آموزش نصب و راه اندازی مودم دی لینک DWR-932 D2
پس از بررسی مودم 4G LTE دی لینک DWR-932 D2، اکنون قصد داریم تا مراحل نصب و راه اندازی آن را با استفاده از وارد کردن آدرس 192.168.0.1 در مرورگر به صورت تصویری ارائه دهیم. نصب و راه اندازی مودم دی لینک 932 به سه طریق انجام می شود. روش اول تنظیم خودکار مودم پس از روشن شدن و اتصال سیم کارت به دکل BTS است. روش دوم وارد کردن آدرس 192.168.0.1 در مرورگر است تا وارد رابط کاربری دستگاه شوید و روش سوم نیز نصب نرم افزار EZFi دی لینک است.
در این مطلب، روش دوم یعنی نصب و راه اندازی مودم دی لینک DWR-932 D2 از طریق ورود به پنل کاربری مرورگر را به صورت تصویری آموزش می دهیم.
برای ورود به پنل کاربری نمی توانید از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید و با ارور 404 مواجه می شوید. بنابراین مرورگر Edge ویندوز 10 را پیشنهاد می دهیم که بدون مشکل تمامی بخش های رابط کاربری مودم را به ما نمایش داد. با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور admin وارد پنل UI می شویم.
صفحه اصلی رابط کاربری مودم دی لینک 932 برخلاف ظاهر و امکانات روی مودم، ظاهری مدرن و کاربردی دارد. در این صفحه می توانید اطلاعاتی شامل حجم داده مصرف شده، قطع یا وصل اتصال به اینترنت، اتصال به باند 2.4 گیگاهرتز وایرلس، تعداد کاربران متصل به شبکه، پیام دریافتی جدید و وضعیت Power Saving را مشاهده کنید. همچنین با کلیک روی برخی ویژگی ها از جمله کاربران متصل به مودم، می توانید از نام دستگاه و آی پی آنها مطلع شوید.
برای شروع نصب و راه اندازی از گزینه Wizard استفاده می کنیم که شامل چهار بخش کلی است. در بخش اول نوع انتخاب APN، دیتا رومینگ و وارد کردن مشخصات APN (مخفف Access Point Name) وجود دارد. در صورتی که سیم کارت شما بسته اینترنت فعال داشته باشد یا مودم سیم کارت شما را تشخیص و ارتباط با BTS برقرار شود، با فشردن گزینه Next به مرحله بعد می رویم. در غیر این صورت باید مشخصات APN اپراتور سیم کارت خود را به صورت دستی وارد کنید.
بخش دوم منو به تنظیمات شبکه بی سیم اختصاص دارد و در این منو می توانید نام شبکه، تنظیمات امنیتی، حالت WPA، پروتکل امنیتی و رمز شبکه وایرلس اختصاص دارد. پس از انجام تنظیمات دلخواه و با کلیک روی گزینه Next به مرحله بعد می رویم.
بخش سوم مراحل نصب و راه اندازی توسط منوی Wizard به تنظیمات ادمین اختصاص دارد که به طور معمول کاربران نیازی به اعمال تغییر روی آنها ندارند.
اکنون رابط کاربری به شما پیغام می دهد که تنظیمات شما به اتمام رسیده و با کلیک روی Apply، مودم شما راه اندازی مجدد می شود. در صورتی که نیاز به ویرایش تنظیمات دارید، با کلیک روی Previous به مرحله و مراحل قبلی باز می گردید.
بررسی مودم تی پی لینک M۷۳۵۰ V۴
پس از کلیک روی Apply، پیغام موفقیت آمیز بودن نصب و راه اندازی پدیدار می شود و اعلام می کند که چند ثانیه منتظر بمانید!
مودم دی لینک DWR-932 D2 پس از انجام مراحل نصب و راه اندازی به Reboot شدن نیاز دارد و زمان مورد نیاز برای این کار نیز 90 ثانیه است که به واقع زمانی طولانی به شمار می رود.
بخش اپلیکیشن های کاربردی مودم دی لینک DWR-932 D2 و منوی سبد Inbox پیام کوتاه
در بخش مشخصات کاربران متصل به شبکه وایرلس می توانید نام دستگاه، آدرس IP، مک آدرس و اجازه دسترسی را مشاهده کنید. به صورت آنی می توانید دستگاه مورد نظر خود را از شبکه خارج و مجدد به آن دسترسی دهید.
در بخش Wi-Fi Setting تنظیمات گسترده ای برای شبکه بی سیم وجود دارد که شامل وضعیت، کنترل، مشترکین متصل، امنیت و مک فیلتر می شود.
منوی مدیریت سیستم، دسترسی قابل توجهی به کاربر برای اعمال تنظیمات حرفه ای و مشاهده وضعیت دستگاه از جمله شارژ باتری می دهد. همانطور که در بررسی مودم دی لینک 932 به این نکته اشاره کردیم، روی صفحه نمایش امکان نمایش درصد شارژ باتری وجود ندارد و به این صورت از طریق UI مرورگر قادر به مشاهده درصد باتری خواهید بود.
بررسی مودم دی لینک DSL-۲۷۹۰U
در زیر منوی Advanced Options به بخش های ذخیره انرژی و خاموش کردن LCD دسترسی خواهید داشت. به روز رسانی میان افزار، ساخت پروفایل از تنظیمات دلخواه، تنظیمات ادمین، اطلاعات سیستم و مشخصات شبکه در این زیر منو وجود دارند.
بخش Network Statistics Setting به شما نشان می دهد که چه مقدار داده دریافت (دانلود) و چه مقدار داده ارسال (آپلود) کرده اید.
منوی Help در منوی دی لینک 953 شامل چهار سوال کاربری و متداول و پاسخ به آنها می شود که ممکن است برای برخی از کاربران مفید واقع شود!
بخش Internet Setting نیز وضعیت اتصال به شبکه و موارد مرتبط با ارتباط سیم کارت با BTS را در دسترس کاربران قرار می دهد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]