آموزش بازیابی پسورد ویندوز 10
فراموش کردن پسورد ویندوز اتفاقیه که برای همهی ما افتاده. پای سیستم میشینید و پسوردی که برای اون تعیین کردید رو وارد میکنید، اما متوجه میشید که این پسورد اشتباهه! در این شرایط باید چکار کنید؟ خوشبختانه بازیابی پسورد ویندوز 10 تقریبا شبیه به ویندوز 8 و نسخههای قبل از اونه. در این آموزش نحوهی بازیابی پسورد مایکروسافت لایو و همچنین مشخصات کاربران Local رو به شما آموزش میدیم.
استفاده از ابزار بازیابی پسورد اکانتهای مایکروسافت لایو
اولین راهکار برای بازیابی پسورد ویندوز 10 استفاده از ابزار بازیابی پسورد استانداردیه که در وبسایت بازیابی پسورد مایکروسافت قرار دارد. در این وبسایت شما با سه گزینهی مختلف مواجه میشید که باید از گزینهی «I Forgot My Password» استفاده کنید.
پس از این کار با پروسهی آشنای بازیابی پسورد روبهرو میشید. مایکروسافت نیز مانند اکثر کمپانیهای دیگه از شما میخواد تایید کنید که خودتون هستید. در صورتی که یک شماره تلفن یا ایمیل دیگهای ثبت کرده باشید، کدی برای شما فرستاده میشه و میتونید با استفاده از اون به سرعت اکانت خودتون رو باز کنید.
بازیابی پسورد ویندوز با استفاده از CMD
در صورتی که نمیتونید وارد اکانت خودتون بشید و از یک اکانت Local هم استفاده میکنید، باز هم میتونید با کمک CMD وارد ویندوز بشید. شما برای این کار فقط به دیسک نصب ویندوز نیاز دارید. در صورتی هم که دیسک نصب ویندوز رو ندارید، میتونید با استفاده از ابزار Media Creation بهسرعت برای خودتون یک دیسک بسازید.
به منظور بازیابی پسورد ویندوز، دیسک نصب ویندوز 10 رو داخل کامپیوتر بذارید و با استفاده از اون کامپیوتر رو بوت کنید.
پس از اینکه پنجره نصب ویندوز 10 رو مشاهده کردید، با فشار دادن کلیدهای ترکیبی Shift + F10 خط فرمان ویندوز (CMD) رو باز کنید و کدهای پایین رو وارد کنید تا CMD رو جایگزین Utility Manager کنید. توجه داشته باشید که پس از وارد کردن هرکدوم از خطوط زیر باید کلید Enter رو فشار بدید (درایو d:/ درایو سیستمه).
سیدی ویندوز رو خارج کنید و با دستور wpeutil reboot ویندوز رو ریاستارت کنید.
هنگامی که صفحهی لاگین ویندوز رو دیدید، روی آیکون Utility Manager در گوشهی پایین سمت راست کلیک کنید. مشاهده میکنید که بهجای Utility Manager خط فرمان ویندوز باز میشه.
با استفاده از این پنجره شما میتونید پسورد محلی ویندوز 10 رو عوض کنید یا یک اکانت ادمین جدید برای ویندوز تعریف کنید.
بازیابی پسورد ویندوز 10 با استفاده از دستور net user
همونطور که مشاهده میکنید ما با استفاده از دستور net user پسورد کاربر isunshare رو به abc تغییر دادیم.
با استفاده از دستورات زیر هم میتونید یک کاربر ادمین جدید برای ویندوز تعریف کنید:
بازیابی Utility Manager
خط فرمان رو ببندید و سیدی نصب ویندوز 10 رو دوباره داخل کامپیوتر بذارید.
روی کلید پاور در سمت راست پایین صفحه کلیک کنید و گزینهی Restart رو انتخاب کنید.
مطالعهی بیشتر: آموزش استفاده از ماشین حساب ویندوز
پس از بوت شدن سیدی و زمانی که صفحهی نصب ویندوز 10 رو مشاهده کردید، کلیدهای Shift + F10 رو فشار بدید تا خط فرمان باز بشه.
دستور زیر رو وارد کنید و پس از فشار دادن کلید Enter عبارت Yes رو وارد کنید تا Utility Manager رو هم بازیابی کنید.
در صورتی که تمام مراحل بازیابی پسورد ویندوز 10 رو بهخوبی انجام داده باشید، میتونید به سادگی وارد اکانت خودتون بشید. در صورتی هم که با مشکل روبهرو شدید، در بخش کامنتها اون رو با ما درمیون بذارید تا کارشناسان نت ران در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
سلام من شیفت و اف ۱۰ رو زدم اونارم وارد کردم سی دی خارج کردم با اون فرمان ری استارت کردم ولی وقتی رو اون دایره پایین سمت راست میزنم خط فرمان باز نمیشه همون قبلیه میاد
سلام رضای عزیز مطمعن شو دستور هارو درست وارد کردی و تایید کپی شدن و موو شدن فایل رو خود cmd بهت میده
سلام ویندوز من ۸.۱و مدل لپ تاپم هم لنوو ؛ میشه راهنمایی کنید من از چه راهی میتونم بدون وارد کردن پسورد وارد بشم ؟
سلام کیمیا
اگه پسوردت رو نمیدونی، سوال امنیتی تعیین نکردی و اکانت مایکروسافت رو سیستمت Set نیست تنها راهی که داری اینه که سیستم رو ریست کنی (همهی اطلاعاتت پاک میشه).
بله ممنون ؛ منم ویندوزمو عوض کردم
خواهش میکنم
مفید بود