فناوری

6 نکته برای بهتر شدن در طراحی سایت

خرید کابل شبکه

شاید برای خیلی ها یادگیری کد نویسی در زمینه طراحی سایت کاری ساده باشد. اما واقعیت و ماهیت کار در این زمینه ممکن است برای هرکسی موفقیت آمیز نباشد. همانطور که می دانید برای ایجاد یک سایت می بایست یک سری مهارت های فنی طراحی سایت را یاد گرفت.

اما این مهارت ها به خودی خود کامل نیست و نیازمند مهارت های فردی یا اجتماعی نیز می باشد. ما در این مقاله 6 ترفند برای موفقیت در طراحی سایت را آموزش می دهیم تا بتوانید بهترین عملکرد را در زندگی کاری و شخصی خود داشته باشید.

1- ایجاد پرتفلیو (Portfolio)

portfolio-making-min

پرتفلیو در اصل یک نوع رزومه کاری (کارنامک) می باشد. زمانی که شما به مهارت های فنی طراحی سایت مسلط شدید می بایست برای خود نمونه کار ایجاد کنید. مهم نیست که چه نوع سایتی می خواهد باشد، فقط شروع به کار کنید و آن را ذخیره داشته باشید.

ایجاد یک رزومه قوی نه تنها برای طراحی سایت بلکه برای همه افرادی که می خواهند روزی مشغول به کار بشوند لازم و ضروری است. با ایجاد یک سری سایت و ایجاد پرتفلیو، شما به دیگران ثابت می کنید که کار عملی انجام داده اید و قادر به طراحی سایت می باشید، به عبارت دیگر ایجاد اعتماد در دیگران می کنید. از طرفی با انجام این کار مشکلات شما در کد نویسی و طراحی سایت مشخص می شود و شما قادر به تشخیص مشکلاتی می شوید که بعد ها از آن اجتناب کرده و عملکرد بهتری را نشان می دهید.

2- تعیین نوع کار

determening-the-path

طراحی سایت کار بسیار وسیع و طاقت فرسا است و کار کردن در این حوزه دقت بالایی را می طلبد. تنوع این کار نیز در هر نوع کسب و کاری تقریبا متفاوت است. به عنوان مثال نمی توان یک وب سایت صنعتی را با یک وب سایت گردشگری یکسان کرد، زیرا نوع کار و ظاهر سایت هر یک با دیگری متفاوت می باشد.

اگر زمان کافی برای تسلط بر روی هر کسب و کاری را دارید، پیشنهاد می شود که این کار را انجام دهید ولی یادتان باشد که تسلط بر روی یک زمینه همیشه بهتر از دانستن سطحی بر روی چندین موضوع است.

3- توجه به نظرات بقیه

listen-to-others

همیشه آدم ها فکر می کنند که بهترین کار ها را در زندگی خود انجام می دهند و این باعث می شود که بعضی اوقات مشکلات خودشان را نبینند. در طراحی سایت نیز همین موضوع صدق می کند. زمانی که یک وب طراحی می کنید ممکن است برای خودتان بسیار جذاب و دلچسب باشد ولی در عین حال ممکن است دیگران همچین نظری را نداشته باشند.

بهتر است زمانی که یک وب سایت طراحی می کنیم به نقاط ضعف آن نیز دقت کنیم. با این کار عملکرد خود را بهینه سازی می کنید. این موضوع می تواند با یک نظر سنجی از دوستان یا آشنایان به راحتی انجام شود. ولی دقت کنید که اگر یک سایت برای مشتری تهیه می کنید، فقط نظر مشتری را حائز اهمیت قرار دهید زیرا آن وب سایت برای دوستان یا آشنایان طراحی نشده است. نکته مهم دیگر این است که نظرات دیگران همیشه درست نیست، پس نظراتی را لحاظ کنید که منطقی باشند و نه روی احساس و علائق شخصی.

4- به روز بودن

being-up-to-date-min
ممکن است هر کسی به مد روز علاقه ای نداشته باشد و ترجیح دهد که با یک تیپ قدیمی بیرون برود. اما در مورد طراحی سایت این موضوع دیگر بحث علاقه شخصی نیست و جز ملزومات هر طراح سایتی حساب می گردد.

روز به روز که می گذرد، تکنولوژی به سرعت برق آسایی در حال پیشرفت است. شاید برای شما سوال شود که پیشرفت تکنولوژی چه ربطی به طراحی سایت داشته باشد؟! شاید این موضوع برای همه سوال باشد ولی دانستن اخبار و تغییرات تکنولوژی حتی اگر در حوزه طراحی سایت نباشد می تواند بسیار مفید واقع شود، چرا که نوآوری ها زمانی رخ می دهد که شما با آخرین تغییرات یک سو باشید.

در زمینه طراحی سایت هم همینطور می باشد. اگر نرم افزار جدیدی یا روش های جدیدی در این حوزه ظاهر شود، ممکن مسیر طراحی سایت به طور کلی تغییر کند. همانطور که اخیرا در بسیاری از شرکت های ارائه دهنده خدمات سایت، به طور کامل و بدون نیاز به هزینه های هنگفت، افراد قادر به خرید یک وب سایت آماده با تمامی خدمات می باشند.

اما این موضوع فقط محدود به خدمات آماده نمی شود. با پیشرفت تکنولوژی، کد نویسی هم کم کم به سمت ساده تر شدن پیش می رود و شاید روزی برسد که دیگر نیازی به یک خط کد نباشد. پس حتما خودتان را آخرین تغییرات در این حوزه (و در صورت لزوم در حوزه های دیگر) به روز نگه دارید، تا بتوانید با نوآوری های جدید از رقیبان خود پیشی بگیرید.

5- تشکیل تیم

building-a-team-min

شاید در بچگی یادتان باشد که در کلاس های درسی به ما گفته می شد تا با دوستان یا هم کلاسی هایمان تشکیل تیم دهیم تا بتوانیم بخشی از کاری که به ما داده شده است را بر عهده بگیریم و با دوستانمان از پس کار بر بیاییم. در دنیای واقعی نیز هیچ کاری بدون تشکیل گروه یا تیم ممکن نیست یا اگر هم باشد خیلی کند پیش می رود.

در طراحی سایت نیز به همین گونه می باشد. زمانی که بتوان گروهی را تشکیل داد که هر کسی گوشه ای از کار را بر عهده بگیرد، قطعا کار شما سریع تر و بهتر ارائه می شود. در کارهای گروهی شما می توانید کار را بهتر انجام دهید زیرا هر کسی بر یک حیطه تخصص دارد و این موضوع باعث می شود تا عملکرد سایت شما یا گروهتان بالا برود.

ولی این موضوع را دقت کنید که یک گروه می بایست همپارچگی خود را نیز حفظ کند. این بدین معناست که هر کسی نباید ساز خود را بزند و اگر اختلاف نظری وجود دارد باید با بحث و فکر کردن موضوع را حل نمود. هیچگاه بخاطر یک بحث کوچک گروه خود را از بین نبرید.

6- تجربهgaining-XP-min

هر چقدر هم که از نظر فنی یا حتی اجتماعی قوی باشید، تجربه حرف اول و آخر را می زند. سعی کنید تمام حرفه های خود را روی کاغذ وارد نکنید و این حرفه ها را در دنیای واقعی تجربه کنید. زیرا این مسئله باعث می شود که مشکلات یا نقاط ضعف را خیلی سریع تر ردیابی و حل کنید.

با افراد مختلف و مشتریان زیادی در ارتباط باشید، حتی اگر لازم است در ابتدا به صورت مجانی کار کنید تا بتوانید تجربه کسب کنید و در مورد های بعدی بدون مشکل کارتان را تحویل بدهید. این کار باعث می شود که بعد از چند کار، بتوانید خود را حرفه ای تر نشان دهید و بتوانید نرخ خود را برای طراحی سایت تعیین کنید. پس حتما به دنبال کسب تجربه باشید و از شکست نترسید. آدم های موفق همیشه در اولین پرتاب خود موفق نبوده اند و بالا پایین های زیادی را تجربه کرده اند.

بعد از آنکه توانستید مهارت های فنی را یاد بگیرید و بر روی آنها مسلط شوید، حتما این ترفند ها و نکات را نیز رعایت کنید تا بتوانید در طراحی سایت و وب از همه پیشی بگیرید.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا