معرفی بهترین گوشی های شیائومی 2021: خوشقیمتترین گوشیهای بازار
قیمت گوشیها هم این روزا بهخاطر گرونی و تورم سر به فلک کشیده، شاید با خودتون بگین که دیگه خریدن یه گوشی با امکانات بالا و قیمت مناسب برامون آرزو شده ولی کمپانی شیائومی وارد صحنه شد تا آرزوهامونو خاطره کنه و بتونیم با توجه به هزینهای که میکنیم، امکانات فوقالعاده خوبی بگیریم. یه دوستی دارم که تا چند وقت پیش قصد خرید گوشی داشت و هر روز از وقتی چشم باز میکرد، قیمت گوشیها رو توی سایتهای مختلف چک میکرد و یه آه سوزناک میکشید!!! خلاصه کلافهمون کرده بود تا اینکه برند شیائومی رو بهش معرفی کردم و تونست با بودجهای که داشت یه گوشی خوب بخره که امکاناتش به نسبت قیمتش عالیه. اگه شما هم دوست دارین یه گوشی با امکانات خوب دستتون بگیرین و از کار باهاش لذت ببرین با من همراه باشین چون قصد دارم در این مقاله بهترین گوشی های شیائومی 2021 رو بهتون معرفی کنم، چرا که گوشیهای این برند دارای مشخصات و ویژگیهای چشمگیری هستن و قیمت اونا کمتر از انتظار شماست.
کمپانی شیائومی
شرکت شیائومی در آوریل سال 2010 تأسیس شد و بهعنوان یکی از تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند و گجت شروع به فعالیت کرد. شیائومی با چشمانداز جالبی یعنی با هدف دوست بودن با کاربرانش جای خودشو در قلب اونا باز کرد و همیشه تلاش کرده که محصولاتش رو با نوآوریهای مدام و کیفیت و کارایی در بالاترین حد ممکن به طرفدارانش عرضه کنه.
این شرکت بیوقفه محصولات شگفتانگیز با قیمتهای صادقانه تولید میکنه تا همه افراد جهان بتونن از محصولاتش بهرهمند بشن. باید بگم که شیائومی همین الان بهعنوان چهارمین برند بزرگ تلفنهای هوشمند در جهان محسوب میشه، همچنین بزرگترین پلتفرم مصرف اینترنت اشیا رو هم در جهان تاسیس کرده.
در حال حاضر، محصولات شیائومی در بیش از 90 کشور و منطقه در سراسر جهان حضور داره و جایگاه اصلی خودش رو در بسیاری از بازارها بهدست آورده. خب… اگه آمادهاید بریم تا شما رو با 8 تا از بهترین گوشی های شیائومی 2021 آشنا کنم.
اگر میخواید گوشیهای برتر سایر برندها رو هم ببینید، به مقالهی “بهترین گوشی های میان رده 2021” سر بزنید. همچنین اگر به تبلتها علاقه دارید و یا قصد خرید یه تبلت دارید، مقالهی”بهترین تبلت های 2021” رو از دست ندید.
8 دستگاه از بهترین گوشی های شیائومی 2021
شیائومی یک محصول نسبتاً تازه وارده که تونسته به لطف کیفیت ساخت و مشخصات فوقالعادهای که داره، خیلی سریع محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کنه. در این مقاله هم ما یه لیست از بهترین گوشیهای پرچمدار و میان ردهی شیائومی 2021 آماده کردیم تا شما بتونین راحت و بی دردسر ببینین که کدوم گوشی با نیازها و بودجهی شما مناسبتره.
خب دیگه وقتشه که شروع کنیم به معرفی بهترین گوشی های شیائومی 2021، در زیر 8 گوشی خوب از این برند رو با مشخصات فنی مهم و عکساشون رو براتون آوردم و سعی کردم با گفتن نقاط ضعف و قوت اونا، تصمیمگیری رو برای شما راحتتر کنم پس با نتران همراه باشین:
Xiaomi Poco X3 NFC
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 7 سپتامبر 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، IPS LCD
- دوربین پشت: چهارگانه (واید 64MP، اولتراواید 13MP، لنز ماکرو 2MP، سنسور عمق 2MP)
- دوربین سلفی: 20MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت
- ظرفیت رم: 6 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 732G
- باتری: لیتیوم-پلیمری 5160 میلی آمپرساعت
مزایا:
- صفحه نمایش قدرتمند 120 هرتزی
- عمر طولانی باتری
معایب:
- سایز بزرگ بدنه
- دوربین نه چندان قوی
گوشی موبایل Xiaomi Poco X3 NFC یکی از محصولات شگفتآوراین برند به حساب میاد که با توجه به قیمتش دارای قابلیتهای بسیار چشمگیریه، این گوشی توان پردازشی بالایی داره و از یک باتری قوی برخورداره که مثل کوه پشت گوشی ایستاده و میتونین بدون نگرانی از بابت تموم شدن شارژ، یه روز کامل باهاش کار کنید.
یه صفحهنمایش 120 هرتزی برای این گوشی موبایل در نظر گرفته شده که در زمان تماشای فیلم و یا بازی از نگاه کردن بهش لذت میبرید. هر گوشی موبایلی با داشتن هزار تا ویژگی خوب ممکنه یه سری چیزا داشته باشه که برای همهمون رضایت بخش نباشه، بزرگ بودن این گوشی هم برای اونایی که اهل فیلم دیدن و بازی کردن با گوشی هستن یه ویژگیه خوبه ولی خب ممکنه با سلیقه و نیاز همه مطابق نباشه و یا اینکه انتظار میرفت شیائومی برای دوربین این گوشی هم سنگ تموم بزاره و کیفیت بالاتری ارائه بده.
در کل با وجود تموم اینایی که گفتم این گوشی به نسبت قیمتش عملکرد و کارایی خیلی خوبی داره و شما رو از خریدش پشیمون نمیکنه.
Xiaomi Mi 10
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 14 فوریه 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، Super AMOLED
- دوربین پشت: چهارگانه (واید 108MP، اولتراواید 13MP، لنز ماکرو 2MP، سنسور عمق 2MP)
- دوربین سلفی: 20MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 128 یا 256 گیگابایت
- ظرفیت رم: 8 یا 12 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 865
- باتری: لیتیوم-پلیمری 4780 میلی آمپرساعت
مزایا:
- طراحی و ساخت شیک و جذاب
- داشتن صفحهنمایش 90 هرتزی
معایب:
- داشتن قیمت نسبتا بالا
- نبودن لنز تلهفوتو در دوربین
باید گفت تا زمانی که شیائومی Mi 11 وارد بازارهای جهانی نشده، شیائومی Mi 10 جز گوشیهای رده بالای این برند چینی محسوب میشه. این گوشی یکی از محصولات خوب این شرکت است که در فوریه 2020 به بازار جهانی عرضه شد.
درسته که این گوشی از چند جهت نسبت به Mi Note 10 پیشرفت داشته اما در بعضی از موارد هم افت کرده و میشه گفت قیمتش نسبت به قابلیتهایی که ارائه میده یه مقداری بالاست اما خب اینم بگم که نسبت به گوشیهای همردهی رقیبش بازم خوشقیمته و امکانات خوب خودشم داره، یکی از ویژگیهای خوب این گوشی داشتن دوربین با کیفیته که طرفداران عکاسی با موبایل رو راضی نگه میداره.
بههر حال اگه یه گوشی خوب میخواین که با توجه به امکاناتش، کارت عابرتونو خالی نکنه، میتونین اونو در لیست انتخابتون قرار بدید.
Xiaomi Mi 10T Pro
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 13 اکتبر 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، IPS LCD
- دوربین اصلی: سهگانه (واید 108MP، اولتراواید 13MP، لنز ماکرو 5MP)
- دوربین سلفی: 20MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 128 یا 256 گیگابایت
- ظرفیت رم: 8 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 865
- باتری: لیتیوم-پلیمری 5000 میلی آمپرساعت
مزایا:
- دارای قدرت پردازشی بالا
- اسکنر اثر انگشت سریع
معایب:
- لکه افتادن سریع روی بدنه
- اندازهی بزرگ گوشی
گوشی موبایل Xiaomi Mi 10T Pro در اکتبر سال 2020 خودشو به سری گوشیهای Mi 10 رسوند و در راس اونا قرار گرفت. این گوشی از دو مدل قبلی خود یعنی Mi 10 و Mi 10T Pro قدرت و کیفیت بالاتری داره که در ردهی گوشیهای پرچمدار قرار گرفته و از قیمتی فوقالعاده برخورداره، در واقع میشه گفت سری گوشیهای Mi 10T از اعضای مقرونبه صرفهی این خانواده به حساب میان.
از ویژگیهای خوب این دستگاه میشه به داشتن قدرت پردازشی بالا، توانایی اسکن سریع اثر انگشت، صفحهنمایش 144 هرتزی و دوربینی با کیفیت عالی اشاره کرد. در مورد نقاط منفی این گوشی هم باید بگم که جای انگشت خیلی سریع روی اون میمونه و از نظر سایز بدنه هم برای خیلیها ممکنه راحت نباشه و موقع کار کردن طولانی مدت با گوشی اذیت بشن.
Xiaomi Poco F2 Pro
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 19 مه 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، Super AMOLED
- دوربین پشت: چهارگانه (واید 64MP، اولتراواید 13MP، تلهفوتو 5MP، سنسور عمق 2MP)
- دوربین سلفی: 20MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 128 یا 256 گیگابایت
- ظرفیت رم: 6 یا 8 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 865
- باتری: لیتیوم-پلیمری 4700 میلی آمپرساعت
مزایا:
- صفحهی بزرگ و ضد ضربه
- قیمت مقرون به صرفه
معایب:
- اندازهی بزرگ گوشی
- گرم شدن بیش از حد بدنه
دو سال بعد ازعرضهی گوشی Pocophone F1، شرکت شیائومی از Poco F2 Pro رونمایی کرد. این دستگاه دارای یک دوربین سلفی پاپ آپ است که جز جذابیتهای این گوشی بهحساب میاد. همچنین داشتن یه صفحهنمایش بزرگ و نشکن که موجب جذب بیشتر کاربران به خودش شدهاست.
در کل میتونم بگم شیائومی یه بار دیگه با تولید یه گوشی با کیفیت و مقرون به صرفه در بازار جهانی سربلند بیرون اومد، چرا که به دلیل استفاده از پردازندهی اسنپدراگون 865، از نظر سختافزاری برای عملکرد پردازشی این گوشی کم نذاشته. بنابراین این گوشی از بسیاری جهات کاملاً شایسته است و تنها مشکلی که ممکن است برای همه خوشایند نباشد، اندازهی بزرگ بدنهی آن است که همین اندازه بزرگ، زمان تماشای فیلم و یا بازی با گوشی شما رو به وجد میاره.
در آخر شاید تنها نقطهی ضعف این محصول، گرم شدن بیش از حد بدنهی گوشی باشه که در این مورد هم باید بگم که متاسفانه ما گل بیخار نداریم و باید ببینیم کدوم گوشی با نیاز ما بیشتر تناسب داره و اونو انتخاب کنیم.
Xiaomi Mi 10 Pro
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 18 فوریه 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، Super AMOLED
- دوربین پشت: چهارگانه (واید 108MP، اولتراواید 20MP، تلهفوتو 12MP، تلهفوتو 12MP)
- دوربین سلفی: 20MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 256 یا 512 گیگابایت
- ظرفیت رم: 8 یا 12 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 865
- باتری: لیتیوم-پلیمری 4500 میلی آمپرساعت
مزایا:
- قابلیت شارژ بسیار سریع
- بلندگوهایی با کیفیت عالی
معایب:
- مشکلات نرمافزاری
- قیمت نسبتا بالا
یکی دیگر از گوشیهای با کیفیت برند شیائومی Mi 10 Pro بوده که دارای چیپست فوقالعادهی Snapdragon 865، دوربین اصلی 108MP، صفحهنمایش با نرخ تازهسازی 90Hz و شارژ سریع 50 واتی است. مشکل اصلی این گوشی قیمت اونه، زیرا تقریباً دو برابر Mi Note 10 قیمت داره و برای توجیه این تفاوت قیمت تغییرات زیادی ایجاد نکرده، به همین دلیل Mi Note 10 جایگاه بهتری نسبت به این مدل داره. از طرفی یه سری مشکلات نرمافزاری هم وجود داره که میتونه تجربه کاربری بدی رو بسازه و ناگفته نمونه که حسگر اثرانگشت این گوشی هم کمی کند به نظر میرسه.
Xiaomi Black Shark 3
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 6 مارس 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، AMOLED
- دوربین پشت: سهگانه (واید 64MP، اولتراواید 13MP، سنسور عمق 5MP)
- دوربین سلفی: 20MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 128 یا 256 گیگابایت
- ظرفیت رم: 8 یا 12 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 865
- باتری: لیتیوم-پلیمری 4720 میلی آمپرساعت
مزایا:
- مناسب برای بازی
- قیمت مناسب در برابر سختافزار قوی
معایب:
- سایز بدنهی بزرگ
- طراحی خاص و متفاوت که ممکنه مطابق سلیقهی همهی افراد نباشه
اگه به دنبال یه گوشی موبایل حرفهای و بازی محور برای بازیهای سنگین هستین، این محصول کاملا مناسب شماست اما حرف من به این معنا نیست که این گوشی مختص افراد گیمر بوده و برای کاربران عادی قابل استفاده نیست. Black Shark 3 دارای مشخصات فوقالعادهی زیادی مانند چیپست اسنپدراگون 865، اتصال 5G، باتری بزرگ و صفحهنمایش با نرخ تازهسازی 90 هرتز است و نقطهی مثبت اون این است که به اندازهی بسیاری از رقبای مشابه اون قیمت بالایی نداره. قابل ذکر است که این گوشی از یک دوربین عالی نیز برخورداره که حتما استفاده ازش برای شما لذتبخشه و با اون میتونین لحظات خودتون رو با کیفیتی عالی ثبت کنید.
Xiaomi Redmi Note 9
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 12 مه 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.53 اینچ، IPS LCD
- دوربین پشت: چهارگانه (واید 48MP، اولتراواید 8MP، سنسور عمق 2MP، لنز ماکرو 2MP)
- دوربین سلفی: 13MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت
- ظرفیت رم: 3، 4 یا 6 گیگابایت
- پردازنده: هلیو G85
- باتری: لیتیوم-پلیمری 5020 میلی آمپرساعت
مزایا:
- طول عمر بالای باتری
- دوربین با کیفیت نسبت به قیمت
معایب:
- کارایی و عملکرد متوسط
- جنس بدنهی پلاستیکی
اعضای خانوادهی Redmi از برند شیائومی، جز محصولات مقرون به صرفه این برند هستن که جایگاه خوبی رو در بازار برای خودشون بهدست آوردن. ردمی نوت 9 از نظر امکانات شبیه به Poco X3 NFC است. شیائومی در تولید این گوشی، کیفیت بالا در دوربین رو نسبت به قیمت مورد توجه قرار داده و یک باتری بزرگ با طول عمر بالا برای اون در نظر گرفته. صفحهنمایش این دستگاه بزرگ و از نوع IPS LCD است که کیفیت خوبی داره و به هنگام تماشای اون چشمان شما اذیت نمیشه. متاسفانه این کمپانی در ساخت جنس بدنهی دستگاه کوتاهی داشته و برای اون از پلاستیک استفاده کرده، از نظرسختافزاری هم پردازندهی هلیو G85 رو به کار برده که توانایی رقابت با گوشیهای ردهبالا و پرچمدار رو نداره. بههرحال باید بگم که اگه به دنبال یک گوشی مقرون به صرفه هستین و دوربین گوشی نسبت به پردازنده براتون در اولویته، این گوشی رو به خاطر بسپارید.
Xiaomi Redmi Note 9S
مشخصات فنی:
- تاریخ عرضه: 30 آوریل 2020
- اندازه و نوع نمایشگر: 6.67 اینچ، IPS LCD
- دوربین پشت: چهارگانه (واید 48MP، اولتراواید 8MP، سنسور عمق 2MP، لنز ماکرو 5MP)
- دوربین سلفی: 16MP
- ظرفیت حافظه داخلی: 64 یا 128 گیگابایت
- ظرفیت رم: 4 یا 6 گیگابایت
- پردازنده: اسنپدراگون 720G
- باتری: لیتیوم-پلیمری 5020 میلی آمپرساعت
مزایا:
- عملکرد و کارایی بالا
- طول عمر بالای باتری
معایب:
- سرعت شارژ کند
- صفحه نمایش 60 هرتزی
شیائومی به فکر همه هست و نمیخواد کسی رو از خرید گوشیهاش بینصیب بزاره، به همین دلیل گوشیهای خانواده ردمی نوت رو که از مقرون بهصرفهترین گوشیهای بازار بهحساب میان رو وارد عرضه کرد. این سری از گوشیها در کنار ارائهی امکانات خوب، قیمت مناسبی هم دارن تا همهی افراد بتونن به راحتی خرید کنن. این مدل گوشی از برند شیائومی علاوه بر داشتن باتری ماندگار، عملکرد پردازشی خوبی هم داره که کاربرش رو راضی نگه میداره. اما شاید رفرش ریت 60 هرتزی برای یه صفحهنمایش 6.67 اینچی خیلی رضایتبخش نباشه و یا کند بودن در سرعت شارژ شما رو راضی نکنه اما به این مورد دقت داشته باشین که بههرحال در برابر هزینهای که میکنین، امکانات خوبی نسبت به برندهای رقبا میگیرین و کارت عابرتون هم خالی الکی نمیکنید.
حرف آخر
قطعا همهی ما دوست داریم که بهترین گوشی موبایل رو با بالاترین کیفیت و کمترین قیمت بخریم، قدیمیا میگفتن هر چقدر پول بدی، همونقدر هم آش میخوری ولی در مورد محصولات شیائومی این ضربالمثل خیلی صدق نمیکنه یعنی شما هر چقدر هم پول بدی اینجا نسبت به برند رقبا یکم بیشتر آش میخوری.
حالا لازمه که قبل از انتخاب در مورد گوشیها اطلاعاتی به دست بیاریم. من در اینجا سعی کردم اطلاعات ضروری و مهم در مورد بهترین گوشیهای شیائومی 2021 در اختیارتون بزارم تا بتونین با دید بازتری گوشی مناسب با نیازتون رو انتخاب کنین، امیدوارم این مقاله تونسته باشه بخشی از سوالات شما رو حل کنه و اگه سوال و نظری داشتین خوشحال میشیم برامون کامنت بزارین، من و همکارانم در اولین فرصت بهتون پاسخ میدیم.
دانلود فایل PDF این مقاله:
سوالات متداول
شرکت شیائومی به تولید محصولات با کیفیت و در عینحال ارزون معروف شده و تمام تلاشش اینهکه بالاترین کیفیت و قدرت رو در گوشیهاش پیاده کنه، خیلیها از این برند بهعنوان اپل دوم یا آیفون چینی یاد میکنن چون طراحی اونا شبیه به گوشیهای اپل است پس میشه گفت کیفیت محصولاتش با توجه به قیمتی که ارائه میده نسبت به دیگر رقبا بهتره.
بله درسته، در واقع Redmi برند فرعی و زیر مجموعهی شرکت شیائومی محسوب میشه. ردمی در سال 2013 به یک برند جدا از شیائومی تبدیل شد و باید گفت که ردمی گوشیهای میانرده و سطح متوسط را تولید میکنه خود شرکت شیائومی گوشیهای پرچمدار و ردهبالای سری Mi را تولید میکنه.
این شرکت با کم کردن هزینههاش و حاشیه سود کم سعی کرده تا بهترین و با کیفیتترین محصولات رو به دست مشتریانش برسونه تا هم کاربران راضی باشن و جذب بشن و هم خودش فروشش رو افزایش بده.