گوناگون

16 تکنیک سئو در سال 2019 (بخش دوم)

خرید کابل شبکه

دارندگان وب سایت همیشه به دنبال دیده شدن سایتشان توسط مخاطبان هستند و به دنبال بهترین تکنیک های سئو می گردند تا رتبه سایتشان بهتر شود. اما سئو کار آسانی است؟ آیا تکنیک های خاصی وجود دارد؟ آیا می توان این تکنیک ها را اجرا نمود؟ در بخش اول 16 تکنیک سئو به شما یک سری اصول مهم را معرفی کردیم و می خواهیم در این بخش (بخش دوم) ادامه مطالب را توضیح بدهیم.

 

1- بهینه سازی محتوا برای جستجوی “سئو معنایی” (Semantic SEO)

semntics-search-min

چندی پیش شرکت گوگل الگوریتمی به نام “پرنده موچه خوار” (Hummingbird) را معرفی کرد. این الگوریتم قادر است تا “موضوع” محتوا یا مقاله شما را شناسایی کند و در لیست نتایج جستجو قرار می دهد. به این توانایی “جستجوی معنایی” یا “سئو معنایی” (Semantic Search) نام دارد. حالا شاید سوال برایتان پیش آید که چگونه می توان محتوایی نوشت که با الگوریتم جدید گوگل همخوانی داشته باشد؟. برای حل این مسئله، شما می بایست مطالبی که می نویسید در راستای کلید واژتان باشد. مثلا باید سر تیتر ها و محتواهایی بنویسید که نزدیک به کلید واژه انتخابی شما باشد. این گونه، الگوریتم مورچه خوار تشخیص می دهد که مطالب شما در چه موردی است و شما را در نتایج جستجو جز برترین ها قرار می دهد.

 

2- نوشتن تیتر های بلند و مناسب

بعضی از کلمات کلیدی به طور خیلی زیادی جستجو می شوند و برای تبدیل شدن نتایج اول گوگل، نمی توان از کلمات کلیدی ای استفاده نمود که بقیه افراد نیز استفاده می کنند. برای حل این مشکل شما می بایست در قسمت تیتر مقالات خود، یک سری عناصر دیگر نیز به کلمه کلیدی اضافه کنید.

شما نیز اگر در مورد موضوعی می خواهید مقاله ای بنویسید، اول چک کنید که کلید واژه های مد نظر شما چقدر تکرار شده است. سپس مقالاتی که در این مورد نوشته شده است را ببینید و سعی کنید برای تیتر مقاله خود چیزی بنویسید که با بقیه متفاوت باشد ولی در عین حال شامل کلید واژه نیز بشود. اینطوری شما با یک تیر 2 نشان را زده اید و بعد از مدت کوتاهی در صدر جستجو ها قرار می گیرید.

 

3- استفاده از ویکی پدیا برای پیدا کردن کلید واژه

google-keyword-planner

برنامه ای در گوگل به نام Google Keyword Planner وجود دارد که به شما کلمه کلیدی یا کلید واژه هایی پیشنهاد می دهد. اما مشکل این برنامه این است که کلمات کلیدی ای که به شما پیشنهاد می شود خیلی تکراری و یکسان می باشد و در آنها هیچ نوآوری ای وجود ندارد.

برای حل این مشکل شما می بایست از سایت ویکی پدیا استفاده کنید. شاید برایتان سوال شود که سایت ویکی پدیا اصلا کلید واژه ای پیشنهاد نمی دهد. در اصل سایت ویکی پدیا به شما کلید واژه پیشنهاد نمی دهد ولی اگر دقت کرده باشید، می بینید که در هر موضوع یا مقاله، مطالب مرتبط به آن نیز وجود دارد که آن موضوع ها نام های مختلفی دارند. مثلا فرض کنید که می خواهیم کلمه Insurance (بیمه) را جستجو کنیم. همانطور که در عکس ها معلوم است، در هر قسمت شما یک سری موضوعاتی را می بینید که مرتبط با کلمه بیمه می باشد. این ها قسمت ها شاید موضوع متفاوتی باشد ولی با استفاده از این کلمات، شما می توانید کلمات کلیدی جدیدی را برای مقالات خود استفاده کنید.

 

insurance-examples

پس حتما به قسمت های مختلف یک مقاله در ویکی پدیا سر بزنید تا کلمات کلیدی جدیدی را یاد بگیرید.

 

4- پیدا کردن بهترین مقالات برای لینک دهی

همیشه بهترین کار در زمان لینک دهی بیرونی، بهتر است بهترین مقالات را پیدا کرده و از آن ها برای لینک دهی استفاده کرد. برای این کار شما می بایست قبل از لینک دهی، مطالب مرتبط به موضوعتان را جستجو کنید و ببینید که چه کسانی در رتبه های اول قرار دارند. سپس شما می توانید از لینک های آنها برای لینک دهی بیرونی درون سایت خودتان استفاده کنید.

 

best-articles-to-find

برای مثال عبارت “بهترین مقالات {کلمه کلیدی} در سال 2016” را جستجو کنید و یک سری نتایج برایتان ظاهر می شود. هر کدام که از نظر شما مفید است را انتخاب کنید و برای لینک دهی بیرونی استفاده بکنید.

 

5- مقالات با حداقل 1800 کلمه

طبق تحقیقات صورت گرفته، معلوم شد که مقالاتی که معمولا بلند و طولانی هستند در نتایج اول گوگل قرار می گیرند.

 

words-count

دلیل آن هم این است که مقالاتی که بلند و طولانی هستند معمولا دارای اطلاعات ریز تر و دقیق تری می باشند و به احتمال خیلی زیاد از مطالب علمی نیز استفاده کرده اند. این باعث می شود که خوانندگان این مقالات بیشتر مجذوب آن شوند و آن را به اشتراک بگذارند، و زمانی که به مقاله ای به اشتراک گذاشته شود، کلیک بیشتری بر روی مقالاتتان می خورد.

 

6- قانون “لینک (پیوند) اول” (First Link Priority Rule)

خیلی از کسانی که بر روی وبسایت خود مقالات می نویسند، اشتباهاتی را مرتکب می شوند که خودشان در جریان آن نیستند. یکی از ان اشتباهات، توجه نکردن به Anchor Text وب سایتشان است.

 

first-priority-link

فرض کنید که در یک مقاله ای که نوشته اید، 2 لینک ایجاد کرده اید که هر 2 به یک صفحه می روند. اما گوگل فقط اولین لینکی که داده اید را شناسایی می کند و بقیه لینک های تکراری را لحاظ نمی کند. زمانی که افراد لینک دهی های تکراری در یک مقاله انجام می دهند، ایجاد Spam می کنند و گوگل برای جلوگیری از این موضوع فقط لینک اول را لحاظ می کند و لینک های تکراری بعدی را در نظر نمی گیرد.

پس حتما زمانی که مقاله ای می نویسید، از لینک دهی تکراری به یک صفحه جلوگیری کنید تا به عنوان Spammer شناخته نشوید.

 

7- استفاده از کلید واژه های خودتان

شاید استفاده از کلمه کلیدی های عمومی و پر ترافیک در گرفتن رتبه خوب به شما کمک کند، اما اگر کلمه کلیدی خودتان را استفاده کنید، مطمئنا می توانید در صدر جستجو ها قرار بگیرید. البته این موضوع را نیز در نظر بگیرید که شما می بایست بر روی کلمات کلیدی خودتان کار کنید تا بتوانید رتبه خوبی را دریافت کنید. از نوآوری نترسید و سعی کنید در کارتان خلاق باشید زیرا کمی ریسک کردن در این مورد نیاز است تا بتوانید همیشه در صدر جستجو ها قرار بگیرید و سئو سایتتان را قوی کنید.

 

8- ایمیل تبلیغاتی جذاب

گرفتن کلیک از افراد مختلف همیشه از طریق بالا بودن رتبه گوگل صورت نمی پذیرد و بهتر است تا از طرق دیگر با افراد مختلف در ارتباط باشیم. یکی از این روش ها، فرستادن ایمیل به دیگران است.

اما چه ایمیلی مخاطبان را جذب می کند؟. یک سری اصول را می بایست رعایت کرد تا مخاطبان جذب ایمیل های شما بشوند. برای مثال:

حوصله سر بر نباشید

سعی کنید ایمیل هایی که می نویسید بلند و پر از متن خشک نباشد. اگر ایمیلتان جذاب نباشد گیرندگان ایمیل خیلی سریع ایمیتان را پاک می کنند.

مطالب مفید بنویسید

سعی کنید سریعا به اصل مطلب برسید و تا جایی که می شود اصلا از نوشتن متن استفاده نکنید. هرچقدر نوشته شما کمتر و در عین حال پر زرق و برق تر باشد، احتمال کلیک خوردن ایمیل شما نیز بالا می رود.

مخاطبان را جذب کنید

سعی کنید در آخر هر ایمیل، یک سری متن های جذاب بنویسید مانند دادن پاداش، دادن مژدگونی و … . با این کار افراد مشتاق به باز کردن ایمیل و سایت شما می شوند.

در صورت رعایت موارد گفته شده در این مقاله و بخش اول، شما قادر به پیشرفت به بهترین نتایج جستجو گوگل خواهید بود، پس حتما تا جای ممکن آنها را پیاده سازی کنید.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا