فناوری

10 ابزار کاربردی گوگل برای بازاریاب‌ها

خرید کابل شبکه

حتی اگر از گوگل متنفر باشید باید اعتراف کنید که عاشق ابزارهای رایگان و متعددی هستید که گوگل با یک‌بار لاگین در اختیار شما قرار میده. به ویژه بازاریاب‌ها که از این ابزارها بیشتر استفاده می‌کنن. اغلب اون‌ها برای بهبود بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و موتور جست‌وجوی خودشون از ابزارهای گوگل استفاده می‌کنن. در ادامه برخی از بهترین ابزارهای رایگان گوگل رو بهتون معرفی می‌کنیم. این ابزارها برای بازاریاب‌ها بسیار مفید هستن.

1- Google AdSense

گوگل ادسنس

ممکنه شما یک وب‌سایت خیلی خوب داشته باشید که قبلا برای کارهایی مثل affiliate marketing، گسترش محتوا یا مقاصد دیگه‌ای از اون استفاده کرده باشید اما اکنون بلااستفاده باشه. اگر وب‌سایت مقدار مناسبی ترافیک داره و شما هیچ استفاده‌ای از اون نمی‌کنید، می‌تونید با استفاده از Google Adsense و قرار دادن چند کد تبلیغاتی داخل سایت، از اون درآمدزایی کنید. مقدار این درآمد هم به موضوع وب‌سایت و تعداد بازدیدکنندگان اون بستگی داره.

2- Google AdWords

گوگل ادوردز

اگر از نتایج ارگانیک گوگل کاربران زیادی دریافت نمی‌کنید، می‌تونید از ابزارهای گوگل استفاده کنید و در ازای پرداخت مبلغی در نتایج گوگل دیده بشید. در صورتی که روی کلمه‌ی کلیدی درست سرمایه‌گذاری کنید، می‌تونید ترافیک قابل توجهی رو به سایت خودتون جلب کنید که ضریب تبدیل اون بیشتر از مبلغیه که برای تبلیغات مصرف می‌کنید. همچنین می‌تونید از گزینه‌های هدف‌گذاری پیشرفته استفاده کنید تا تبلیغات شما فقط در لوکیشن یا دستگاه‌های خاصی دیده بشه.

3- ابزار کلمه کلیدی Google AdWords

ابزار کلمه کلیدی گوگل

برای کمپین بازاریابی موتور جست‌وجوی خودتون یا تبلیغات در موتورهای جست‌وجو به کلمه‌ی کلیدی جدید نیاز دارید؟ ابزار کلمه‌ی کلیدی Google AdWords رو امتحان کنید. زمانی که شما یک کلمه کلیدی مانند سئو رو در این ابزار وارد کنید، گروه‌های مختلفی از کلمات کلیدی براتون به نمایش در میاد که می‌تونید از اون استفاده کنید. با اینکه میزان سرچ کلمات همیشه دقیق نیست اما شما می‌تونید با استفاده از این ابزار ایده‌ای کلی از محبوبیت کلمات کلیدی به دست بیارید. همچنین، در صورتی که قصد استفاده از کلمه‌ی کلیدی مدنظر رو در Google AdWords داشته باشید، می‌تونید میزان CPC تقریبی اون رو هم مشاهده کنید.

4- Google Alerts

آیا می‌خواید به محض اشاره به اسم برند شما یا هر چیز دیگه‌ای در گوگل از اون مطلع بشید؟ Google Alerts یکی دیگه از ابزارهای گوگله که میتونه در این زمینه به شما کمک کنه. هنگامی که شما یک کوئری جست‌وجو رو در این ابزار وارد کنید، نمونه‌ای از نتایج بهتون نشون داده میشه و بعد گوگل از شما می‌پرسه که می‌خواید هشدارها به ایمیل شما فرستاده بشن یا اون‌ها رو در RSS خوان خودتون مشاهده کنید؟ شما می‌تونید از این ابزار برای اطلاع از اینکه رقبای شما در چه جاهایی فعال هستن، استفاده کنید.

5- Google Analytics

Google Analytics بدون شک یکی از بهترین ابزارهای گوگل برای یک بازاریاب است. شما می‌تونید با استفاده از این وب‌سایت اطلاعات زیادی درباره‌ی وب‌سایت خودتون به دست بیارید. برخی از این اطلاعات عبارت‌اند از:

  • دموگرافی: اطلاعاتی در مورد موقعیت مکانی، زبان، جنسیت و… مخاطبین خودتون به دست بیارید.
  • شبکه‌های اجتماعی: با استفاده از Google Analytics می‌تونید اطلاعاتی در مورد شبکه‌های اجتماعی که کاربران از طریق اون‌ها به سایت شما مراجعه می‌کنن و ارتباط اون‌ها با پلاگین‌های شبکه‌ی اجتماعی خودتون رو ببینید.
  • تکنولوژی مورد استفاده: کاربران وب‌سایت شما از چه سیستم‌عامل، مرورگر و شبکه‌هایی استفاده می‌کنند.
  • منبع ترافیک: ببینید کدوم وب‌سایت‌ها، کلمات کلیدی و موتور جست‌وجو ترافیک بیشتری به وب‌سایت شما می‌فرسته.
  • محتوای برتر: با مشاهده‌ی مطالبی که بیشترین میزان ورودی و خروجی رو داره، به‌صورت کامل روی محتوای وب‌سایت خودتون کنترل داشته باشید.

در واقع هیچ بهانه‌ای برای استفاده نکردن از این ابزار قدرتمند و رایگان روی وب‌سایت خودتون وجود نداره.

6- بلاگر

اگر می‌خواید یک وب‌سایت داشته باشید اما دانش فنی کافی برای استفاده از پلتفرم‌هایی مانند وردپرس رو ندارید، بلاگر برای شما کاملا مناسبه. در گذشته شایعاتی وجود داشت که لینک گرفتن از سرویس‌های گوگل میتونه به شدت به ایندکس شدن وب‌سایت شما کمک کنه. پس قدرت بلاگر رو دست کم نگیرید.

7- Google Calendar

تقویم گوگل

در صورتی که کارهای روزانه‌ی خودتون رو فراموش می‌کنید، Google Calendar یکی دیگه از ابزارهای گوگله که به شما کمک می‌کنه. شما می‌تونید تقویم خودتون را به‌صورت خصوصی یا عمومی با افراد دیگه به اشتراک بذارید یا حتی اون رو در وب‌سایت خودتون قرار بدید. همچنین می‌تونید تنظیم کنید که یادآورهای تقویم به‌صورت پاپ‌آپ نمایش داده بشن یا برای شما ایمیل بشن.

8- Google Docs

آیا می‌خواید اسناد، فایل‌های اکسل، فایل‌های ارائه و… خودتون رو با کاربران دیگه به اشتراک بذارید تا اون‌ها بتونن این فایل‌ها رو به‌صورت آنلاین مشاهده یا دانلود کنن. شما می‌تونید با استفاده از این ابزار فایل‌های خودتون رو با چندین کاربر به اشتراک بذارید یا فقط به اون‌ها دسترسی خوندن بدهید.

9- Gmail

جیمیل

در صورتی که به یک ایمیل با سیستم فیلتر هوشمند نیاز داشته باشید، باز هم می‌تونید از ابزارهای گوگل کمک بگیرید. یکی از قابلیت‌های فوق‌العاده‌ی Gmail قابلیت دسته‌بندی ایمیل‌هاست. با استفاده از این قابلیت، ایمیل‌های دریافتی مستقیما و بدون اضافه شدن به اینباکس در دسته‌بندی انتخابی شما قرار می‌گیرن. شما می‌تونید برای آرشیو راحت ایمیل‌هاتون اون‌ها رو برچسب‌گذاری کنید. جست‌وجوی جیمیل نیز یکی از قوی‌ترین سیستم‌های جست‌وجو است.

10- Google Trends

Google Trends از جمله ابزارهای گوگله که اطلاعات زیادی از جمله موضوعات محبوب و کلمات کلیدی که ترافیک رو به سمت وب‌سایت شما روانه می‌کنن در اختیار شما قرار میده. همچنین می‌تونید با وارد کردن چند وب‌سایت مختلف، ترافیک ترند رو برای هرکدوم از سایت‌های خودتون ببینید. به یاد داشته باشید که ترافیک ترند فقط برای وب‌سایت‌هایی که ترافیک خیلی زیادی دارن در دسترسه.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا