چرا به تجهیزات پسیو شبکه نیاز داریم؟
سرعت شبکه
تجهیزات پسیو و کابل کشی ساختاریافته، زیرساخت یک شبکه را تشکیل میدهند و تأثیر زیادی در سرعت یک شبکه دارند. اگر زیرساخت شبکه شما کیفیت بالایی نداشته باشند حتماً شبکه کندی خواهید داشت حتی اگر سایر تجهیزات کیفیت بالایی داشته باشند.
انتخاب هوشمندانه و با دقت تجهیزات پسیوی مانند کابل شبکه، کیستون و پچ پنل میتواند خیال ما را از نظر پهنای باند شبکه راحت کنند.
قابلیت اطمینان
استفاده بجا از تجهیزات پسیو شبکه و انجام کابلکشی ساختار یافته، قطعی شبکه (Down Time) را به شدت کاهش میدهند.
انجام کابلکشی ساختار یافته با استفاده از تجهیزات پسیو با کیفیت همچنین باعث میشود تا عیبیابی و رفع عیب شبکه به آسانی صورت گیرد.
بنابراین حتی در صورت بروز خطا و قطعی شبکه، به راحتی میتوان آن را اصلاح نمود و خطاها را برطرف کرد.
قابلیت توسعه
شبکههای ساختار یافته قابلیت انعطاف بالایی دارند و انجام تغییرات و توسعه آنها به راحتی صورت میپذیرد.
در این صورت اگر بخواهیم شبکه خود را بزرگتر کنیم هزینهها کاهش پیدا میکند و زمان کمتری صرف خواهد شد.
تجهیزات شبکه پسیو باعث سادگی هر چه بیشتر شبکه می شوند، بنابراین ایجاد تغییرات، عیبیابی و گسترش شبکه آسانتر میشود.
خرید تجهیزات پسیو از نتران چه امتیازهایی دارد؟
راهنمای خرید تجهیزات پسیو شبکه
قیمت تجهیزات پسیو شبکه
به دلیل ارتباط مستقیم نتران با تولید کنندگان و واردکنندههای تجهیزات شبکه، قیمت تجهیزات پسیو شبکه در فروشگاه آنلاین نت ران کاملاً به صورت رقابتی تعیین شده است. پس از انتخاب دقیق هر محصول فقط کافیست که گزینه “افزودن به سبد خرید” را کلیک کرده و اقدام به خرید آنلاین و پرداخت اینترنتی نمایید تا در اسرع وقت همکاران ما محصول خریداری شده شما را پردازش و ارسال نمایند.
در صورت نیاز به خرید عمده و اطلاع از قیمت همکاری میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
فروش تجهیزات پسیو شبکه
فروش تجهیزات پسیو شبکه در فروشگاه آنلاین نت ران به قیمتهای مناسب و تنوع بسیار بالا صورت میگیرد. اگر در انتخاب تجهیزات شبکه نیاز به مشاوره دارید نیز می توانید با کارشناسان فنی و فروش ما در تماس باشید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند.
محبوبترین محصولات
معرفی تجهیزات پسیو شبکه
به آن دسته از تجهیزات شبکه که نیازی به انرژی برق ندارند تجهیزات پسیو شبکه میگویند. این تجهیزات تغییری در سیگنالها یا دادههای شبکه ایجاد نمیکنند و هیچگونه پردازشی روی آنها انجام نمیدهند. تجهیزات پسیو شبکه معمولاً در کابلکشی ساختار یافته و زیرساخت شبکه به کار میروند و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. انتخاب تجهیزات پسیو شبکه مناسب نقش بسیار پررنگی در عملکرد و کارایی یک شبکه دارند.
که در ادامه به طور مختصر با هر کدام از آنها آشنا خواهیم شد:
کابل شبکه:
کابل شبکه زوج تابیدهشده یا Twisted pair از هشت سیم تشکیل شده است که دو به دو به هم تابیده شدهاند. این کابل ها وظیفه انتقال داده در بستر سیمی را بر عهده دارند. کابلهای شبکه در دستههای Cat6 ،Cat5e تا Cat7a و در انواع شیلد دار (SFTP) و بدون شیلد (UTP) تولید میشوند.
کیستون شبکه:
کیستون شبکه یکی از تجهیزات پسیو شبکه است که از یک سو به کابل شبکه پانچ میشود و از سوی دیگر یک پورت مادگی RJ-45 در اختیار ما قرار میدهد تا پچ کوردها و کابلهای دارای سوکت RJ-45 به آن متصل شوند. کیستونها نیز مانند کابل های شبکه در دسته های Cat5e تا Cat7a و به صورت شیلد دار و بدون شیلد عرضه میشوند.
پچ پنل:
پچ پنل یکی از تجهیزات پسیو شبکه است که این امکان را فراهم میآورد تا به جای این که سیستمهای درون شبکه به طور مستقیم به دستگاه های انتهایی شبکه مانند سوییچ یا روتر متصل شوند، ابتدا از طریق کابل شبکه وارد پچ پنل شده و سپس توسط پچ کورد به دستگاه های انتهایی متصل شوند.
رک شبکه:
رک شبکه محفظهای فلزی است که به منظور حفاظت از تجهیزات پسیو شبکه در برابر صدمات فیزیکی و همچنین مدیریت آسان تجهیزات طراحی و تولید شده است. رک شبکه به دو نوع رک دیواری و ایستاده تقسیم بندی میشوند.
ترانکینگ:
ترانکینگ محفظه پلاستیکی کانال مانندی است که از سه بخش محفظه پلاستیکی، درب ترانک و پارتیشن ترانک که جداگانه قابل خریداری میباشد، تشکیل میشود. جنس ترانک از PVC قوی یا ABS است که در برابر حریق مقاومت خوبی دارند. ترانک در شاخه های ۲ متری و در رنگ و طرحهای مختلف تولید میشود.
استفاده از ترانک برای زیرساختهای سازمان یافته مزایای زیادی به همراه دارد از جمله: مدیریت و مرتبسازی کابلها، محافظت از کابل ها در برابر ضربه، پوسیدگی و نویز، نصب شدن تمامی پریزهای شبکه، پریزهای تلفن و برق به صورت ماژولار بر روی بدنه ترانک و … . با توجه به ماژولار بودن پریزهای ترانک، در طول استفاده نیز در صورت نیاز میتوان پریزها را افزایش یا کاهش داد.
پچ کورد:
پچ کورد شبکه همان کابل شبکه است با این تفاوت که به دو سر آن سوکت وصل شده است. پچ کوردها معمولاً برای اتصال کامپیوترهای موجود در شبکه به پریز شبکه، اتصال پچ پنل به تجهیزات انتهایی شبکه مانند سوییچ یا متصل کردن دستگاه های انتهایی شبکه به هم به کار میرود. پچ کوردها ابعاد مختلفی دارند و از 0.5 متر تا 40 متر موجود است اما اندازههای کوتاه آن بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
پچ کوردها در انواع Cat5e ،Cat6 ،Cat6a و Cat7 موجود هستند که نمایانگر سرعت پچ کورد است. هم چنین روکش پچ کوردهای شبکه مانند کابلهای شبکه میتواند از جنس PVC یا LSZH باشد. روکش LSZH مقاومت بسیار خوبی نسبت به آتش سوزی دارد و از خوردگی و پوسیدگی کابل جلوگیری میکند. از مزایای این نوع پوشش میتوان به ایجاد دود و شعله کم در هنگام سوختن و سمی نبودن دود حاصل از سوختن (بر خلاف روکش PVC) اشاره کرد. Patch Cord در دو مدل UTP و SFTP موجود است. پچ کورد نوع UTP بدون شیلد است و قابلیت حذف نویز را ندارد اما پچ کورد SFTP شیلددار است (یک لایه شیلد بافته شده و یک لایه فویل) و نویز را به خوبی حذف میکند.
داکت:
داکت شبکه کانالی پلاستیکی است که این امکان را میدهد تا کابلهای شبکه، برق و تلفن را از داخل آن عبور دهیم. استفاده از داکت چندین مزیت را در اختیار کاربران قرار میدهد که از جمله آن ها میتوان به حفظ ظاهر و جلوگیری از شلوغ شدن محیط و حفاظت از کابلها در برابر صدمات فیزیکی اشاره کرد. داکت شبکه به چند دسته تقسیم میشود که بیشتر این دستهبندی براساس ظاهر آن ها انجام شده است؛ داکت ساده، شیاردار، پارتیشن دار، قرنیزی و کف خواب از انواع داکت محسوب میشوند.