبیهشده که به شما این امکان رو میده بتونین بهصورت همزمان 3 عدد وسیلهی برقی رو شارژ کنین. پاور بانک 3 PLM07ZM شیائومی با توان خروجی بسیار بالا و همچنین ظرفیت بسیار مناسب، این امکان رو به شما مده تا علاوه بر گوشی هوشمند و دوربین دیجیتال، لپ تاپتون رو هم شارژ کنین. پاور بانک مدل PLM07ZM دارای وزن حدودا 450 گرمی هست که نسبت به ویژگیهایی که داره و حجم بالایی که ارائه میده، بسیار وزن قابل قبولی هست. از نکات قابلتوجه در این پاور بانک، نوع باتری اون هست که برخلاف اغلب پاور بانکها، در ساخت این مدل از جنس لیتیوم پلیمر استفادهشده است.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک 3 PLM07ZM
- ولتاژ ورودی و خروجی: 0 ولت
- شدتجریان ورودی: 25 آمپر
- ظرفیت: 20000 میلیآمپر ساعت
- وزن: 440 گرم
- ابعاد: 153*73*27
- پشتیبانی از حالت فست شارژ: ندارد
- نوع باتری: لیتیوم پلیمری
- قیمت: بهعلت نوسانات زیاد، قیمت حدودا بین 650 تا 950 هزار تومان است.
بررسی پاور بانک شیائومی مدل 3 PLM07ZM
پاور بانک PLM09ZM یکی از پرفروشترین مدلهای پاور بانکی در جهان و همچنین بازار ایران هست و دلیل این محبوبیت قطعا قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالا در ساخت اونه. این مدل پاور بانک، به شکل مستطیلی ساخته شده و باتری لیتیومی اون از نوع پلیمریه. همونطور که انتظار میرفت با این قیمت کم و طراحی زیبا، این مدل بهعنوان یکی از محبوبترین مدلها برای طرفداران برند شیائومی انتخاب شده است.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل 3 PLM07ZM
- ابعاد: 14*71*147
- وزن: 243 گرم
- نوع باتری: لیتیوم پلیمری
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
- جنس بدنه: آلیاژ آلومینیوم
- جریان و ولتاژ ورودی: 5 ولت 2 آمپر/ 9 ولت 2 آمپر/ 12 ولت 5 آمپر
- جریان و ولتاژ خروجی: 1 ولت 2.4 آمپر/ 9 ولت 1.6 آمپر/ 12 ولت 1.2 آمپر
- تعداد پورت: 2 عدد
- پشتیبانی از حالت شارژ سریع کوالکوم: ندارد
- قیمت: حدودا 350 هزار تومن
- انکر
شرکت انکر یک شرکت فناوری نوظهور همچون شیائومی هست که در سال 2011 توسط استیون یانگ پایهگذاری شد. این شرکت چینی قدم بزرگی در عرصهی تولید پاور بانکها برداشته و تونسته بخش قابل توجهی از مصرفکنندگان رو به سمت خودش بکشونه. انکر، یک شرکت تابع هست و تولیدات اصلی اون کابلهای شارژ و پاور بانکهاست به همین علت در تولید و ارائه محصولاتش، نهایت کیفیت رو به کار میبره. این شرکت تازه تأسیس علاوهبر کشور چین شعبات و دفاتری نیز در واشنگتن داره که به بخش فروش و گسترش اون کمک میکنه.
بررسی پاور بانک انکر مدل A1232 PowerCore Lite
مدل A1232 PowerCore Lite یک انتخاب بسیار مناسب و مقرونبهصرفه برای کاربران هست. در ساخت این مدل از پاور بانک انکر، از باتری لیتیوم یونی استفادهشده و از فناوری شارژ سریع (QC) بهره میبره. علاوه بر امکانات بالا این پاور بانک قادر هست تا شدتجریان رو بهصورت هوشمند تشخیص بده و شارژ کردن تبلت با جریان آمپر 2.0 و بالاتر رو بهسادگی و بدون واردکردن خسارت به اون، انجام بده.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل A1232 PowerCore Lite
- وزن: 211 گرم
- ابعاد: 140*70*20
- نوع باتری: لیتیوم یونی
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر ساعت
- میزان جریان خروجی: 4 آمپر
- پشتیبانی از فناوری شارژ سریع (QC): دارد
- تعداد پورت: 2 عدد
- متناسب برای اتصال روی: تلفن هوشمند، دوربین دیجیتال، ساعتهای هوشمند و…
- قیمت: حدود 450 هزار تومان
بررسی پاور بانک انکر مدل A1374 PowerCore Plus
شرکت انکر در ساخت این مدل بدون توجه داشتن به قیمت، محصولی کاملا پرقدرت و کارآمد تولیده کرده، این مدل از پاور بانک از ظرفیت 26800 میلیآمپر برخوردار هست که اون رو به یک غول ذخیرهسازی تبدیل کرده. A1374 PowerCore Plus، از 3 پورت خروجی پشتیبانی میکنه و با ظرفیت بالایی که داره در حالت صددرصد میتونه گوشی iphon 6 رو تا 10 بار شارژ کنه.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل A1374 PowerCore Plus
- وزن: 540 گرم
- ابعاد: 180*80*24
- نوع باتری: لیتیوم یونی
- شدتجریان خروجی در حالت عادی: 0 ولت 3 آمپر
- شدتجریان خروجی در حالت شارژ سریع: 5 و 6 ولت 5 آمپر/ 9 و 12 ولت 2.0 آمپر/ 9 و 6 ولت 3.0 آمپر
- شدتجریان ورودی در حالت عادی: 0 ولت 2.0 آمپر
- شدتجریان ورودی در حالت شارژ سریع: 5 و 7 ولت 25 آمپر/ 12 و 9 ولت 1.6 آمپر/ 7 و 9 ولت 2.1 آمپر
- قابلیت شارژ مک بوک
- ساخت چیپست توسط ایالاتمتحدهی امریکا
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- پشتیبانی از فست شارژ کوالکوم
- جنس بدنه: پلاستیک
- قیمت: حدودا 1 میلیون و 100 هزار تومان
- سونی
سونی اسمی بسیار قدیمی و مطمئن در نظر همهی ما ایرانیها بوده و هست. سونی بدون شک یکی از ابرقدرتهای تکنولوژی در جهانه. این شرکت ژاپنی، علاوه برساخت بازیها، کنسولهای سرگرمی، تلویزیونها، گوشیهای هوشمند و سایر گجتها، امروزه قدمی بسیار بزرگ در عرصهی ساخت پاور بانک برداشته. آکیو موریتا و ماسارو ایبوکا دو بنیانگذار شرکت سونی هستن که دفتر مرکزی خودشون رو در شهر میناتو توکیو تأسیس کردن.
بررسی پاور بانک سونی مدل CP-SC 10
پاور بانک CP-SC10، یکی از معدود پاور بانکهایی هست که علاوه بر کیفیت و قیمت مناسب، از پورتهای Type-C پشتیبانی کرده و میتونه بهطور همزمان 2 دستگاه رو شارژ کنه. این محصول سونی با ظرفیت 10000 میلیآمپر ساعت، یکی از بهترین میان ردههای خوش قیمت در بازار بهحساب میاد.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل CP-SC 10
- وزن: 275 گرم
- ابعاد: 120*70*30
- تعداد پورت: 2 عدد
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر ساعت
- پشتیبانی از شارژ سریع کوالکوم: ندارد
- پشتیبانی از شارژ سریع دلوری: ندارد
- جنس بدنه: پلاستیک
- اقلام همراه: کابل تایپ سی
- متناسب برای شارژ دهی به: تلفنهای هوشمند، دوربین دیجیتال، انواع ساعتهای هوشمند و…
- قیمت: حدودا 400 هزار تومان
بررسی پاور بانک سونی مدل CP-VC 10
در این مدل از پاور بانک، شرکت سونی روی ظرافت و راحتی کاربراش خیلی توجه ویژهای داشته و سعی کرده با وزنی کمتر از 200 گرم، نگرانی اغلب افراد رو در رابطه با وزن زیاد، برطرف کنه. این مدل پاور بانک جزو میانردههای پرفروش هست و این فروش بالارو بهخاطر ظرفیت مناسب همراه با کارایی و همچنین وزن کم بهدست آورده است.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل CP-VC 10
- وزن: 160 گرم
- ابعاد: 127*65*20
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر ساعت
- نوع باتری: لیتیوم یونی
- پشتیبانی از فست شارژ کوالکوم: ندارد
- نشانگر باتری: چراغهای رنگی
- تعداد پورت خروجی: 2 عدد
- قیمت: حدودا 410 هزار تومان
- انرجایزر
انرجایزر (Energizer) یک شرکت آمریکایی در زمینهی تولید محصولات مصرفی هست که از سال 1896 فعالت خودش رو در سطح جهانی آغاز کرده و تونسته در این راه بخش عظیمی از مردم جهان رو تحت تاثیر تولیداتش قرار بده. این شرکت در زمینهی تولیدات باتری پیشرفت بسیاری داشته و از مهمترین تولیداتش میشه به همین باتریها اشاره کرد که دلیل اصلی قدم گذاشتن این شرکت آمریکایی در عرصهی ساخت پاور بانک بود.
بررسی پاور بانک انرجایزر مدل Energizer UE 18000
پاور بانک UE 18000 جزو پاور بانکهای میان ردهی این شرکت آمریکایی هست که با ظرفیت مناسب 18000 میلیآمپر و وزن 360 گرم، تونسته نظر طرفداران زیادی رو در ایالاتمتحده و همچنین سایر کشورها به خودش جلب کنه. این پاور بانک برای شارژ شدن از یک پورت USB-C استفاده میکنه که در سرعت شارژ شدنش تاثیر بهسزایی داره. علاوه بر نکات فوق، این پاور بانک از فست شارژ پشتیبانی نمیکنه و جنس بدنهی اون از پلاستیکه.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل Energizer UE 18000
- وزن: 360 گرم
- نوع باتری: لیتیوم پلیمری
- ابعاد: 153*77*22
- تعداد پورت خروجی: 2 عدد
- پشتیبانی از حالت شارژ سریع: ندارد
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- قیمت: حدود 450 هزار تومان
- تسکو
شرکت خردهفروش تسکو کار خودش رو از سال 1919 در اطراف شهر لندن شروع کرده و تا به امروز علاوه بر وسایل برقی روی مشاغل دیگه هم تمرکز داره. این شرکت بریتانیایی 6784 شعبه در 12 کشور مختلف داره که بخش عمدهای از اونا در بخش مواد غذایی و رستوران مشغول بهکار هستن. در این قسمت قصد داریم یکی از بهترین مدلهای پاور بانک این شرکت رو بهتون معرفی کنیم.
بررسی پاور بانک تسکو مدل TSCO TP 845
این مدل از پاور بانک تسکو از بهصرفهترین مدلهای حال حاضر بازار هست و این پاور بانک باتوجه به قیمت مناسبش، از کیفیت قابلقبولی هم برخورداره. TSCO TP 845، دو خروجی داره که یکی از اونا با شدتجریان 1 آمپر و دیگری با شدتجریان 2 آمپر، میتونه دستگاه موردنظر شما رو شارژ کنه.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک TSCO TP 845
- ابعاد: 116*73*16
- وزن: 181 گرم
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر
- شدتجریان خروجی: 0 آمپر و 2.0 آمپر
- تعداد پورت خروجی: 2 عدد
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- قیمت: حدود 230 هزار تومان
- سیلیکون پاور
شرکت تایوانی سیلیکون پاور مدتی هست که در عرصهی تولید پاور بانک فعالیت خودش رو شروع کرده و تونسته محصولات مقرونبهصرفه و مناسبی رو به مشتریانش ارائه بده. این شرکت در سال 2003 به وجود آمده و در گروه شرکتهای نوظهور، در حال رقابت با شرکتهایی همچون شیائومی و انکر قرار داره. این شرکت بهخاطر هارددیسکها و کارتهای حافظهای که تولید میکنه، زبانزد خاص و عامه و اغلب بههمین علت اون رو میشناسن.
بررسی پاور بانک سیلیکون پاور مدل Silicon Power S100
این مدل یکی از محبوبترین پاور بانکهای برند سیلیکون پاور هست که دارای ظرفیت 10000 میلیآمپری هست و از دو درگاه خروجی برای شارژدهی همزمان به دو دستگاه بهره میبره. این پاور بانک مقرونبهصرفه، وزنی حدود 200 گرم داشته که مناسب برای کاربرانی هست که به دنبال پاور بانکی با وزن کم هستن.
مشخصات و ویژگیهای پاور بانک مدل Silicon Power S100
- ابعاد: 123*71*19
- ظرفیت: 10000 میلیآمپر ساعت
- نوع باتری: لیتیوم پلیمری
- شدتجریان خروجی: 1 آمپر
- پشتیبانی از فست شارژ کوالکوم: ندارد
- تعداد پورت خروجی: 2 عدد
- نشانگر باتری: چراغهای LED
- جنس بدنه: پلاستیک
- پشتیبانی از فناوری is mart: دارد
- قیمت: حدود 370 هزار تومان
حرف آخر
در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعاتی کامل و جامع در مورد پاور بانکها به شما عزیزان ارائه بدیم و بهترین برندها و محصولاتشون رو براتون مقایسه کردیم. بهطورکلی خرید پاور بانک یک کار سلیقهای و متناسب با نیاز هر فرد هست که بعد از بررسی و نقد مدلهای مختلف، بالاخره میتونین مورد دلخواه خودتون رو پیدا کنین. اگر شما برای مسافرت کردن قصد استفاده از پاور بانک رو دارین بهتره که یک مدل رو با ظرفیت حداقل 10000 میلیآمپر و وزن نسبتا کم انتخاب کنین.
اگه این انتخاب برای استفادهی روزمره بود، شما میتونین از پاور بانکهای سبکوزن و فست شارژ استفاده کنین، این پاور بانکها اغلب بهعلت قابلیت شارژ سریع، قیمت بیشتری نسبت به سایر پاور بانکها دارن که برای استفادهی روزمره کاملا ارزش هزینه کردن رو دارن.
دستهی سوم افرادی هستن که از پاور بانک استفادهی طولانیمدت میکنن یا قصد دارن که لپتاپ خودشون رو با پاور بانک شارژ کنن. این افراد بهعلت نیاز حجم بالای انرژی بدون شک باید از پاور بانکهایی با ظرفیت بیشتر از 20000 میلیآمپر استفاده کنن تا در ادامهی فعالیت خودشون با مشکل مواجه نشن.
بازم لازمه که به شما عزیزان یادآوری کنم، در خرید قطعات برقی دقت کنین که جنس تقلبی و فیک در بازار خیلی بیشتر از اون چیزی هست که شما فکر میکنین و هرروز هم این اجناس در حال بیشتر شدن هستن، پس سعی کنین اجناس خودتون رو از فروشگاههای معتبر خریداری کنین. ممنون که تا آخر این مطلب با نت ران همراه بودین، امیدوارم این محتوا در خرید یک پاور بانک خوب شما رو همیاری کنه.
دانلود فایل PDF این مقاله:
سوالات متداول
برای تشخیص پاوربانک اصل، به این موارد دقت کنید: سریال نامبر رو چک کنید. به کیفیت نوشتههای روی پاوربانک دقت کنید. به کابل شارژ اون دقت کنید. پاوربانک باید بتونه همزمان هم شارژ بشه و هم شارژ بکنه. نباید بیش از حد سریع شارژ بشه. نباید بیش از حد سبک باشه. برای اطمینان آزمایشهای این مقاله رو انجام بدید.
بر بستر ADSL این مودم تا سرعت 24 مگابیت بر ثانیه رو پوشش میده.
شیائومی، سامسونگ، سونی، انکر، سیلیکون پاور، تسکو و انرجایزر از برترین تولیدکنندههای این محصول هستند.
بله، برخی پاوربانک برای لپ تاپ هم مناسبند. این محصولات وزن و حجم زیادی دارند اما نسبت با ظرفیتشون طبیعی هست.
بسیار عالی
سلام حسن
خوشحالیم که محتوا رو دوست داشتی