گوناگون

16 تکنیک سئو در سال 2019 (بخش اول)

خرید کابل شبکه

دارندگان وب سایت همیشه به دنبال دیده شدن سایتشان توسط مخاطبان هستند و به دنبال بهترین تکنیک های سئو می گردند تا رتبه سایتشان بهتر شود. اما سئو کار آسانی است؟ آیا تکنیک های خاصی وجود دارد؟ آیا می توان این تکنیک ها را اجرا نمود؟ تکنیک های سئو هر سال در حال تغییر است و برای بهتر شدن رتبه سایت، می بایست هر ساله خود را به روز کرد. ما در این مقاله به شما جدیدترین 16 تکنیک سئو را آموزش می دهیم.

 

مطالب نوشته

1- بهینه سازی سئو سایت برای Google RankBrain

اخیرا شرکت گوگل الگوریتم RankBrain را معرفی کرد و این الگوریتم تغییرات شگفت آوری را در زمینه سئو ایجاد کرد. این الگوریتم در اصل اولین ماشین یادگیری گوگل می باشد و تعامل افراد را در صفحه اول سایتتان می سنجد. هرچقدر افراد بازدید کننده از سایتتان راضی باشند، سیگنال هایی برای شرکت گوگل ارسال می شود مبنی بر اینکه سایت شما رضایت بخش است و این کار توسط الگوریتم RankBrain انجام می شود.

حالا شاید برای شما سوال شود که چگونه می توان در این الگوریتم موفق بیرون آمد؟ یک سری روش های ساده برای این کار وجود دارد که شما می بایست آن ها را رعایت کنید:

بهبود نرخ کلیک ارگانیک (Click-Through-Rate)

زمانی که افراد بر روی لینک شما کلیک می کنند، نرخ کلیک خور شما بالا می رود که باعث می شود گوگل سایت شما را از رتبه های پایین به رتبه های اول ارتقا دهد.

برای اینکه نرخ کلیک شما بالا برود یک سری راه گوتاه و ساده وجود دارد؛ برای مثال:

قرار دادن اعداد در بخش تیتر و توضیحات

زمانی که کاربران چیزی را جستجو می کنند، معمولا بر روی سایت هایی کلیک می کنند که اعداد و ارقامی را دارا باشند. تحقیقات گوگل نشان می دهد که بسیاری از کاربران جذب لینک ها و سایت هایی می شوند که دارای اعداد می باشند.

بهبود نرخ پرش (Bounce Rate)

نرخ پرش یا Bounce Rate یعنی چقدر طول می کشد که کاربران از سایت شما خارج شوند. اگر نرخ پرش شما زیاد باشد یعنی کاربران علاقه ای به سایت یا محتوای شما ندارند و زود از سایتتان خارج می شوند، که این خبر بدی برای شما می باشد. پس باید سعی کنید تا جای ممکن کاربران را مجذوب خود کنید. برای این کار سعی کنید از محتوایی مانند شکل زیر دوری کنید.

16 تکنیک سئو

و به جای آن به دنبال محتوا هایی مانند این باشید.

good-seoo

این محتوا ها باعث می شود که کاربرانتان مجذوب سایت شما شوند و از سایتتان خارج نشوند. پس سعی کنید تا اطلاعاتی را بنویسید که سریعا به موضوع اصلی اشاره کند. از طرفی سعی کنید جملاتتان بسیار کوتاه بنویسید زیرا اکثریت افراد جستجوهای خود را در تبلت یا موبایل انجام می دهند و اگر خوانایی محتوایتان بالا نباشد، سریعا از سایتتان خارج می شوند.

 

2- به روز رسانی و انتشار دوباره پست های قدیمی

به جای نوشتن دوباره مطلب جدید در مورد یک موضوع قدیمی، بهتر است پست های قدیمی خود را با کمی ویرایش دوباره به روز رسانی کرده و آن را انتشار دهید. این کار باعث می شود که از دوباره کاری اجتناب کرده و مطالب قدیمی شما که در سایت شما گم شده بودند دوباره زنده شوند. بعد از به روز رسانی و انتشار آن، شما می بایست آن را در شبکه های اجتماعی انتشار دهید. این عمل باعث دیده شدن بالای پست یا مقاله شما می شود.

 

3- استفاده از کلید واژه های Adword’s Ad

use-google-adwords-min

بعضی از سایت ها برای بهتر دیده شدن از ابزار بسیار قوی ای به نام Google Adwords استفاده می کنند. در این ابزار، شما می توانید هر تعداد کلید واژه ای که می خواهید وارد نمایید و گوگل بخاطر هر کلیک بر روی کلید واژه مقدار بسیار کمی از شما پول می گیرد.

این امر باعث می شود تا بسیاری از سایت ها در صدر نتایج جستجو قرار بگیرند. برای مثال می توانید یک سری از کلید واژه ها را تست کنید و سایت هایی که با عنوان Ad ظاهر می شوند، از ابزار Google Adwords استفاده می کنند. بدین منظور، به تیتر ها و توضیحات پایین آن نیز دقت کنید و ببینید چه کلماتی در آن زیاد استفاده شده است. این امر برای شما باید یک سیگنالی باشد تا بتوانید کلید واژه ها را از درون آن استخراج کنید.

مثلا به عکس های زیر توجه کنید:

example-adwords-ads

کلمات BPA-Free، Durable، Reusable و … در آن زیاد دیده می شود. پس شما باید متوجه شوید که این کلمات می تواند کلید واژه های خوب کار شما باشد. زمانی که کلمات کلیدی شما بیشترین جستجو را دارا باشد، احتمال دیده شدن شما نیز بالا می رود.

 

4- پیدا کردن لینک های خراب یا مرده (Dead Link) در ویکی پدیا

finding-deadlinks-min

تقریبا کسی پیدا نمی کنید که از سایت ویکی پدیا استفاده نکرده باشد. این سایت شاید از منظر خیلی ها سایتی به بی ربط به سئو باشد. اما باید گفت که شاید همین سایت بتواند در سئو و دیده شدن سایت شما بسیار تاثیر گذار باشد.

در بسیاری از مقالات سایت ویکی پدیا، از منابع متنوعی استفاده شده است و در بسیاری از این منابع، منابع مرده یا خراب (Dead Link) استفاده شده است. این Dead Link ها در اصل زمانی دیده می شوند که ویراستار آن مقاله قصد حذف آن منبع را داشته ولی هنوز به تایید حذف نرسیده. شما می توانید از این Dead Link ها برای لینک دهی به سایت خودتان لینک بدهید.

این موضوع باعث می شود که هم اعتماد کاربران به شما زیاد شود، هم کلیک خور شما بالا برود. حالا سوال اصلی آن است که چطور می توان این لینک های مرده را پیدا کرد؟

برای این کار شما می بایست کلید واژه ای که مد نظر دارید را به شکل زیر جستجو کنید:

“site:wikipedia.org [keyword] + “dead link

برای مثال می خواهید کلمه Investing (سرمایه گذاری) جستجو کنید. البته باید بگوییم که خود سایت ویکی پدیا بخش لینک های مرده را دارا می باشد و کار شما را نیز راحت تر کرده است. حالا شما می بایست با ویرایش بخش منابع ویکی پدیا، لینک خود را درون منابع جا دهید.

 

5- استفاده از کلمات کلیدی رقیبان در سئو

دو راه برای بهبود سایتتان از طریق کلید واژه وجود دارد:

اولین روش، پیدا کردن تصادفی کلید واژه با استفاده از ابزار های کلید واژه یابی. روش دوم، پیدا کردن دقیق کلید واژه هایی که رقیبانتان در حال استفاده می باشند.

روش اول ساده است ولی بهتر است روی روش دوم نیز تسلط پیدا کنیم. سایت هایی که رقیب شما هستند را پیدا کنید و URL سایت آن ها را در سایت هایی مانند SEMRush یا Spyfu قرار دهید.

پس از قرار دادن سایت رقیبان در این سایت ها، تمامی کلید واژه های استفاده شده در آن سایت ها نیز برای شما نمایش داده می شود و شما قادر به دیدن تمام کلید واژه ها می باشید. شاید یک سری از این کلمه ها به کار شما نیاید، پس از آنها صرف نظر کنید. ولی اگر فکر می کنید که با استفاده از کلید واژه های آن ها، شما نیز می توانید در صدر نتایج قرار بگیرید، پس حتما این کار را انجام دهید.

 

6- بهینه سازی محتوایتان برای اشتراک گذاریimproving-efficiency-for-sharing

 

بسیاری از مقالات و پست های آنلاین ارزش به اشتراک گذاری را ندارند.

ولی این موضوع حائز اهمیت است زیرا هرچقدر که لینک شما به اشتراک گذاشته شود، محتوایتان بیشتر دیده می شود. محتوا شما باید طوری باشد که بتوان آن را راحت آن را به اشتراگ گذاشت. البته باید گفت که محتوای شما باید ارزش محتوایی بالایی را داشته باشد تا بتوان آن را به اشتراگ گذاشت.

برای این کار شما می بایست یک سری اصول را رعایت کنید:

استفاده از اعداد:

طبق تحقیقات، استفاده از اعداد باعث می شود تا کلیک خور شما بالا برود. دلیل آن هم بخاطر جذاب تر شدن محتوای شما می باشد.

استفاده از براکت:

براکت ها در بخش تیتر مقاله باعث افزایش 38 درصدی CTR (کلیک خوردن) می شود.

استفاده از URL کوتاه:

هرچقدر لینک سایت یا URL کوتاه تر باشد، فراگیری بیشتری را دارا می باشد و این موضوع باعث جذب مخاطبان می شود.

URL های تشریحی:

لینک های URL شما نباید به صورت عجیب و غریب باشند. بلکه شما می بایست لینک های خود را توصیفی یا تشریحی کنید. مثلا URL نباید “p$r%2px0-1%” باشند، بلکه باید خوانا مانند: “تکنیک-برتر-SEO” باشند.

استفاده از عکس رنگارنگ:

بیشتر افراد توجهشان به عکس و موارد تصویری جذب می شود تا متن های خشک و بی روح. پس حتما از عکس های رنگ و لعاب دار در متن و محتوای خود استفاده کنید.

گزینه های اشتراک گذاری:

همانطور که بالاتر گفته شد، برای کلیک خور شدن سایت شما می بایست مقالات یا پست هایتان اشتراک گذاری شوند. حتما در سایت خود گزینه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را لحاظ کنید. این کار باعث می شود که سایت یا مطالب شما خارج از محیط سایتتان دیده شود.

استفاده از جملات کوتاه:

طبق تحقیقات شرکت گوگل، افراد فقط 28% مقالات را می خوانند. فردی به نام John Morkes با کوتاه کردن جملات توانست خوانایی مقالات خود را تا 58% افزایش دهد. پس حتما از جملات کوتاه استفاده کنید تا کاربران دچار بی حوصلگی یا خستگی نشوند.

افزایش اعتبار با استفاده از عکس:

طبق تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه Claremont، معلوم شد که عکس ها به مقالات اعتبار می بخشند. این امر باعث می شود که اعتبار مقاله (و حتی سایت) تا 75% افزایش یابد.

شفاف سازی متن:

حتما در متن های خود سعی کنید مطالب مهم را به گونه ای برای کاربران شفاف و واضح کنید. مثلا سعی کنید از لیست، Bold یا Italic کردن و … استفاده کنید.

ایجاد محتوای کاربردی:

سعی کنید مطالبی بنویسید که نیاز کاربران را رفع کند یا برایشان جذاب و تازه باشد. زمانی که یک مطلب برای کاربر تازه یا مفید باشد، آن شخص به احتمال زیاد سعی می کند تا مطالب دیگر شما را نیز بخواند. این کار باعث می شود تا سایت شما از نظر محبوبیت بالا برود که تاثیر مستقیم بر روی Bounce Rate خواهد داشت.

استفاده از عکس های حرفه ای و خلاقانه:

تا جای ممکن سعی کنید عکس ها را خودتان خلق کنید. این موضوع باعث می شود تا کاربران شما اعتماد بیشتری به سایتتان بکنند و محتواهای شما بیشتر به اشتراگ گذاشته شوند.

استفاده از لغات احساس برانگیز:

در محتواهایتان سعی کنید از کلماتی استفاده کنید که احساس کاربرانتان را بر می انگیزد. امن امر باعث جذب بیشتر افراد به محتوا یا سایتتان می شود.

استفاده از اینفوگرافی:

اینفوگرافی به معنای “دادن آمار بر روی نمودار های متنوع” می باشد. حتما سعی کنید در محتواهایتان از اینفوگرافی های معتبر استفاده کنید. این امر باعث می شود که کاربران به شما اعتماد کنند و آنها را به عنوان منبعی مطمئن در شبکه های اجتماعی پخش کنند.

درخواست اشتراگ گذاری از کاربران:

بعضی اوقات کاربران اصلا نمی دانند که کی توان مقالات را به اشتراگ گذاشت. حتما در آخر مقالات خود جملاتی مانند: “حتما برای دوستانتان ارسال کنید”، “اشتراک در شبکه های اجتماعی را فراموش نکنید” و امثال این ها را فراموش نکنید. این موضوع در سئو بسیار تاثیر گذار می باشد پس حتما این تکنیک را استفاده کنید.

استفاده از هشتگ (Hash Tag):

هشتگ مانند کلید واژه عمل می کند و می تواند پیدا کردن مقاله شما را آسان تر کند.

زمان انتشار:

بعضی مقالات ممکن است اشخاص خاص یا مشتری های بالقوه ای را هدف کرده باشد. بدین منظور شما می بایست زمان انتشار را طوری تنظیم کنید که کاربران خاصتان آن را از دست ندهند. پس حتما یک زمان خوب برای انتشار پیدا کنید.

 

7- لینک دهی بیرونی

linking-outside

با وجود الگوریتم های پنگوئن و پرنده مورچه خوار گوگل، شاید فکر کنید که لینک دهی در سایت به آخرالزمان خود رسیده باشد. اما الگوریتمی که هنوز توسط گوگل استفاده می شود، الگوریتم Hilltop می باشد. الگوریتم Hilltop درواقع الگوریتم سئو بر روی صفحه (On-Page) می باشد که سایتتان را از منظر “منبع اطلاعات” بودن ارزیابی میکند.

حالا شاید برایتان سوال شود که چگونه گوگل تشخیص می دهد که یک سایت “منبع اطلاعاتی” است؟. این امر توسط لینک دهی های بیرونی سایت صورت می گیرد. دلیل آن هم این است که سایت شما از نظر کاربردی یا علمی اهمیت بیشتری پیدا می کند. در واقع شما یک میانبری برای رسیدن به مقالات علمی معتبر برای کاربران خود می شوید. پیشنهاد می شود برای هر مقاله ای که می نویسید، 3 لینک بیرونی نیز اضافه کنید تا سایتتان از نظر الگوریتم Hilltop جز برترین ها قرار بگیرد.

 

8- لینک دهی داخلی

بعضی اوقات بعضی سایت ها با محتوای خوب در صفحات 2 یا 3 گوگل قرار می گیرند و باید بگوییم که بیشتر افراد در جستجوهای خود هیچگاه به صفحه دوم نمی رسند. این ممکن است کار شما را به طور کامل خراب کند، حتی اگر محتوای شما عالی باشد.

برای رفع این مشکل می بایست از لینک دهی داخلی استفاده نمود. برای این کار می بایست مراحل زیر را طی نمود:

مرحله 1: استفاده از Google Search Console برای پیدا کردن کلیدواژه

برای این کار، درون Google Search Console ثبت نام کرده و به قسمت Performance Report مراجعه کنید.

 

سپس گزینه Average Position را کلیک کنید تا میانگین رتبه هر کلید واژه را برای شما نشان دهد.

 

سپس کلید واژه ها را براساس رتبه رده بندی کنید.

 

سپس به تمامی کلید واژه هایی که در رتبه 11 تا 30 قرار دارند را نگاه کنید. اگر با این کلید واژه ها سایتتان در صفحه دوم یا سوم قرار گرفته است، پس می بایست بر روی این کلید واژه ها بیشتر کار کنید چونکه این کلید واژه ها شانس بردن سایتتان به صفحه اول را دارند.

مرحله دوم: پیدا کردن صفحات معتبر در سایتتان

ممکن است سایت شما دارای صفحات متعددی باشد و شما ندانید که کدام صفحات بیشترین کلیک را می خورد. برای پیدا کردن معتبرترین صفحاتتان می توانید از سایت Ahrefs استفاده نمایید.

در ابتدا URL خود را درون جستجوی این سایت وارد کنید.

سپس در نوار سمت چپ، گزینه Best By Links را بزنید.

بعد از انجام این کار، یک سری لینک ظاهر می شود که این لینک ها بالاترین اعتبار را در سایتتان دارد .

 

مرحله سوم: قرار دادن لینک درونی

سعی کنید از تمام لینک هایی که برایتان ظاهر شد، از لینک دهی داخلی استفاده کنید تا سایتتان رتبه بهتری پیدا کند و در صفحه اول ظاهر شود.

 

در بخش اول ما به شما 8 ترفند مهم را آموزش دادیم و در بخش دوم این مقاله ما به شما ادامه مطالب را خواهیم گفت.

 

خرید تجهیزات پسیو شبکه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا