با معرفی این 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان دیگر نیازی به کلاس نیست
دیگه اون زمانی که فقط برای سفرهای خارجی به زبان انگلیسی نیاز داشتید، تموم شد. در دنیای پیشرفتهی امروز زبان انگلیسی مهمترین چیزیه که بعد از زبان مادری باید بلد باشید، وگرنه کارتون تو کشور خودتون هم لنگ میمونه. اپلیکیشنها همهی کارها رو حتی آموزش زبان خارجه رو هم راحت کردن. فقط کافیه که بهترین اپ رو پیدا کنید و با اون شروع کنید. اما ماجرای اصلی همین جا شروع میشه که از بین این همه اپ جور و واجور کدومشون رو انتخاب کنین؟ این مقاله قراره با معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان این کار رو براتون راحت کنه؛ پس با ما همراه باشید.
معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان
اگه دنبال یادگیری زبان انگلیسی با اپلیکیشن هستین، باید بدونین که مجموعهی متنوعی از برنامهها پیش روی شما قرار داره. اما به این معنی نیست که همهی این برنامهها یک شکل عمل میکنن؛ ماجرا از این قراره که نه تنها نحوهی آموزش توی هر کدوم از این برنامهها فرق میکنه، بلکه هرکدوم از اونها مهارتهای مختلفی رو برای آموزش هدف گرفتن.
پس اگه بخوایم به زبان ساده بگیم، هرکدوم از این اپها کاربرد متفاوتی دارن. برای اینکه بهترین اپلیکیشن رو انتخاب کنین باید اطلاعاتی در مورد اونها داشته باشین. ما با بررسی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان کار شما رو راحت کردیم. بیاید با هم نگاهی به این 5 برنامهی متفاوت بندازیم.
1. DUOLINGO
بذارید همین اول کار سراغ محبوبترین اپلیکیشن زبان انگلیسی بریم؛ اپی که یادگیری زبان رو حتی برای افراد مبتدی هم راحت کرده. یکی از دلیلهایی که این برنامه به این اندازه طرفدار داره اینه که رایگانه و همه میتونن ازش استفاده کنن. هیچ فرقی نداره که گوشی شما اندرویده یا آیفون؛ این برنامه برای همه قابل استفاده است.
با این اپ دیگه نیازی نیست زمان زیادی برای یادگیری زبان بذارین. شاید باورتون نشه، اما با روزی 20 دقیقه قراره چیزهای خیلی زیادی یاد بگیرید. توی همین زمان کم قراره سرعت یادگیری زبان شما خیلی بالا بره، میپرسین چجوری؟
این برنامه هر روز 7 تا کلمه در مورد یه موضوع به شما یاد میده؛ اما نه اینجوری که کلمهها و معنیهاشون رو بذاره و بگه اینا رو تو 20 دقیقه حفظ کنین. دولینگو تا وقتی که شما مهارتهای لازم استفاده از این کلمات رو یاد نگیرین، دست از سرتون برنمیداره. این برنامه آموزش رو به یه بازی و سرگرمی تبدیل کرده و به همین سادگی مهارتهای چهارگانه شما رو تقویت میکنه.
آخر تمرینهای روزانه هم بهتون امتیاز میده که بدونین چقدر اون روز موفق بودین. هرچی که چیزهای بیشتری یاد میگیرین، سطحتون هم بالا میره و دولینگو هم موضوعات جدیدی برای آموزش به شما پیدا میکنه.
ویژگیهای مثبت دولینگو
یکی از چیزایی که همه تو یادگیری زبان انگلیسی ازش مینالن، فرار بودن کلمههاست. اما دولینگو این چالش رو با روشی هوشمندانه حل کرده. دولینگو کلمههایی رو که تو یادگیریشون ضعیف بودید، دوباره براتون مرور میکنه. اینجوری که بعد از یک هفته این کلمهها رو با تمرینهای جدید براتون تکرار میکنه؛ این شکلی دیگه امکان نداره اون کلمه رو یاد نگیرین.
اما این برنامه قابلیتهای دیگهای هم داره؛ شما میتونین با دولینگو زبانهای دیگهای هم یاد بگیرین، مثل، فرانسوی، اسپانیولی، آلمانی، پرتغالی، روسی، ترکی، ایتالیایی، سوئدی، نروژی، دانمارکی و احتمالا زبانهای دیگهای هم در آینده به این لیست اضافه میشه.
2. MEMRISE
در لیست معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان، دومین موردی که سراغش میریم، ممرایزه. خبر خوشحالکننده برای شما اینه که این برنامه از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه. به خاطر همینه که طرفدارهای زیادی بین فارسی زبانها داره.
این برنامه شباهت زیادی با دولینگو داره؛ با این تفاوت که دولینگو روی عبارات تمرکز میکنه، اما ممرایز روی کلمهها. شاید بشه گفت ممرایز یه کم شبیه فلش کارتهای قدیمی با قابلیتهای مدرنه. مثلا این برنامه جدول ردهبندی داره که پیشرفت کاربران رو نشون میده.
اون چیزی که این اپلیکیشن رو از بقیهی برنامههای یادگیری زبان متمایز میکنه، فضای جذاب اونه. تو این برنامه شما یه فضانوردید که به سیارهای خارجی سفر کردین. حالا هر آموزشی که با موفقیت پشت سر میذارین یک امتیاز برای خودتون کسب میکنین.
از اونجایی که فضای این برنامه به صورت بازی طراحی شده، شکل جذاب و متفاوتی داره که تو یادگیری زبان تاثیر مثبت میذاره.
ویژگیهای خاص ممرایز
این برنامه بهصورت تخصصی برای آموزش زبان انگلیسی طراحی شده، اما وقتی اون رو نصب میکنین، قابلیتهای دیگهای هم توش میبینین. بیایید با هم نگاهی به ویژگیهای این برنامه بندازیم.
- تو این برنامه آموزشهای دیگهای که مربوط به حوزه هنر، تاریخ، جغرافیا، علوم، ریاضی و تقویت حافظه هم پیدا میکنین؛
- برای استفاده از این برنامه نیاز به پرداخت هیچ هزینهای ندارین؛
- ممرایز از راههای متفاوت استفاده میکنه که واژهها در ذهن شما ثبت بشه؛
- در بازههای مختلف کلمههایی که قبلا یاد گرفتین رو بهتون یادآوری میکنه؛ اینجوری احتمال فراموش کردن کلمهها برای شما به صفر میرسه؛
- تو ممرایز واژه با تصاویر عجیب و غریب به شما آموزش داده میشه. همین موضوع سبب میشه کلمهها بیشتر تو خاطر شما ثبت بشن.
3. BUSUU
Busuu یکی از بهترین اپلیکیشنهای یادگیری زبان انگلیسیه. وقتی که اپهای آموزش زبان رو نصب میکنین، خودتون باید انتخاب کنین که چه درسی رو یاد بگیرین. اما تو این اپ قرار نیست فقط یکی از مهارتهای شما تو موضوع مشخصی تقویت بشه.
یادگیری زبان تو این اپ اینجوریه که اول چند تا کلمه کلیدی رو بهتون یاد میده. بعد از اون توی هر درس یه مکالمه یاد میگیرین و بعدش هم تمرین نوشتن میکنین. در آخر باید چند تا از کلمههایی که یاد گرفتین رو بلند تلفظ و صدای خودتون رو ضبط کنین.
اما آموزش این اپ به همینجا ختم نمیشه؛ ماجرا تازه زمانی جالب میشه که آخر هر جلسه آموزشی با یه فرد انگلیسی زبان صحبت میکنین. اینجوری مهارت اسپیکینگ شما هم تقویت میشه.
شما میتونین تو این قسمت با نرمافزارها یا اپلیکیشنهای ضبط صفحه نمایش بارها و بارها اسپیکینگتون رو مرور کنین. اینجوری اشتباهاتون ملکه ذهنتون میشه و دیگه هیچوقت تکرارشون نمیکنین.
ویژگیهای ممتاز Busuu
این برنامه هم ویژگیهای خاص خودشو داره که میخوایم بهشون اشاره کنیم:
- وقتی این برنامه رو انتخاب میکنین، دیگه مطمئنید که هر چهار مهارتتون همزمان با هم تقویت میشه؛
- این برنامه نتایج آموزش و یادگیری شما رو تو هر جلسه بهتون نمایش میده؛
- تو این برنامه شما میتونین آموزشهای روزهای آیندتون رو هم ببینین.
4. BABBEL
در معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان به برنامهی Babbel میرسیم. Babbel مثل بقیهی اپها به دنبال آموزش زبان انگلیسی به افراد مبتدی نیست؛ این برنامه روی مهارتهای مختلف مکالمه تمرکز کرده. بذارین ساده بگیم؛ هدف این برنامه تقویت مکالمهی افرادیه که زبان انگلیسی رو تا حدودی بلدن.
اپلیکیشن Babbel با تکمیل جملات ناقص و تکرار لغات، یادگیری زبان انگلیسی رو آسون میکنه. اما نکتهی جالب در مورد این برنامه اینه که کمتری کاربری از کار با اون خسته میشه؛ چون از چهار روش مختلف برای آموزش استفاده میکنه. این چهار روش هم شامل تشخیص صدا، تشخیص تصویر، نوشتار و تکمیل فرمهای مختلف میشه.
ویژگیهای ممتاز Babbel
احتمالا وقتی که دارید معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان رو میخونین، دنبال چیزهایی هستید که با هر اپ یاد میگیرین. حالا میخواهیم بهتون بگیم که با Babbel قراره چی یاد بگرین:
- با Babbel یاد میگیرین که وقتی مسافرت میرین خیلی راحت حرفای روزمره و عادی رو بزنین؛ خودتون رو معرفی کنین، غذا سفارش بدین و نیازهاتون رو بگین؛
- با این برنامه دیگه نیاز ندارین که زمان زیادی برای یادگیری قواعد و کلمهها بذارین، از همون اول یاد میگیرین که چجوری حرف بزنین.
5. TANDEM
تا حالا شده جایی برای آموزش زبان انگلیسی برید و بهتون بگه تو خونه بشینین و فقط کلمهها رو حفظ کنین؟ قطعا نه. شما تا سعی نکنین که به زبان انگلیسی حرف بزنین، قرار نیست این زبان رو یاد بگیرین. این دقیقا همون چیزیه که اپ Tandem اولویت قرار داده.
تو معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان، Tandem به درد کسایی میخوره که دنبال مهارت اسپیکینگ هستن.
آموزش تو این برنامه این شکلیه که شما از طریق متون، فایلهای صوتی و چت ویدیویی قراره مکالمهی انگلیسی رو یاد بگیرین. اینجوری که اول یه نفر رو پیدا میکنین که با هم این پروسه یادگیری رو پیش ببرین.
بعد هم زمان چت با اون فرد رو مشخص میکنین. در این مورد هیچ نگرانیای نداشته باشین؛ چون تا دلتون بخواد آدمهایی هستن که دوست دارن زبان انگلیسی رو یاد بگیرن.
اگه به یادگیری با زبانآموز دیگه شک دارین و اون رو وقت تلف کردن میدونین، میتونین تو این اپ با یه معلم حرفهای ارتباط برقرار کنین.
ویژگیهای ممتاز Tandem
طبیعیه که شما تو خونهتون که همه به زبان فارسی صحبت میکنن، خیلی دیرتر از کسی که توی یه کشور خارجیه زبان انگلیسی رو یاد میگیرین. علتش هم مشخصه؛ اون فرد مجبوره تو طول روز با آدمایی که زبان مادریشون انگلیسیه حرف بزنه، اما شما نه. به خاطر همینه که اون خیلی زودتر از شما پیشرفت میکنه.
حالا چاره چیه؟ شما هم برای این که زبان انگلیسیتون تقویت بشه باید برید اونور زندگی کنین؟ نه.
Tandem فضایی رو طراحی کرده که شما به راحتی میتونین با افرادی که زبان مادریشون انگلیسیه ارتباط برقرار کنین. اینجوری مجبورین روزانه چند دقیقهای رو با کلمات و عبارتهایی که یاد گرفتین سروکله بزنین و حتی دستوپاشکسته با اون فرد ارتباط برقرار کنین. به خاطر همینه اونهایی که با Tandem زبان رو یاد میگیرن، خیلی سریع پیشرفت میکنن.
چرا برای یادگیری زبان از اپلیکیشن استفاده کنیم؟
شاید وقتی که دارین بین برنامههای مختلفی یکی از اونها رو برای یادگیری انتخاب میکنین، دچار تردید بشین و فکر کنین که چرا دارین این کار رو میکنین. صبر کنین؛ در طول روز چقدر از وقت خودتون رو به بطالت میگذرونین؟ حالا اگه این زمان رو به یادگیری زبان با اپلیکیشن اختصاص بدین، چی میشه؟ قطعا نتیجهی بدی نمیگیرین. یادتون باشه که این برنامهها فقط مخصوص کسایی نیست که میخوان زبان انگلیسی رو تو خونه و خودشون به تنهایی یاد بگیرن. خیلی از کسایی که کلاس هم میرن، میتونن از این برنامهها استفاده کنن و زبانشون رو تقویت کنن.
زمان رو از دست ندید، همین حالا که بررسی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان رو خوندین، یکی از اونها رو انتخاب و نصب کنین. وقتی که شروع کنین دیگه هیچ چیزی مانع یادگیری شما نمیشه؛ چون خیلی از این برنامهها زبان انگلیسی رو با بازی و در محیطی رقابتی به شما یاد میدن.
حرف آخر
شاید شما هم از اون آدمهایی باشین که به خاطر مشغلهی کاری زیاد نمیتونین برای یادگیری زبان انگلیسی کلاس برین. اما این روزها با وجود گوشیهای هوشمندی که دست هممون هست، دیگه نیازی به کلاسهای آموزشی نیست. همهی ما با چند حرکت ساده میتونیم کلاسهای آموزشی رو همراه خودمون داشته باشیم.
ما تو این مقاله با معرفی 5 اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان این کار رو برای شما راحت کردیم. پس همین حالا یکی از این برنامهها رو نصب کنین و ازش استفاده کنین. اگه این متن براتون مفید بود، میتونین پستهای مشابه این متن رو در مجله نت ران بخونین و ازش لذت ببرین.
سوالات متداول:
بهترین اپلیکیشن های یادگیری زبان Duolingo، Memrise، Busuu، Babbel، Tandem هستن.
بله، تمام برنامه هایی که در این متن معرفی کردیم، رایگان هستن.
تاثیر استفاده از اپلیکیشن ها رو به مرور زمان با استفاده از اونها متوجه میشید.
این برنامه ها فقط برای کسانی نیست که نمیخوان کلاس زبان برن؛ حتی افرادی که کلاس میرن هم میتونن با این برنامه ها تمرین کنن و مهارتهاشون رو تقویت کنن.