بازی ها

نقد و بررسی بازی Resident Evil Village

خرید کابل شبکه

دهمین نسخه‌ی رسمی از سری بازی‌های رزیدنت اویل با عنوان Resident Evil Village رسما روانه‌ی بازار شد. این بازی پرطرفدار در سبک ترس و بقا تولید شده و طی سالیان اخیر محبوبیت بسیار زیادی در بین گیمرها به دست آورده. رزیدنت اویل Village ادامه‌دهنده نسخه قبلی خودش یعنی رزیدنت اویل biohazard هست که به نسخه معروف این بازی یعنی RE4 شباهت زیادی داره. در ادامه شباهت‌های بیشتر این نسخه با رزیدنت اویل 4 رو بررسی می‌کنیم. با نت‌ران همراه باشین.

معرفی بازی رزیدنت اویل Village

بدون شک یکی از بهترین بازی‌های ویدیویی در ژانر ترس و بقا، رزیدنت اویل هست. این بازی در چند سال گذشته انتقادهای بسیار زیادی رو متحمل شده بود. این انتقادها در قسمت‌هایی بجا و درست بود. در برخی موارد هم بسیار سخت‌گیرانه و نابجا بود.

سری بازی‌های رزیدنت اویل، از نسخه 4 به بعد رنگ و بوی خاصی گرفت و تونست یک‌تنه نسل جدیدی از بازی‌های ویدیویی رو در ژانر ترسناک برای گیمرها به ارمغان بیاره. ژانر ترسناک موردتوجه بسیاری از تولیدکننده‌ها نیست، در این زمینه بازی‌های زیادی تولید نمیشه. در نتیجه نسخه‌های ابتدایی بازی در عین سادگی، جذابیت بسیار زیادی برای گیمرها داشت. این بازی در همون نسخه‌های اولیه هم تونست محبوبیت خاصی بین گیمرها به دست بیاره.

معرفی بازی رزیدنت اویل Village

 این روند سادگی و محبوبیت نسبتا زیاد تا زمان اکران RE4 ادامه داشت اما بعد از انتشار نسخه جدید، انقلابی در سبک بازی‌های ترس و بقا ایجاد شد. با انتشار نسخه چهارم، محبوبیت این بازی بسیار افزایش پیدا کرد.

می‌تونیم علت اصلی انتقادهای اخیر از شرکت سازنده رو همین پیشرفت چشم‌گیر نسخه چهارم در نظر بدونیم. با انتشار نسخه 4 از سری بازی‌های رزیدنت اویل، توقع طرفداران به حدی بالا رفت که بازی‌های معمولی این سبک برای همیشه به فراموشی سپرده شدن. به‌طور کلی شرکت سازنده در نسخه چهارم بازی رشد صعودی بسیاری داشت اما متاسفانه نتونست این رشد صعودی رو با همون شدت حفظ کنه.

در نسخه‌ی پنجم ما بازی نسبتا به‌روزی رو همراه با چالش‌های جدیدی تجربه کردیم. این چالش‌ها و کیفیت قابل‌قبول برای مخاطبان بسیار جذاب بود اما طرفداران با توجه به نسخه چهارم انتظار داشتن که با پدیده‌ی دیگه‎‌ای روبه‌رو بشن.

افت رزیدنت اویل بعد از نسخه 4 شروع شد

 در نسخه‌های بعدی همچنان طرفداران این بازی منتظر یک اتفاق بسیار خوشایند به سبک رزیدنت اویل 4 بودن که متاسفانه این شرایط به وجود نیومد. اگر بخوایم منصف باشیم، نسخه‌های اخیر این بازی با توجه به امتیاز منتقدین و هوادارن، در دسته بازی‌های ضعیف طبقه‌بندی نمی‌شن. با این حال هنوز محبوبیت نسخه 4 رو مجددا به دست نیاورده. در این ‌بین با توجه به انتقادهای شدید، شرکت سازنده تصمیم گرفت نسخه بازسازی‌شده از سری دوم این بازی‌ها رو تولید کنه.

نسخه ریمیک رزیدنت اویل 2 در سال 2019 منتشر شد و تونست خاطرات بسیاری از طرفداران این سری از بازی‌ها رو زنده کنه. پروژه‌ی نسخه ریمیک (بازسازی‌شده) از سال 2015 کلید خورد و نهایتا در سال 2019 برای پلتفرم‌های pc، ایکس باکس و پلی‌استیشن روانه بازار شد.

بعد از تولید نسخه ریمیک، شرکت سازنده به این نتیجه رسید که برای کسب محبوبیت قبلی، باید در کنار تکنولوژی و فضای چالش‌برانگیز، از نسخه‌های قبل‌تر هم الهام بگیره. به این ترتیب می‌تونست خاطرات نسخه‌های گذشته رو برای گیمرها حفظ کنه. درنتیجه، نسخه‌ای که اخیرا تولیدشده از نظر محیط بازی و همچنین چالش‌ها و امکانات، بسیار شبیه به RE4 هست و تا به امروز تونسته امتیاز و نظرات مثبتی رو از سوی منتقدین و هواداران به دست بیاره.

تاریخچه بازی رزیدنت اویل

اولین نسخه از سری بازی‌های رزیدنت اویل در سال 1996 اکران شد و تا به امروز این مجموعه 10 نسخه اصلی رو برای هوادارن منتشر کرده. در این‌ بین نسخه‌های ریمیک و ریمستر و حتی خارج از داستان اصلی هم منتشر شدن. این نسخه‌ها با توجه به محبوبیت این بازی، تونستن نظرات مثبتی رو از طرف منتقدین و طرفدارها به دست بیارن. سری رزیدنت اویل توسط شرکت کپ‌کام CAPCOM تهیه و تولید میشه.

این شرکت ژاپنی یکی از بهترین تولیدکننده‌های گیم محسوب میشه که برای پی بردن به این عنوان، کافیه تعدادی از بازی‌های ساخته‌شده توسط این شرکت رو بررسی کنیم. Devil May Cry و Street Fighter دو عنوان خاطره‌انگیز برای گیمرها هستن که عظمت شرکت کپ‌کام رو به‌خوبی ثابت می‌کنه. سری رزیدنت اویل برای اولین بار در سال 1996 توسط شینجی میکامی خلق شد و تونست طی سالیان اخیر محبوبیت بسیاری به دست بیاره و به بهترین بازی ژانر ترس و بقا تبدیل بشه.

داستان بازی Resident Evil Village

بخش محیطی و داستانی بازی معمولا نمی‌تونه به‌خوبی اون حس و حال داستان اصلی رو منتقل کنه. این مشکل باعث شده تا خیلی از بازی‌ها و شرکت‌های سازنده به نتیجه‌ی مطلوب نرسن. یکی از این شکست‌ها و شاید ضعیف‌ترین نسخه‌ی بازی‌های رزیدنت اویل، نسخه شماره 6 یعنی رزیدنت اویل 6 بود. اگر این بازی یک کلمه بود بدون شک کلمه‌ی افتضاح لقب می‌گرفت.

بعد از رزیدنت اویل 6 نسخه‌ی هفتم کمی ثبات ایجاد کرد. بعد از اون، نسخه ریمیک تونست جو خوبی رو در بین طرفدارها ایجاد کنه. برخلاف نسخه‌های قبل‌تر در رزیدنت اویل Village وقت مخاطب بسیار گران‌بها در نظر گرفته میشه. یعنی شما بیهوده و سرگردان داخل بازی نیستین و طبق یک الگوریتم خاص و هدف‌گذاری شده پیش میرین. در نسخه شماره 8 شاهد کیفیت بسیار بالا و بدون باگ هستیم. این کیفیت بالا در کنسول‌های نسل هشتم هم به‌وضوح قابل‌مشاهده است.

در قسمت ابتدایی بازی شما بیشتر احساس وحشت می‌کنین و این حس و حال ترس رفته‌رفته کمتر میشه که به‌عنوان یک گیمر این قسمت از داستان بازی برام خوشایند نیست. اما باید در نظر داشته باشیم که علت این فرایند کاهش ترس، با نوع محیط بازی رابطه مستقیم داره. یعنی شما در قسمت ابتدایی با روستای موردنظر آشنا می‌شین. بعد از آشنایی کلی با روستا متوجه می‌شین که تمامی راه‌های پیش رو، به میدان اصلی روستا ختم میشه و این روند به‌نوعی میزان ترس و وحشت بازی رو کم می‌کنه.

در کنار این نقطه‌ضعف باید نوآوری و المان‌های جذاب و جدید رو هم در نظر داشته باشیم. در هر مسیری، تعدادی المان و چالش جدید برای ما به وجود میاد که با توجه به نسخه‌های قبل، خیلی پیش رفت خوبی به‌حساب میاد. همون‌طور که در ابتدا گفته شد، این نسخه از رزیدنت اویل شباهت بسیار زیادی به نسخه چهارم داره.

داستان بازی Resident Evil Village

رزیدنت ایول 8 شباهت زیادی به نسخه 4 دارد

 در نسخه چهارم محیط بازی از یک دهکده شروع می‌شد و رفته‌رفته چالش‌های سخت‌تری به وجود میومد. در نسخه Village هم شما در ابتدا بازی با محیط یک روستا مواجه می‌شین که باید رفته‌رفته چالش‌های مختلف رو پشت سر بذارین. یکی از تفاوت‌های این نسخه با نسخه چهارم، تفاوت در پیشروی شما برای به پایان رسیدن بازیه. در نسخه 4 شما بازی رو از یک روستا آغاز می‌کردین و رفته‌رفته بازی رو در یک مسیر مشخص پیش می‌بردین. اما در این نسخه شما ابتدا از یک روستا بازی رو شروع می‌کنین اما هر مسیری رو که انتخاب کنید، در انتها به میدان اصلی روستا می‌رسین. این حالت دارک و بدون انتها، شاید درصد ترس و دشمنان شما در طی مسیر کمتر کنه. با این محیط ساختاری شما یک تجربه بسیار جذاب خواهید داشت.

داستان بازی Resident Evil Village

اضافه شدن کاراکتر فروشنده، شباهت بعدی این نسخه با نسخه چهارم هست. در سری جدید رزیدنت اویل همانند نسخه 4 فروشنده به بازی اضافه‌شده. شما می‌تونین ابزار و وسایل مختلف رو از طریق این قابلیت برای خودتون فراهم کنین.

این اتفاق دو جبهه‌ی مجزا داره که هرکدوم تا حدودی منطقی به نظر میان. جبهه اول کاربران و منتقدانی هستن که اعتقاد دارن با اضافه شدن فروشنده به بازی، درصد زیادی از ترس و دشواری بازی کاسته شده، که صد درصد این موضوع صحت داره. شما می‌تونین از فروشنده هر چیزی رو بخرین و عملا هنگام درگیری با باس فایت‌ها و زامبی‌ها مشکل چندانی نخواهید داشت. با تعداد زیاد گلوله، آماتورترین گیمرها هم می‌تونن مراحل رو پشت سر بذارن.

جبهه دوم، کاربران و منتقدانی هستن که اضافه شدن فروشنده به بازی رو خیلی انتخاب خوبی می‌دونن. این کاربران اعتقاد دارن که وجود فروشنده در جریان بازی، میزان جذابیت بازی رو افزایش میده و صحنه‌های اکشن بازی بیش‌ازپیش لذت‌بخش میشن.

شرکت کپ‌کام در بین این دو طیف از طرفداران قرارگرفته و یکی از اصلی‌ترین چالش‌های این شرکت همین موضوع چند سلیقگی بین هوادارن هست. با توجه به اینکه سری بازی‌های رزیدنت اویل علاوه بر ژانر وحشت در ژانر اکشن هم طبقه‌بندی میشه، این بار شرکت CAPCOM تونسته به‌خوبی این سلایق رو در نظر بگیره و در کل بازی بسیار موفقی رو منتشر کنه.

داستان بازی Resident Evil Village

داستان رزیدنت اویل 8 ادامه داستان رزیدنت اویل 7 است

داستان بازی همچنان یک مسیر کلیشه‌ای ساده و جذابه که دنباله‌رو نسخه قبلی یعنی رزیدنت اویل 7 هست. داستان کلی بازی از جایی شروع میشه که ایتن به همراه همسر و فرزند تازه متولدشده‌اش، زندگی آرام و خوبی رو سپری می‌کنه. در ادامه فرزند ایتن توسط شخصی دزدیده میشه و این آرامش نسبی به یک آشوب بزرگ برای ایتن تبدیل میشه. در این نسخه از بازی، ایتن به دنبال فرزندش هست و در این راه قراره کلی فراز و نشیب داشته باشه. با انتشار تریلرهای بازی، برخی از باس فایت‌ها و اتفاقات و چالش‌ها برای کاربران تا حدودی مشخص‌شده و پلیرها یک آشنایی جزیی با محیط و کاراکترهای بازی پیدا کردن.

بازی Resident Evil Village

با توجه به این تریلرها، انتظار می‌رفت که باس فایت‌ها سطح دشواری و هوش مصنوعی بیشتری داشته باشن اما این امر هنگام منتشر شدن بازی کاملا متفاوت بود. زمانی که شما با لیدی دیمیتریس و دخترهاش روبه‌رو می‌شین، تفاوت چندانی بین نحوه‌ی از بین بردن دختر اول با دخترهای بعدی به چشم نمیاد و این یکنواختی هنگام مواجه‌شدن با لیدی دیمیتریس هم وجود داره. به‌طور کلی انتظارات کاربران در مورد سطح باس فایت‌ها و نوع مبارزات، اون‌طور که باید پیش نرفت اما این کمبود با طراحی و کیفیت بسیار بالا در گیم پلی بازی به‌خوبی جبران شده و باوجود ترس و اضطراب ناشی از محیط بازی، حس وحشت به‌خوبی به کاربر منتقل میشه. داستان کلی بازی راجب عشق بین پدر و فرزندی هست که گروگان گرفته‌شده و ایتن باید تمام فراز و نشیب‌ها رو پشت سر بذاره تا بتونه فرزندش رو نجات بده.

بازی Resident Evil Village

آیا ارزش داره رزیدنت اویل 8 رو بازی کنم؟

در این مسیر شما یک خط داستانی جدید همراه با گیم پلی فوق‌العاده تجربه می‌کنید که حس سادگی بازی رو به‌خوبی تحت شعاع خودش قرار میده. در این مسیر شما با انواع پازل‌ها و معماهای نسبتا پیچیده مواجه می‌شین که رکن اصلی این سری از بازی‌ها بوده و هست. با یک جمع‌بندی ساده راجع به داستان بازی، به این نتیجه می‌رسیم که رزیدنت اویل 8 در کنار یک داستان خوب، گیم پلی بسیار عالی رو در اختیار پلیرها قرار میده. اگر منطقی باشیم، هیچ شرکت سازنده‌ای نمیتونه بدون ایراد و مشکل تمام خواسته‌های طرفدارها رو برآورده کنه.

در نتیجه در کنار گیم پلی و داستان عالی، نقاط ضعفی هم وجود داره که زیاد به چشم نمیان. البته باید به این موضوع هم توجه داشته باشیم که رزیدنت اویل 8 یک نقطه شروع مجدد برای کپ‌کام محسوب میشه تا دوباره بتونه محبوبیت سابق رو به دست بیاره. اگر شما برای انجام این بازی دو دل هستین، توصیه می‌کنم که این بازی رو هرچه سریع‌تر شروع کنین.

بازی Resident Evil Village

باس فایت ­ها در بازی Resident Evil Village

اگر باس فایت‌های یک بازی ویدیویی به‌خوبی ساخته بشن، به تتهایی بخش عظیمی از محبوبیت یک بازی رو تضمین می‌کنن. در این نسخه از سری بازی‌های رزیدنت اویل، توجه ویژه‌ای به باس فایت‌ها شده و این مورد به‌راحتی از تریلرهای منتشرشده قابل‌مشاهده است. در رزیدنت اویل 8 ما شاهد چهار باس فایت هستیم که همگی به یک قدرت اهریمنی به اسم مادر میراندا خدمت می‌کنن.

بازی Resident Evil Village

باس فایت لیدی دیمیتریس

باس فایت اول، لیدی دیمیتریسه که با توجه به پوسترها و تریلرهای منتشرشده توسط کپ‌کام، با این باس فایت تا حدودی آشنا هستیم. لیدی دیمیتریس برخلاف داستان تریلرها آنچنان هم ترسناک و قدرتمند نیست اما قسمت عظیمی از بازی مربوط به این باس فایت میشه و شما باید هرلحظه منتظر اتفاقی ترسناک از طرف این باس فایت بلندقد باشین. لیدی دیمیتریس در قسمتی از بازی با مادر میراندا در ارتباطه که شما متوجه خدمتگزاری این باس فایت به مادر میراندا خواهید شد. طرز لباس پوشیدن و مدل آرایش این باس فایت مربوط به دهه 60 میلادیه. این خبر توسط طراح اصلی بازی اعلام‌شده و طبق اظهاراتی، گفته میشه که ساخت باس فایت لیدی دیمیتریس، الهام گرفته‌شده از خون‌آشام‌ها بوده.

باس فایت لیدی دیمیتریس

باس فایت موریو

باس فایت سالواتوره موریو، مرموزترین و زشت‌ترین باس فایت بازیه که داخل آب‌انبار در نزدیکی یک دهکده زندگی می‌کنه. سالواتوره موریو چهره‌ای نسبتا پیر و زشت داره و تقریبا کل بدنش رو با شنل سیاه‌رنگی مخفی می‌کنه. شما در طول بازی با این باس فایت برخورد زیادی ندارین اما در برخی صحنه‌ها، نظیر ملاقات کردن با چهار شخیصت منفی، متوجه می‌شین که موریو شما رو تماشا می‌کنه. این امر مرموز بودن این شخصیت رو دوچندان می‌کنه.

آسیاب‌های بادی در نزدیکی محل زندگی موریو قرار دارن (آب‌انبار) و زمانی که شما به این قسمت از بازی برسین، دریاچه یخ‌زده معروف رو مشاهده می‌کنین. به گفته‌ی تومونوری تاکانو، زمانی که او به اروپای شرقی مسافرت می‌کرده، با این دریاچه مواجه شده و سعی کرده با الهام گرفتن از این صحنه طبیعت، وحشت بیش‌تری رو به غالب داستان اضافه کنه. اگه شما ریزبین باشین درصحنه‌ای از تریلر بازی متوجه می‌شین که داخل دریاچه موجود عجیب‌وغریبی زندگی می‌کنه که برای مدت کوتاهی داخل تریلر به نمایش درمیاد.

باس فایت موریو

باس فایت کارل هایزنبرگ در بازی رزیدنت اویل 8

این باس فایت اغلب مشغول سیگار کشیدنه و از سایر باس فایت‌ها قوی‌تره. کارل داخل کارخانه‌ای متروکه زندگی می‌کنه که میراث خانواده‌ی هایزنبرگه. این باس فایت از یک چکش بزرگ به‌عنوان سلاح استفاده می‌کنه و ظاهرا خوشتیپ‌تر از سایر باس فایت‌ها به نظر میاد. عینک دودی همراه با کت چرم و استایل دهه 60 میلادی، همه و همه موجب جذابیت این باس فایت میشن. جذابیت این شخصیت منفی نباید روی احساسات شما تاثیر بذاره چرا که کارل هایزنبرگ عملا یک دیوانه‌ی به تمام معناست.

صحنه‌ی اولی که شما با این باس فایت روبه‌رو می‌شین، او در حال شکنجه کردنه و این سکانس حق مطلب رو برای شما ادا می‌کنه. نکته‌ی عجیب‌وغریب دیگه راجب کارل، محل زندگی اونه که به طرز نامفهومی هیچ اثری از برف در اطراف کارخانه‌اش نیست. این نکته برای بسیاری از کاربران سوال شده اما هیچ پاسخ منطقی‌ای به این سوال داده نشده.

باس فایت کارل هایزنبرگ

باس فایت دونا بنوینتو در بازی رزیدنت اویل 8

عمارت بنوینتو بدون‌شک ترسناک‌ترین قسمت بازیه و هیچ‌کس دوست نداره برای بار دوم پاش رو اونجا بذاره. دوتا بنوینتو ترسناک‌ترین باس فایت بازی محسوب میشه که با کنترل کردن عروسکی عجیب‌وغریب، ترس رو دوچندان به گیمرها منتقل می‌کنه. اسم عروسک دونا، انجی هست و سوالات زیادی راجع به اون در بین طرفداران بازی شکل‌گرفته. اگر شما بازی رو انجام بدین متوجه می‌شین که این عروسک قدرت خاصی داره و یک اسباب‌بازی ساده نیست. اما باید منطقی باشیم، یک عروسک نمیتونه زنده باشه و قدرت اهریمنی داشته باشه. تمام این ابهامات در مورد باس فایت دونا و انجی بدون پاسخه و تقریبا هیچ‌کس اطلاعات زیادی راجع به این دو کاراکتر ترسناک نداره.

صورت دونا با استفاده از پارچه‌ای سیاه‌رنگ مخفی‌شده و همین موضوع هویت دونا و انجی رو با ابهامات زیادی مواجه می‌کنه. به گفته سازندگان بازی، هدف از ساخت باس فایت دونا، صرفا ایجاد ترس برای کاربران نیست و مقصود اصلی سازندگان، ایجاد چالش برای گیمرهاست. اخیرا با توجه به نظرات بسیار زیاد کاربران در مورد این باس فایت، متوجه شدیم که ترسناک‌ترین باس فایت بازی دونا و انجی هستن.

باس فایت دونا بنوینتو

بررسی گیم پلی بازی رزیدنت ایول 8

بدون شک بهترین نسخه رزیدنت اویل از لحاظ کیفیت و گیم پلی همین نسخه هشتم هست که با داستانی بسیار ساده و جذاب تونسته به یکی از بهترین نسخه‌ها تبدیل بشه. گیم پلی این بازی شباهت بسیار زیادی به رزیدنت اویل 4 داره و همین قابلیت حس خوبی رو به گیمرها منتقل می‌کنه. سری بازی‌های رزیدنت اویل معمولا گیم پلی طولانی‌مدت ندارن و در این نسخه هم سنت‌شکنی نکردن. برای به پایان رسوندن نسخه هشتم سری بازی‌های رزیدنت اویل، شما حدودا 10 تا 14 ساعت زمان لازم دارین تا بازی رو به انتها برسونین. در نسخه‌ی هشتم رزیدنت اویل، تا حد بسیار زیادی از دشمن‌های شما در سطح بازی کاسته شده و در مقابل، محیط و جزئیات دقیق‌تری زیر ذره‌بین قرارگرفته تا حس ترس از طریق محیط بازی به کاربران منتقل بشه.

البته دلیل منطقی‌تر این موضوع مسیر و نقشه‌ی بازیه. همون‌طور بالاتر گفته شد، شما هر مسیری رو که در پیش بگیرین نهایتا به میدان اصلی روستا می‌رسین. در نتیجه برای طراحی بدون مشکل این مسیرها، تا حد قابل قبولی، تغییراتی در جریان بازی ایجادشده.

سیستم هایی که این بازی رو اجرا می‌کنن در پایین معرفی کردیم اما اگه گرافیک ندارین و قصد دارین یک سیستم گیمینگ جمع کنین بهتره قبلش مقاله‌های راهنمای خرید کارت گرافیک برای لپ تاپ و کامپیوتر و FPS و تاثیر آن در اجرای بازی ها رو حتما مطالعه کنین.

مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز ی رزیدنت ایول 8 (ویلیج)

  • سیستم عامل: ویندوز 10 (64 بیت)
  • حافظه رم: 8 گیگابایت
  • پردازنده: Intel Core i5-7500 یا AMD Ryzen 3 1200
  • کارت گرافیک: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti یا AMD Radeon RX 560
  • دایرکت اکس: نسخه 12
  • حافظه: 40 گیگابایت فضای خالی در یکی از درایوها جهت نصب بازی

مشخصات سیستم پیشنهادی برای بازی رزیدنت ایول 8 (ویلیج)

  • سیستم عامل: ویندوز 10 (64 بیت)
  • حافظه رم: 12 گیگابایت
  • پردازنده: Intel Core i7-8700 یا AMD Ryzen 5 3600
  • کارت گرافیک: Nvidia GeForce GTX 1070 یا AMD Radeon RX 5700
  • دایرکت اکس: نسخه 12
  • حافظه: 40 گیگابایت فضای خالی در یکی از درایوها جهت نصب بازی

مشخصات بهترین و ایده آل ترین سیستم جهت تجربه بازی رزیدنت ایول 8 (ویلیج)

  • سیستم عامل: ویندوز 10 (64 بیت)
  • حافظه رم: 16 گیگابایت
  • پردازنده: Intel Core i7-8700 or AMD Ryzen 5 3600
  • کارت گرافیک: Nvidia GeForce RTX 2060 8GB یا AMD Radeon RX 5700 8GB
  • دایرکت اکس: نسخه 12
  • حافظه: 40 گیگابایت فضای خالی در یکی از درایوها جهت نصب بازی
گیم پلی Resident-Evil-Village

نقاط قوت و ضعف بازی رزیدنت ایول 8

نقاط قوت
داستان جذاب، با تعلیق بالا و Plot Twist‌های غافل‌گیرکننده‌
شخصیت‌پردازی عمیق و مناسب شخصیت‌های فرعی
مبارزات استاندارد و جذاب
تنوع بالای دشمنان
سیستم بهبودیافته‌ی Inventory
گرافیک هنری فوق‌العاده چشم‌نواز
گرافیک فنی بسیار پایدار و کم‌نقص
مدت زمان قابل‌قبول بخش داستانی
ارزش تکرار بالا
طراحی مراحل استاندارد، چندلایه و عمیق
بخش Mercenary
فضاسازی فوق‌العاده

نقاط ضعف
گان پلی بازی می‌توانست روان‌تر و واقعی‌تر باشه.
سکانس‌های ملاقات با آنتاگونیست‌ها کلیشه‌ای هست و غالبا از منطق به دوره.
میزان مهمات در نیمه‌ی اول بازی و تعداد دشمنان در نیمه‌ی دوم بازی بالانس نیست.
المان‌های ترسناک محیطی کم‌رنگ هستن یا اصلا در بازی به چشم نمی‌خورن.

حرف آخر

اگر شما علاقه­‌مند به سبک ترس و بقا هستین بدون شک رزیدنت اویل می­تونه تجربه‌ی بسیار خوبی برای شما باشه. این بازی باتوجه به سطح کیفی بسیار بالا و داستان بسیار مناسب، تونسته امتیاز مناسبی رو از منتقدان و کاربران بگیره. برخلاف نسخه ششم و هفتم که چندان موفق نبودن، تا به امروز رزیدنت اویل Village، تونسته نظرات و انتقادهای مثبتی رو دریافت کنه و به‌نوعی نوید یک صعود مجدد از طرف شرکت کپ­کام رو به هوادارهای این سری بازی‌­ها بده. ممنونم که تا انتها با مجله‌ی نت‌ران همراه بودین.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا