تجهیزات شبکه

آموزش نصب و راه اندازی مودم تی پی لینک Archer MR200

خرید کابل شبکه

پس از بررسی مودم تی پی لینک Archer MR200 در مجله خبری نت ران، اکنون مراحل نصب و راه اندازی آن را به صورت کامل و تصویری در اختیار شما کاربران عزیز قرار می دهیم تا به سادگی با ظاهر و امکانات رابط کاربری این مودم زیبا آشنا شوید. تی پی لینک Archer MR200 یکی از بهترین مودم های مجهز به فناوری ارتباط 4G LTE است که علاوه بر ظاهر زیبا، امکانات قابل توجهی ارائه می دهد.

 

صفحه ورود مودم تی پی لینک Archer MR200 که با وارد کردن رمز عبور admin وارد رابط کاربری می شوید.

 

صفحه اصلی رابط کاربری که اطلاعات بسیار مفیدی در اختیار شما قرار می دهد. باندهای دوگانه شبکه بی سیم، تعداد کاربران به شبکه سیمی و وایرلس، پیام دریافتی، وضعیت اتصال به اینترنت، میزات داده دریافتی یا ارسالی و کیفیت سیگنال در این بخش مشاهده می شود.

 

با ورود به منوی Quick Setup می توانید به سادگی و در چهار مرحله، مودم تی پی لینک MR200 را آماده فعالیت کنید. در بخش اول قادر به انتخاب یا ویرایش APN مربوط به اپراتور سیم کارت خود هستید.

 

در بخش دوم امکان فعال یا غیر فعال سازی شبکه بی سیم، ویرایش نام  SSID و رمز عبور باند 2.4 و 5 گیگاهرتز شبکه وایرلس به صورت مجزا هستید.

 

مودم تی پی لینک MR200 در ادامه به شما اطلاع می دهد که تنظیمات شبکه وایرلس با موفقیت انجام شده و از شما می پرسد که قصد دارید از روتر با تنظیمات جدید شبکه بی سیم استفاده کنید یا شبکه سیمی را انتخاب کنید. با انتخاب یکی از دو گزینه و کلیک روی گزینه Next به مرحله بعد می روید.

 

پس از تست اتصال به شبکه، تی پی لینک گزارشی از وضعیت بخش های مودم و تنظیمات اعمال شده به شما ارائه می دهد و با کلیک روی گزینه Finish، کار نصب و راه اندازی Archer MR200 به پایان می رسد.

 

منوی اصلی مودم در بخش بالای رابط کاربری شامل سه بخش Quick Setup، Basic و Advanced می شود. بخش Quick Setup که مربوط به نصب و راه اندازی مودم بود و پیشتر مراحل آن را توضیح دادیم، اما دو بخش دیگر هر کدام شامل زیر مجموعه هایی می شوند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم. در زیر منوی Internet تنظیمات APN اپراتور سیم کارت به شما نمایش داده می شود و در صورت تمایل می توانید آن را با ساخت پروفایل جدید ویرایش کنید.

 

در صورتی که به هر دلیلی تنظیمات شبکه بی سیم را به طور کامل انجام نداده اید یا نیاز به تغییر آن وجود دارد، به سادگی از زیر منوی Wireless و به سادگی می توانید تغییرات مورد نظر خود را اعمال کنید. رابط کاربری تی پی لینک بسیار کاربردی و مفید است و به سرعت با آن ارتباط برقرار می کنید.

 

بخش شبکه مهمان برای افرادیست که قصد دارند به صورت موقت به شبکه متصل شوند و پس از ترک محل، دیگر به مودم کانکت نمی شوند. حتی قابلیت ایجاد شبکه بین کاربران مهمان نیز وجود دارد. نکته جالبی که برای شبکه بی سیم در بخش استاندارد و بخش مهمان وجود دارد، قابلیت فعال یا غیر فعال سازی باند شبکه بی سیم است. به عنوان مثال در صورتی که تجهیزات بی سیم شما از باند 5 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند، می توانید اتصال 5 گیگاهرتز را برای خود فعال و برای کاربران مهمان غیر فعال کنید تا ترافیک دو باند مجزا به صورت تفکیک شده در اختیار کاربران قرار گیرد.

 

آخرین منوی بخش Basic به کنترل والدین اختصاص دارد تا با محدود سازی کودکان خود از دسترسی به محتوای نا مناسب جلوگیری کنند. شما به سادگی می توانید کلمات مورد نظر را بلاک کنید یا با افزودن مک آدرس دستگاه کودک خود، زمان اتصال مشخصی را تعیین کنید. به عنوان مثال فرزند شما فقط در یک بازه زمانی خاص بتواند به اینترنت متصل شود. حتی تنظیمات منوی Parental Controls نیز بسیار کاربردی و ساده طراحی شده که قابل تحسین است.

 

بخش Advanced همانطور که از نامش پیداست، تنظیمات پیشرفته و کامل تری در اختیار کاربران قرار می دهد. در حالت عادی بسیاری از زیر منو های این بخش، کاربردی برای کاربران ندارد، اما به هر صورت احتمال نیاز به اعمال تغییرات پیشرفته روی مودم وجود دارد. اولین منوی بخش Advanced به اعلام وضعیت مودم اختصاص دارد و اطلاعات کاملی در خصوص شبکه بی سیم و سیمی، حجم داده دانلود و آپلود شده، کیفیت سیگنال، وضعیت شبکه مهمان و اینترنت در این زیر منو وجود دارد.

 

منوی Operation Mode به شما اجازه می دهد که وظیفه دستگاه را بین روتر 3G/4G یا روتر وایرلس تغییر دهید. در حالت روتر وایرلس با اتصال یک کانکشن اینترنت، امکان تکرار امواج و افزایش محدوده پوشش دهی یا دریافت امکانات بیشتر توسط MR200 وجود دارد.

 

بخش Network امکاناتی در خصوص اتصال به اینترنت (تنظیمات APN)، مدیریت پین، تنظیمات داده، تنظیمات LAN، روتینگ پیشرفته و DNS دینامیک ارائه می دهد.

 

در بخش Data Setting تنظیمات کاملی برای مدیریت حجم داده وجود دارد. به عنوان مثال محدودیت حجم ماهانه و هشدار اتمام حجم به همراه روز آغازین بسته اینترنت از امکانات این بخش شمار می روند.

 

 

زیر منوی SMS قابلیت های ارسال و دریافت پیام کوتاه را در اختیار کاربر قرار می دهد.

 

تنظیمات شبکه بی سیم به شکلی کامل تر در زیر منوی مخصوص این بخش در منوی Advanced تعبیه شده که هر آنچه که در شبکه وایرلس به آن نیاز دارید در این منو دیده می شود.

 

بخش NAT Forwarding نیز قابلیت های متعدد برای انتقال شبکه از طریق روتر و ساخت سرور مجاز ارائه می دهد که فقط برای کاربران حرفه ای در نظر گرفته شده است.

 

زیر منوی Bandwidth Control امکانات کاملی برای مدیریت پهنای باند ورودی و خروجی بر اساس محدوده IP و پورت ارائه می دهد. چنین قابلیتی برای ادارات و سازمان های کوچک به منظور مدیریت حجم اینترنت مورد استفاده برای هر کاربر، بسیار کاربردی است.

 

امنیت تجهیزات شبکه اهمیت فراوانی دارد و از این رو، تی پی لینک نیز قابلیت هایی برای کنترل دسترسی و محدود سازی دستگاه ها بر اساس IP و مک آدرس فراهم ساخته است.

 

 

در انتها نیز زیر منوی System Tools قرار دارد که قابلیت هایی از جمله تنظیم زمان و تاریخ، عیب یابی مودم، به روز رسانی firmware، بک آپ و ریستور در این بخش وجود دارد.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

‫۵۴ دیدگاه ها

    1. سلام
      با استفاده از یک سوزن از پشت دستگاه، مودم رو ریست کنید. حالا پسورد شما همان رمزی هست که در پشت دستگاه به صورت پیش فرض نوشته شده. نحوه تنظیم رمز جدید در بطن مقاله نوشته شده
      موفق باشید

  1. با سلام، من مودم تی پی لینک ام آر ۲۰۰ از مغازه بیرون خریدم و برای شرکت خاصی نیستش و قف شده نیستش. سیم کارت همراه اول که قرار میدم و از طریق وای فای به کامپیوترم وصل می شم تمام سایت ها باز میشن مخصوصا چارت فارکس که من کار می کنم ولی وقتی سیم کارت ایرانسل قرار می دم چارت فارکس دیگه روی لپ تابم کار نمی کند. میخواستم بدونم دلیلش چیه که با سیم کارت ایرانسل این مشکل دارم. چون آنت دهی ایرانسل در منطقه ای که ما هستیم خیلی بهتر از همراه اول هستش بنابراین اگر راهنمایی کنید ممنون میشم..

    1. سلام احمد عزیز
      امکان داره سایت مورد نظر داخل مودم یا حالا سیم کارت محدود شده باشه.
      بهترین کار این هس که با ۷۰۰ یا ۷۰۷ تماس بگیری.

    2. سلام تظیمات APNایرانسل باهمراه اول متفاوت هست ازپشتیبانی ا یرانسل دربرنامه مای ایرانسل ویاخودسایت اصلی ایرانسل ویا۲۰۰وهمچنین پشتیبانی مودم تون کمک کامل بخواهید

  2. سلام
    وقت بخیر
    من جدیدا (تقریبا دو الی سه روز) برای مودمم یه مشکلی پیش اومده .
    هم از مودم ایرانسل استفاده میکنم هم همراه اول . ولی جدیدا وقتی سیمکارت ایرانسل رو میذارم هی قطع و وصل میشه و علامت وای فای یهو روی گوشی و تبلت و لپ تاب میره و میاد . ولی هیچ تغییری روی مودم ایجاد نمیشه و این مشکل فقط واسه وقتی هست که ایرانسل استفاده میکنم . مودم هم اپدیت کردم و حتی سیمکارتم عوض کردم .

  3. سلام من این مودم روخریداری کردم، خیلی خوب عالیه، فقط نمیتونم ازراه دورتنظیمش کنم هرکاری میکنم ازراه دوریعنی بااینترنت سیم کارت واردنمیشه لطفا راهنمایی کنید

    1. سلام احمد عزیز
      برای اینکه همچین قابلیتی داشته باشی باید ip استاتیک بگیری از مخابرات و روی مودمت ست کنی و خیلی کار پر دردسر و پر هزینه ایه که برای سرور ها معمولا انجام میشه

          1. عرفان جان من چیزی پیدا نکردم در رابطه با صفحه تنظیمات مودمت.
            ممکنه سیم کارتت مناسب مودم های TD-LTE نباشه.

          1. سلام مرتضی عزیز دقیقا متوجه منظورت نشدم که توی کدوم بخش شما به مشکل خوردین، لطفا از طریق همین قسمت یه اسکرین شات از قسمتی که باهاش مشکل داری بزار تا بتونیم بهتر راهنماییت بکنیم .

    1. TD LTE و FD LTE ایرانسل به هیچ عنوان جواب نمیده حتی اگه سیم کارت از ماهان نت گرفته شده باشه . FD LTE همراه اول از ماهان نت گرفتم جواب داد چون رومینگ میشه سرعت افتضاح میشه . کلا باید با سیم معمولی ایرانسل کار کنی باهاش بهترین گزینه هیت

  4. سلام
    اقا من با این سیم کارت رایتل داخل گوشی سرعت دانلودم چند برابر ولی داخل این مودم از ۲mbبیشتر نمیشه کجای تنظیمات و چجور میتونم مشکلش رو رفع کنم خیلی ممنون میشم جواب بدید

    1. سلام پرویز جان، آیا آنتن دهی جایی که از گوشی استفاده می کنید با جایی که مودم رو قرار دادید برابره؟ منظورم اینه که مودم رو همونجایی قرار بدید که با گوشی سرعت اینترنت خوبه.

  5. سلام مودم من انتنش پریده در واقع می گه سیم کارت ندارد و سیم کارت و نمی شناسه و frimwar اپدیت کردم ولی باز هم نشد می دونید بتید چه کنم

    1. سلام، موارد زیر رو انجام بده امیدوارم مشکلت حل شه:
      ۱- جای سیمکارت رو با دقت تمیز کن
      ۲- سیکارت رو تمیز کن
      ۳- مطمئن شو که سیمکارت رو درست قرار میدی
      ۴- سیمکارت رو وقتی قرار بده که مودم خاموش هست
      اگر هیچکدوم از این کارها جواب نداد یا مشکل از سیکارتت هست و یا یکی از پین های سوکت سیمکارت شکسته یا خراب شده. برای این که مطمئن شی، یه سیمکارت دیگه رو باید امتحان کنی. شاید نمایندگیش بتونه کمکت کنه!

  6. سلام برادر گرامی من سیم کارت ایرانسل گذاشتم تو دستگاه مشخصات سیم کارت میاد انتن دهی هم داره ولی کانتک نمیشه چکار باید کرد

    1. سلام ابراهیم عزیز
      مانده حجم اینترنت‌تون رو بررسی کنین. اگر حجم باقی ‌مانده داشتین، ممکنه تنظیمات مودم رو درست انجام نداده باشین.
      یک بار مودم رو ریست کنین و تنظیمات رو مجدد انجام بدین.

  7. سلام میشه از این مودم برای سیم کارتهای دیتای ایرانسل ازش استفاده کرد یعنی این مودم سیم کارتهای دیتای ایرانسل رو ساپورت میکند یا خیر
    اگر میشود تنظیمات خاصی دارد.؟

  8. سلام
    اگر قیمت مهم نباشه،بین این مدل مودم و مدل دی لینک dwr-953 کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟؟؟
    من قدرت انتن دهی ۴g و همچنین مانور روی افراد متصل به مودم برام مهمه!
    ۳ تا دستگاه دارم که میخوام با lan به مودم وصل بشن.

    کدوم مدل بهتره؟؟
    بین دوراهی سختی قرار گرفتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا