شبکه

تاریخ قطعی انتشار ویندوز 11

خرید کابل شبکه

تاریخ قطعی منتشر شدن ویندوز 11 مشخص شد. کاربرها بی‌صبرانه منتظرن تا ویندوز 10 خودشون رو به ویندوز 11 آپدیت کنن. اما آیا مایکروسافت به قول‌هایی که در مورد سیستم عامل جدیدش داده عمل می‌کنه؟

خبر مایکروسافت در بلاگ ویندوز

مایکروسافت بعد از آخرین آپدیت بزرگی که در 6 سال پیش داد (ویندوز 10)، بالاخره تاریخ انتشار ویندوز 11 رو مشخص کرد و این تاریخ 5 اکتبر یا 13 مهر خواهد بود.

این خبر سه‌شنبه 9 شهریور منتشر شد. یکی از چیزهایی که راجع به ویندوز 11 خوشاینده اینه که اون دسته از کاربرهایی که از ویندوز 10 استفاده می‌کنن، می‌تونن ویندوزشون رو رایگان به ویندوز 11 آپدیت کنن.

این سیستم عامل در زمان انتشار، قرار نیست روی همه‌ی دستگاه‌های سازگار با ویندوز نصب بشه و کم‌کم این روند اتفاق میفته. همچنین همه‌ی قابلیت‌های قول داده شده رو نداره و این قابلیت‌ها طی آپدیت‌ها به اون اضافه میشن.

تاریخ انتشار ویندوز 11

قابلیت‌هایی که در زمان انتشار در دسترس کاربرها قرار می‌گیره عبارت‌اند از: طراحی شبیه به MAC، منوی استارت جدید، ابزارهای جدید Multi-tasking و برنامه‌ی جالب Microsoft Teams که برای تماس‌های تصویری استفاده میشه. ولی قابلیت مهمی که فعلا ارائه نمیشه، پشتیبانی از اپلیکیشن‌های اندرویدی موبایل‌هاست. مایکروسافت خبر قطعی انتشار این آپدیت رو هم نداده، ولی به نظر میرسه طی ماه‌های آتی این آپدیت در دسترس قرار می‌گیره.

همون‌طور که گفته شد، اگه سیستمی دارید که ویندوز روی اون نصب هست، شاید نتونین بعد از انتشار ویندوزتون رو آپدیت کنین. این روند به سخت‌افزارهای سیستم، سن سخت‌افزارها و چیزهای دیگه بستگی داره و ممکنه از 5 اکتبر تا اواسط سال 2022 طول بکشه. موقعی که سیستمتون این قابلیت رو داشته باشه، براتون یک پیغام میاد که شما می‌تونین ویندوز 11 رو آپدیت کنین.

حرف آخر

انتشار ویندوز 11 میتونه برای گیمرها خیلی جالب باشه و کاربرها علاقه‌ی زیادی به اون پیدا کردن البته اگه دوست ندارین که سیستم عاملتون رو آپدیت کنین نگران نباشین چون ویندوز 10 تا اکتبر 2025 از طرف مایکروسافت پشتیبانی میشه. نظر شما چیه؟ آیا از ویندوز 11 استفاده می‌کنین؟ خوشحال میشیم نظر شما رو در قسمت کامنت‌ها بخونیم.

4/5 - (1 امتیاز)
خرید تجهیزات پسیو شبکه
خبرنامه
Notify of
guest
7 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین آرا
Inline Feedbacks
مشاهده تمام نظرات
mohammadjovad

عزیز سیستم چک شده رم من دو عدد ۲ و یک عدد ۴ کینگستون هست و سیستمم تا ۱۶ پشتیبانی میکنه با باس ۱۳۳۳ و ddr3
سی پی یو هم اولین سی پی یو ادلان ای ام دی هست که هم ۳۲ بیت هم ۶۴ ببت را پشتیبانی می کند
کارت گرافیک هم یه ۹۵۰۰ gt آنبورد دارم و یه 8600 gt گیمینگ هردو با قابلیت سوپر اورلاک و با اتصال PCI_E
پاور هم گرین ۳۳۰ ولت
یک هارد اس اس دی ۶۰ گیگ مخصوص نصب ویندوز
یک هارد HDD ۲۵۰ گیگ مکستور

mohammadjovad

سلام
من یه سوال داشتم
۲ روز پیش از کافی نت یه کارت گرافیک nvidia 8600 gt سوپر اورلاکر خراب گرفتم تعمیرش کردم
الان یه کارت گرافیک nvidia 9500 gt رو کیسم دارم
کیس من ۲ عدد pci_E داره
این دوتارو نصب کردم کامپیوترمم راه افتاد اما نه کابل تصویر مادربرد و نه اون دوتا کارت گرافیکه تصویر میدادن!
میشه یکی از این کارت ها را به عنوان کارت تصویر و یکی دیگه را به عنوان مجزا معرفی کرد؟

۲۰۲۱۰۹۰۶_۰۱۴۸۴۰.jpg
mohammadjovad

مطالعه کردم و برای اینکه نظرات اونجا شلوغ بود اینجا نوشتم
ممنون
جدیدا هم ویندوز به دلیل خرید رم به ۶۴ بیت عوض کردم و بایوس کامپیوترم انقدر داغ میکنه که نمیشه دستمو روش نگه دارم درایور های کامپیوترمم آپدیت کردم به نظرت شما مشکل از کجاست؟
من فکر میکنم یکی از علت هاش اینه که بایوس درگیره ولی نمیدونم چیه؟
سی پی یو و سیستمم هم x64-based هست هم x32-based

mohammadjovad

اون هیتسینک زیر سی پی یو

۲۰۲۱۰۹۰۷_۰۵۴۳۳۶.jpg
دکمه بازگشت به بالا