
آموزش برنامه اینشات (Inshot)، ویرایش عکس و فیلم در موبایل
امروزه ایجاد تغییرات روی عکسها و فیلمهای شخصی یکی از بزرگترین سرگرمیهای کاربران شده. این کار توسط اپلیکیشنهای ویرایشگر صورت میگیره. این برنامهها علاوه بر سرگرم کردن کاربران، به کاربر اجازه میدن که مطابق سلیقهی خودش تغییراتی رو روی عکس یا فیلم ایجاد کنه. در میان این سرگرمیها برنامههایی که قابلیتهای بیشتری رو در اختیار کاربران قرار میدن، محبوبیت بیشتری دارن. تا به امروز اپلیکیشنهای بسیاری در زمینهی ویرایش عکس و فیلم ساخته شدن. هرکدوم تونستن نظرات جالبی رو از سوی کاربران داشته باشن. امروز شما در مجله نت ران قراره با برنامه اینشات، یک ویرایشگر حرفهای در iOS و Android آشنا بشین.
همونطور که در ابتدای مطلب گفتم، این برنامهها برای ویرایش عکس یا فیلم ساخته میشن. اونها معمولا فیلم رو ویرایش میکنن یا تنها عکسهای شما رو ادیت میکنن. برای این عملکرد منحصربهفرد نمیتونیم گلهی خاصی داشته باشیم چراکه ساخت چنین برنامهای در Android و iOS کار خیلی سختیه. خوشبختانه شرکت اینشات (Inshot) برنامهای رو با همین اسم بهعنوان یک ویرایشگر فیلم و عکس در اختیار کاربران قرار داده. این برنامه بهجرئت از بهترین نرمافزارهای ویرایش ویدیو در موبایل به شمار میره. در ادامه با نت ران همراه بشین تا به شما این ویرایشگر بسیار کاربردی رو معرفی کنم.

محتویات فهرست
Inshot چیه؟
یک نرمافزار تلفن همراه برای ویرایش فیلم و عکسه که برای کاربران، قابلیتهای بسیاری رو در خودش جای داده. این برنامه تونسته در پلیاستور امتیاز 4.8 از 5.0 رو کسب کنه. همونطور که میدونین گرفتن چنین امتیازی در پلیاستور یعنی اینشات کار خودش رو به بهترین شکل انجام دااده. میشه گفت بهترین نرمافزار ویرایشگر روی سیستمعامل iOS و Android به حساب میاد.
با استفاده از این اپلیکیشن شما میتونین تمام ویرایشهای مورد نظرتون رو روی عکسها و فیلمهای شخصیتون اعمال کنین. با استفاده از برنامهی اینشات برای عکسهاتون میتونین از انواع افکتها استفاده کنین و عکسهاتون رو برش بزنین. یا بکگراند اونها رو تغییر بدین، سایزشون رو متناسب با سایز شبکهی اجتماعیتون تغییر بدین. خیلی کارهای دیگه هم میتونین باهاش انجام بدین که قراره اینجا به شما آموزششون بدیم.
همچنین میتونین در قسمت ویرایش فیلم صدای ویدیو رو قطع و یک موزیک روی فیلم قرار بدین. یا سایزش رو برای آپلود در شبکههای مجازی تنظیم کنین و برای ویدیوها زیرنویس بذارین. همینطور میتونین از کلی افکت و قابلیتهای دیگه استفاده کنین.
برای یادگیری بهتر هم میتونین از ویدیویی که براتون آماده کردیم، استفاده کنین.
آموزش نصب و استفاده از اینشات

در مرحلهی اول شما باید به پلیاستور برین و برنامهی اینشات رو دانلود کنین. بعد از دانلود و لمس گزینهی نصب، آیکون برنامهی اینشات روی منوی گوشی شما قرار میگیره. با وارد شدن به برنامه ابتدا این صفحه به شما نمایش داده میشه.

در این صفحه باید انتخاب کنین که میخواین عکس یا فیلم خودتون رو ویرایش کنین. قسمت اول از سمت چپ ویرایش فیلم و قسمت وسط ویرایش عکسه. قسمت آخر کولاژ هست. شما در این قسمت میتونین چند تا عکس رو بهصورت آلبوم در کنار هم دیگه قرار بدین. این عکسها رو با افکتها و استیکرای جالب میتونین ویرایش کنین. با توجه به نیازتون گزینهی مورد نظرتون رو انتخاب کنین.
با لمس هرکدوم از گزینههای عکس یا فیلم شما با عبارات و آیکونهایی مواجه میشید که در هر دو نوع ویرایش وجود دارن و فقط ممکنه جاشون تغییر کرده باشه. ما در اینجا ابزارهای ویرایش فیلم رو توضیح میدیم اما شما میتونین برای ادیت عکسها از همین ابزارها استفاده کنین.
در ادامه، منوی اصلی و ابزارهای ویرایش فیلم رو با هم بررسی می کنیم.
ابزارهای ویرایش:
- Canvas: این آیکون، اولین آیکون در قسمت ویدیوهاست که به شما سایز مناسب با شبکه اجتماعیتون رو پیشنهاد میکنه. در این قسمت میتونین سایز رو علاوه بر حالت پیشفرض، با جابهجا کردن اهرم به سایز دلخواهتون تغییر بدین.

- Music: در این آیکون شما با سه قسمت Tracks ،Effects و Record مواجه میشین که هرکدوم قابلیتی دارن. در قسمت ترکها، شما میتونین ترکهای پیشفرض برنامه رو استفاده کنین. یا از قسمت My Music آهنگ خاصی رو از پلیلیستتون روی فیلم قرار بدین. در قسمت افکت، شما میتونین از صداهای فان و کوچیک حین پخش شدن ویدیو استفاده کنین. در قسمت ریکورد میتونین خودتون صدایی رو ضبط و یا توضیحاتی با صدای خودتون به فیلم اضافه کنین.

- Sticker: در این قسمت شما میتونین استیکرهای مختلفی رو به ویدیو اضافه کنین. یا با ورود به قسمت عکسها، عکس یا استیکر خودتون رو به فیلم اصافه کنین.

- Text: در این بخش شما میتونین هر نوشتهای رو که میخواین تایپ کنین. بعد میتونین فونت، سایز و رنگ اون رو تغییر بدین و به فیلم خودتون اضافه کنین.

- Filter: در این قسمت برنامه اینشات افکتها و فیلترهای مختلفی رو قرار داده تا بتونین از اونها استفاده کنین. بعد از اینکه افکت و فیلتر مناسب خودتون رو پیدا کردین، میتونین از قسمت Adjust تغییرات دیگری رو بهصورت دستی تنظیم کنین. در این قسمت شما میتونین انواع حالتهای سایه، نور، رنگ و… رو تغییر بدین.

- Duration: این آیکون به شما این امکان رو میده تا مدتزمان ویدیو رو تنظیم کنین. یعنی شما با کم وزیاد کردن اهرم موجود در این قسمت، مدتزمان فیلم رو مشخص میکنین.
- Split: این کلمه به معنی شکاف هست. همونطور که از اسمش مشخصه برای ما یک یا چند شکاف رو روی ویدیو ایجاد میکنه. این شکافها بهمنظور تکه کردن ویدیو صورت میگیره. یعنی شما با اسپلیت میتونین ویدیو رو در مدتزمانهای دلخواه برش بزنین و به یک ویدیوی جدا تبدیل کنین.
Delete: همونطور که از اسم این آیکون پیداست، شما با استفاده از اون میتونین ویرایشهای اضافی رو حذف کنین. همینطور میتونین تغییرات اعمالشدهی اشتباهی رو پاک کنین.

- Background: این بخش مربوط به قسمت بک ویدیوی شما هست. شما میتونین با استفاده از رنگها و حالتهای مختلف، جلوه جالبی رو در ویدیو ایجاد کنین.

- Speed: همونطور که از معنی این واژه مشخصه، به سرعت ویدیو مربوط میشه. با استفاده از اون میتونین سرعت ویدیو رو کم یا زیاد کنین.

- Crop: در این قسمت با این ابزار میتونین هر قسمتی از ویدیو رو که میخواین، برش زده و استفاده کنین.
- Volume: با استفاده از این قسمت شما میتونین میزان صدای ویدیو رو تنظیم کنین. این قابلیت برای ویدیوهایی مفیده که صدای بسیار کم یا صدای بسیار زیادی دارن. چراکه با این برنامه میشه میزان صدای اونها رو تا حد قابلقبولی تغییر داد.

- Duplicate: این ابزار برای اضافه کردن زیرنویس فیلم به شما کمک میکنه. بعد از نوشتن اولین متن زیرنویس، میتونین با لمس کردن Duplicate متن بعدی رو شروع کنین. حالا کافیه که متن رو ویرایش کنین و تا جایی که نیاز بود از این ابزار استفاده کنین.
- Reverse: با استفاده از این ابزار شما میتونین ویدیوهای خیلی جالبی بسازین و کلی مخاطبهاتون رو سرگرم کنین. این ابزار ویدیوی شما رو معکوس میکنه که قابلیت خیلی جذابیه.
- Rotate: در این قسمت شما میتونین ویدیوی مورد نظرتون رو در هر جهتی که میخواین بچرخونین و درنهایت از اون خروجی بگیرین.

- Flip: این ابزار در برگردوندن تصویر به شما کمک میکنه.
- Freeze: همونطور که از اسم این ابزار مشخصه، با استفاده از اون میتونین قسمتی از ویدیو رو در حالت فریز قرار بدین.

تمامی این ابزارها در قسمت ویرایش ویدیو قرار داره. به علت مشترک بودن این ابزارها در ویرایش فیلم با ویرایش عکس ما فقط قسمت ویدیویی اون رو توضیح دادیم. تنها چند ابزار در قسمت ویرایش فیلم بیشتر از قسمت ویرایش عکس قرارگرفته. با این وجود، یک ابزار بسیار جالب در قسمت ویرایش عکسها قرار داره که ما نتونستیم در قسمت ابزارهای ویدیویی به اون اشاره کنیم. این ابزار Template نام داره و به شما پوستههای پیشفرضی رو پیشنهاد میده که با استفاده از اونها میتونین تصاویر بسیار جالبی رو ایجاد کنین.
حذف لوگوی اینشات از روی ویدیوها بهصورت رایگان
یکی از مشکلات کاربران وجود لوگوی برنامه روی ویدیوی نهاییه که اگه بخوایم واقعبین باشیم این لوگو کوچکترین فعالیت تبلیغاتی این برنامهی کاربردی به حساب میاد. با وجود این شما میتونین با خرید اکانت این برنامه از شر این لوگو خلاص بشین.
ولی این تنها راه حذف لوگو نیست و اینشات یک قابلیت دیگهای رو هم برای کاربراش در نظر گرفته تا کاربرانی که بهصورت رایگان از برنامه استفاده میکنن بتونن این لوگوی تبلیغاتی رو حذف کنن. کافیه که بعد از انجام ویرایش، در مرحلهی آخر، ضربدر بالای لوگو رو لمس کنین و بعد از دیدن یک کلیپ تبلیغاتی، لوگو از ویدیوی شما حذف میشه. با این کار شما میتونین بهصورت رایگان لوگوی موجود روی فایل خروجی رو حذف کنین.
استفاده از اینشات در کسبوکار

امروزه اکثر کارها بهصورت اینترنتی و مجازی انجام میشه و بسیاری از افراد، قسمتی از کار خودشون رو به شبکههای مجازی مثل اینستاگرام، پینترست، واتساپ و… اختصاص دادن. این افراد باید در شبکههای اجتماعی از محتوا و محصولات مرتبط به شیوهای بهره ببرن که مخاطب به دنبال کردن اون کسبوکار ترغیب بشه.
برای این کار افراد باید محتوای جذابی رو در شبکههای مجازی قرار بدن. همچنین برای انجام اون برنامههای زیادی وجود داره که میتونه در تولید محتوا به کاربران کمک کنه اما اینشات گزینهی بهتریه چراکه با استفاده از تمپلیتهای فراوانی که داره امکان ساخت پوسترها و کاورهای جذابی رو به افراد میده. این حجم از تنوع و گستردگی در تولید محتوا باعث میشه تا کسبوکارها برای ساخت محتوای خود از برنامهی اینشات استفاده کنن. درنتیجه اگه شما قصد دارین از یک اپلیکیشن حرفهای برای تولید محتوا استفاده کنین، به شما پیشنهاد میکنم از برنامهی اینشات کمک بگیرین.
نحوه خروجی گرفتن از اینشات
بعد از ساخت فایل نهایی (عکس یا ویدیو) حالا لازمه که شما با کیفیت مناسب از محتوای خودتون خروجی بگیرین. برای این کار کافیه که بعد از اتمام تغییرات، دکمهی Save رو در بالای صفحه لمس کنین. بعد از این کار اینشات بهصورت خودکار عکس شما رو در گالری ذخیره کرده و طی یک گزارش به شما اعلام میکنه که عملیات ذخیرهسازی موفقیت آمیز بوده. حالا اگه فایل شما ویدیویی بود قبل از ذخیرهی خودکار، صفحهای برای شما باز میشه که از شما میخواد تا کیفیت ویدیوی دریافتی رو مشخص کنین. این کیفیتها به ترتیب 480، 720 و 1080 هستن و شما با توجه به نیازتون کیفیت مورد نظرتون رو انتخاب کنین. بعد از انتخاب کیفیت، چند دقیقه زمان میبره تا ویدیوی شما آماده و در گالریتون ذخیره بشه.
نقاط ضعف اینشات

تا به اینجا راجع به مزیتها و کاربردهای این برنامه حرف زدیم و با توجه به توضیحاتی که داده شد خودتون متوجه شدین که این برنامه چقدر کارایی و محبوبیت داره؛ اما تحت هر شرایطی حتی بهترین نرمافزار دنیا هم کم و کاستیهایی داره. بهتره که این کم و کاستیها رو هم برای شما عزیزان در اینجا بیارم. اولین و بزرگترین کمبود این برنامه، واترمارک اینشات هست که بهصورت خودکار روی پروژه نهایی اعمال میشه و اگه بخواین از شر این مشکل خلاص بشین باید اکانت اون رو بخرین.
مشکل بعدی وجود تبلیغات فراوانیه که در نسخهی رایگان قرار داره، این تبلیغات واقعا آدم رو عصبی میکنن و ممکنه بعضی افراد به علت تبلیغات زیاد از کار کردن با این برنامه منصرف بشن. مشکل بعدی نرمافزار اینشات وجود افکتهای بسیار پیشپاافتاده و ساده است بهطوری که اغلب افراد سعی میکنن افکت فایل خودشون رو با برنامهی دیگهای اعمال کنن و درنهایت فایل نهایی رو وارد برنامهی اینشات کنن.
با تمام این نواقص حدودا چند سالی میشه که من از اپلیکیشن اینشات استفاده میکنم و بهعنوان یک ایرانی (مردمی که به شرایط سخت عادت دارن) ذکر این موارد بهعنوان مشکلات برام خندهداره. چرا که این برنامه فراتر از اون چیزی که ما انتظار داریم ظاهر شده و با قابلیتهایی که در اختیار ما قرار داده، باعث شده تا از نقصهای جزئی اون چشمپوشی کنیم.
مقایسه اینشات با رقبا

اینشات بهعنوان برنامهی ویرایش عکس و فیلم قاعدتا رقبای زیادی رو در مقابل خودش داره اما اگه بخوایم واقعبین باشیم تقریبا هشتاد درصد اونها قابلمقایسه با اینشات نیستن و حرفی برای گفتن ندارن چرا که حتی 30 درصد از قابلیتهای اینشات رو در اختیار کاربران قرار نمیدن. موضوع بحث ما با بیست درصد باقی مونده هست که میتونن رقبایی خیلی جدی برای اینشات باشن. یکی از این رقبای پرقدرت نرمافزار Viva Video هست که تونسته نظر خیلی از کاربران رو به خودش جلب کنه.
این برنامه رو میتونیم جدیترین رقیب اینشات در نظر بگیریم چرا که کاربران اغلب به خاطر ویژگیهای بیشتر سراغ برنامهی جدیدتر میرن. اما موضوع برای انتخاب بین اینشات و ویوا ویدیو تنها سلیقهی کاربران بوده و ما نمیتونیم بگیم که کدوم یکی از این دو برنامه بهتره؛ اما میتونیم یک مقایسهی کوچیک بین اونها داشته باشیم.
برای مثال این مقایسه رو در پلیاستور تکمیل میکنم. برنامهی اینشات در پلیاستور امتیاز 4.8 از 5.0 رو کسب کرده و بیش از 100 میلیون دانلود داشته درحالیکه برنامهی ویوا ویدیو امتیاز 4.5 از 5.0 رو به خودش اختصاص داده و تعداد دانلود این برنامه هم بیش از 100 میلیون بوده. خب با یک مقایسهی ساده برتری نسبی اینشات رو نتیجه میگیرم اما بازم تکرار میکنم که این مقایسه به دلیل بهتر بودن حتمی یک برنامه نیست چراکه کاربران با توجه به میزان رضایت خودشون به این برنامه امتیاز میدن و ممکنه که شما با نصب این برنامه نظر متفاوتی داشته باشین.
حرف آخر

در این مقاله سعی کردیم یک آموزش کامل رو در رابطه با برنامهی اینشات در اختیار شما عزیزان قرار بدیم. بهطورکلی این برنامه میتونه نیاز هر کاربری رو برطرف کنه. از اونجایی که این برنامه برای سیستمعامل iOS و Android تولیدشده، میتونه تمامی کاربران رو تحت تاثیر قرار بده. شما با استفاده از برنامهی اینشات میتونین پوسترهای متنوعی رو متناسب با کسب و کارتون بسازین. یا عکسای شخصیتون رو همونجوری که دوست دارین ویرایش کرده و در شبکههای مجازی به اشتراک بذارین.
صحبت کردن راجع به این ویژگیها خیلی راحته. اما قابلیتهایی که اینشات در اختیار ما قرار میده، مجموعهای از چندین اپلیکیشنه مثل فتوشاپ که قبلا در مقالهی نصب فتوشاپ در موردش صحبت شده یا پریمیر. البته نباید انتظار تمام کارهایی که با این نرم افزارها میشه انجام داد رو یکجا از برنامهی موبایل داشته باشیم. استفاده از چندین برنامه علاوه بر اشغال کردن فضای زیاد، کار ما رو برای ویرایش کردن بسیار سختتر میکنه. به این دلیل که برای ایجاد فرایندهای مربوطه، باید دائما بین نرمافزارهای مختلف جابهجا بشیم. همونطور که عرض کردم، برنامهی اینشات رقبای بسیار زیادی داره که یکی از مهمترین اونها برنامهی ویوا ویدیو هست.
با توجه به محبوبیت زیاد برنامهی ویوا ویدیو قصد داریم تا آموزش استفاده از این برنامه رو هم براتون قرار بدیم. در انتها از شما دوستان تشکر میکنم که تا انتهای این مطلب با مجلهی نت ران همراه بودین. امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشه. اگر سؤال یا انتقادی در این مورد داشتین حتما در قسمت نظرها برای ما مطرح کنین. من و همکارانم در سریعترین زمان به شما جواب میدیم.
دانلود فایل PDF این مقاله:
فایل PDF مقاله
سوالات متداول
بله میتونین بعد از اضافه کردن ویدیوی اول، از قسمت + روی نوار ویدیوی اول، ویدیوهای بعدی رو اضافه کنین.
بله میتونین یک قسمت از فیلم رو برش بزنین و سرعتش رو تغییر بدین و به ویدیو اصلی متصل کنین.
بله شما میتونین به قسمت ساخت ویدیو برید و به جای فیلم عکسهای دلخواهتون رو اضافه کنین.
سلام من میخواستم ادغام کردن دوتا عکس باهم یاد بگیرم و اینکه پشت زمینه عکس رو بتونم تغییر بدم
سلام من ویدیومو ۱۰۸۰ میذارم فرم ۳۰ ولی باز کیفیت پایین میاد چیکار کنم؟
سلام
حافظه گوشیتون رو چک کنید
من تشکر میکنم ازاین مطالب بسیار مفید سئوال من اینه که حجم کار خروجی را خیلی زیاد مینه شاید هفت یا هشت برابرایای راهی هست برای اینکار
سلام مصطفی
یکی از کاربردهایی که این برنامه داره، کم کردن حجم فیلمهاست. شما خیلی راحت میتونید حجم ویدیو خروجیتون رو با استفاده از این برنامه کم کنید.
اپلیکیشنهای دیگهای هم وجود داره که حجم ویدیو رو بدون پایین آوردن کیفیت فیلم کم میکنن.